Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

2017 Генштаб анонсировал призыв в ВСУ выпускников военных кафедр

• Автор теми Автор теми шлык
  • Дата створення Дата створення
Та я розумію, що головне передок і за те як розподіляються питань нема.

Мало це ***йогозна ще, бо мені ще не платили першу зп тут, але в мене буде мінімальна лейтенантом как без бонусів за посаду і вислугу років. Особисто я вважаю, що то мало, враховуючи що харчування за гроші. А виплат з місця роботи мені *** бо я ФОП.

перший місяць можеш будти позаштатом . А якщо позаштатом, то там зп як стипендія у студента, але у офіцерів можливо не все так погано
Ким - є припущення

замполітом тулися. Якщо підеш командиром взводу, то ти ахуееш від кількості майна та заповнення маккулатури іобовьязків, котору на тебе повісять прохавані кадрові пердуни, і на все останне життя залишишся у армії від кількості майна. Не приймай посаду та матеріальну відповідальність за те, чого нема, і що не заперто насмерть під твої ключи

Може. А ще ми не мобілізовані а типа призвані на службу з резерву. Те що я бачив - харчування саме нам не гарантується - типа їжте за ЗП. Треба розбиратися.

розбиратися немає сенсу. Бо ти ту їжу вже бачив, ***** вона потрібна, все одно харчеваться за свои. Можливо стоит добится того, шоб поставили на довольствие, и віплачивали деньгами на карточку, а ти в столовую не ходил. Но єто фантастика. На сам перед тобі важливо не попасти у пастку з навішанням на тебе купи майна. Все інше не так важливо. Хоча зараз начебто дали можливість списувати всякий непотріб на сумму до 40 тис. грн, але все одно.

Може. А ще ми не мобілізовані а типа призвані на службу з резерву. Те що я бачив - харчування саме нам не гарантується - типа їжте за ЗП. Треба розбиратися.
так а где ты ща? населенный пункт? кто ты по специальности? где живете?

ну что еще кроме житомира? кто ты по вус? есть ли отпуск? посещение свободное или из части не?

ну что еще кроме житомира? кто ты по вус? есть ли отпуск? посещение свободное или из части не?
Відпустка буде у частині вже, з учєбки ніхто не дасть.
Після закінчення робочого дня - вільні люди, хіба що якщо ночуєш не на місці - тоді треба інформувати де будеш і бєзобразій нє нарушать :)
Ми вже офіцери ЗСУ, а не солдати і не курсанти, з усіма відповідними правами і обов'язками.

Відпустка буде у частині вже, з учєбки ніхто не дасть.
Після закінчення робочого дня - вільні люди, хіба що якщо ночуєш не на місці - тоді треба інформувати де будеш і бєзобразій нє нарушать :)
Ми вже офіцери ЗСУ, а не солдати і не курсанти, з усіма відповідними правами і обов'язками.
199НЦ?

Да в Житомир или туда в область сейчас почти всех отправляют.

уже приходят покупатели, по 4-5 чел забирают... инженера, химики, ком.взода требуются...

Назад
Зверху Знизу