4000 грн на місяць

)

• Автор теми Автор теми tgi
  • Дата створення Дата створення
Характерно отжигали все на последней "Свободе" Шустера.
Какое-то БЮТовское чудило стало гнать - ты, Космос, убил машиной невинного ребенка!!!
Черновецкий стал говорить, да, случилась трагедия неск. лет назад, сбил пьяного взрослого на лисапеде.
Чудило из БЮТ: Пестишь, сцуко! Ты - детоубийца, пошел в сад, как у тебя совести хватает быть мэром с таким грехом на душе!
Космос: не, ну подождите, давайте я сейчас съезжу, привезу материалы дела, заключение суда - пьяный взрослый!
Чудило: юлишь, сцуко! Смотрите, люди добрые, какое чудовище - детоубийчу вы выбрали!

Ти ба. Живий прихильник Черновецького. :клас:

Правильно ли я Вас понял, что информацию от мэра города Вы ставите гораздо ниже по классу, чем представителей силовых структур?... А в суды Вы верите?... Какой для Вас главный критерий честности политика?...
Ты веришь мэру? Может ты еще и Кернесу веришь? Ё маё.:D Запущенный случай.

Ти ба. Живий прихильник Черновецького. :клас:

С ума сошел???
Я Черновецкого увидел нормально как раз на "Свободе".
И на последней как раз мне показалось, что он либо покурил, либо выпил. Заторможенный какой-то.
Как я могу быть его сторонником или противником???
Живя в Белгороде?

Я привел 2 примера простого п"здежа БЮТ.
Уверенного такого, для пипла:)

Останнє редагування:
ТОКА СТРАННА...
ВРОДЕ ГЛАВА НКВД ПО КВОТЕ ПРЕЗА...
А ЕГО ПОЛИТ.СИЛЕ НИ ФИНТА ПОКА НЕ СВЕТИТ В РАЗРЕЗЕ ЛЮБЫХ ПЕРЕВЫБОРОВ ИЛИ ВЫБОРОВ
Вот видишь, как бывает, когда сначала пишешь, а потом думаешь.
Еще раз: какие-нибудь подтверждения предвзятости и безосновательности действий СБУ будут?

Если тебе просто хочется, чтобы так было, потому что ты за Добкина голосовал, если теперь тебе стыдно самому себе признаться, что выбрал мудака ибо сам еще хуже, то это твои личные трудности. И СБУ, БЮТ и даже ХФ они не касаются.

Останнє редагування:
С ума сошел???
Я Черновецкого увидел нормально как раз на "Свободе".
И на последней как раз мне показалось, что он либо покурил, либо выпил. Заторможенный какой-то.
Как я могу быть его сторонником или противником???
Живя в Белгороде?

Ну добре. Роздіяючим його світогляд, а не однодумцем. :D

Кирило Куликов: Пан Черновецький був за скасування депутатської недоторканності. І якщо б депутатська недоторканність була скасована, то в 2004-му році за те, що пан Черновецький на своєму “Мерседесі” збив дитину, він би ніколи не став мером цього міста. Він би вже давно сидів у тюрмі, і це місто жило б з іншим мером і з іншими порядками… Я впевнений в цьому.
Посилання видалено

25.01.2008
«Я направив депутатський запит до Міністерства внутрішніх справ про те, що з якихось невідомих причин в Генеральній прокуратурі було закрито кримінальні справи, які були порушені за фактами ДТП за участю нинішнього міського голови Леоніда Черновецького. Тоді, під час ДТП, загинув громадянин Коропченко Д.О.», - про це в коментарі «Самообороні» зазначив народний депутат, член фракції «Наша Україна – Народна Самооборона» Кирило Куликов.
Посилання видалено

Я привел 2 примера простого п"здежа БЮТ.
Уверенного такого, для пипла:)

Добре що не 10.

Останнє редагування:
Правильно ли я Вас понял, что информацию от мэра города Вы ставите гораздо ниже по классу.
Правильно-правильно, "информацию" от этого конкретного т.н. "мэра" я вообще ни во что не ставлю.

Если тебе просто хочется, чтобы так было, потому что ты за Добкина голосовал, если теперь тебе стыдно самому себе признаться, что выбрал мудака ибо сам еще хуже, то это твои личные трудности. .
Так в этом вся и проблема. До усеру будут стоять на своем.

Ну добре. Роздіяючим його світогляд, а не однодумцем. :D

Посилання видалено

Похоже, в неадеквате не только Космос...:(

Кирило Куликов: Пан Черновецький був за скасування депутатської недоторканності. І якщо б депутатська недоторканність була скасована, то в 2004-му році за те, що пан Черновецький на своєму “Мерседесі” збив дитину, він би ніколи не став мером цього міста. Він би вже давно сидів у тюрмі, і це місто жило б з іншим мером і з іншими порядками… Я впевнений в цьому.

Леонід Черновецький: Послушайте, Савик. Ужас ситуации в том, что я имею сегодня больше ста судов. То один говорит про то, что какое-то отношение имею к какой-то гадости, то вот этот молодой человек бессовестный совершенно… Вы же не знаете этого, вы абсолютно бессовестный…

Леонід Черновецький: Если бы вы хоть чуть-чуть имели совести, то вы бы знали, что действительно со мной произошло происшествие. Но я 30 лет был за рулём, после этого я за руль уже не садился. Но этот человек… Это был не ребёнок. Этот человек был – это практически лес… Это горе. Он был пьяный настолько, что он мог умереть…

Кирило Куликов: Ему было 11 лет, и это было в Конче-Заспе. Там леса не было.

Леонід Черновецький: Ему было за 20 лет, а вы нехороший человек, что вы сейчас играете на судьбе…

Савік Шустер: Эти обвинения – они неправильные. У вас есть доказательства?..

Кирило Куликов: Конечно, есть доказательства, есть материалы дела. Господин Черновецкий не являлся на відтворення слідчого эксперимента.

Леонід Черновецький: Слушайте, он лучший друг был моего сына. Это человек, который моему сыну рассказывал постоянно, какой я хороший парень… Какой я честный и так далее. Это вообще какое-то чудо – да и всё.

Кирило Куликов: Правильно то, что в Киеве должен быть другой мэр. Это правильно.

Леонід Черновецький: Савик, у меня есть предложение. Если я вам в течение получаса – сейчас семь – здесь присутствующим и вам предъявлю документы, что это было и как, и что это не 11 лет, и что этот человек был пьян – 3.8 промилле в крови, – вы извинитесь здесь?

Кирило Куликов: У меня есть материалы дела: вы не приходили. Вы стоите, ваша команда построила управление Киевом на лжи. Я думаю, что это продлится недолго. И как сказала премьер, ко Дню космонавтики, а я думаю, ко Дню Киева. Вас освободят. Я очень рад.

А ты че - за Добкина???:eek:

Для справки:
1) Я не поддерживаю ни одну из нынешних украинских политических сил и партий.
2) Если я когда-нибудь поддержу политика, который окажется мудаком, мне совершенно не стыдно будет признаться в ошибке.
3) Людям свойственно ошибаться, признавать и исправлять свои ошибки. Быкам и баранам свойственно упираться рогами и ходить по граблям.

Останнє редагування:
Похоже, в неадеквате не только Космос...:(
Угу. Не тільки він.

1. Згідно Закону, рішення про дострокові вибори приймає ВР на основі доповіді депутатської слідчої комісії, а не суди.

2. Учасниками того "діалогу" були Черновецький, його помічниця та представник НУНС (Куликов).

Згідно Закону, рішення про дострокові вибори приймає ВР на основі доповіді депутатської слідчої комісії, а не суди.
Осталось только ответить на вопрос: а был ли доклад следственной комиссии?..

Осталось только ответить на вопрос: а был ли доклад следственной комиссии?..
1
Доповідь була.

2
В Україні будь-яке рішення, у тому числі і постанова Верховної Ради, може бути оскаржене в суді.

"Стаття 124 Конституції поширює дію судової системи на всі правовідносини, що виникають у державі"

"Таким чином, рішення, дія, бездіяльність будь-якого державного органа може бути оскаржена в суді"

У Черновецького є всі можливості довести неправомірність цього рішення ВР в суді ...

Для Вас є проблемою зайти на сайт ВР, та подивитись хронологію розгляду?
Посилання видалено
Далі народні депутати заслухали інформацію Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин порушення Конституції України та законів України, прийняття протиправних рішень посадовими особами Київської міської ради та її виконавчого органу.

Про початок роботи Тимчасової слідчої комісії доповів її голова народний депутат Микола Томенко. У своєму виступі він детально зупинився на кількох основних напрямках діяльності комісії, яка вивчала питання землевідведення у місті Києві, управління підприємствами комунальної власності, фінансові порушення, судові рішення.

За словами голови Тимчасової слідчої комісії, матеріали, надані Комісії Кабінетом Міністрів, КРУ, міністерством з питань екології і природокористування свідчать про порушення з боку посадових осіб Київської міської ради та її виконавчого органу чинного законодавства. Зокрема, за словами М.Томенка, "Кабінет Міністрів акцентує увагу, що фактично утрачений контроль над державними підприємствами, над підприємствами комунальної форми власності".

Закінчуючи виступ, голова Тимчасової слідчої комісії зазначив, що "у Комісії складається враження, що, фактично, в системі землевідводу і в інших питаннях йдеться про системну корупцію. Але це наше враження, його треба підтвердити".

М.Томенко повідомив, що на завершення своєї роботи Тимчасова слідча комісія виступить із "системним серйозним звітом".

...

Наприкінці ранкового засідання народні депутати розглянули проект постанови про призначення позачергових виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови. Автор народний депутат Анатолій Семинога аргументував необхідність прийняття такої постанови "фактами порушення Конституції України та чинного законодавства України київським міським головою Черновецьким та посадовими особами органів місцевого самоврядування та виконавчої влади в місті Києві". А.Семинога навів ці факти і закликав народних депутатів підтримати внесений ним проект постанови.

Перший заступник голови Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Ольга Боднар, доповідаючи про рішення профільного комітету, зазначила, що проект передбачає призначити позачергові вибори депутатів Київської міської ради та Київського міського голови в останню неділю 70-денного терміну з дня набрання чинності цієї постанови.

О.Боднар повідомила, що "у зв'язку з документальним підтвердженням невиконання та порушенням Київським міським головою вимог Конституції та законів, враховуючи наявність рішень судів, Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування вирішив рекомендувати Верховній Раді України прийняти проект Постанови про призначення позачергових виборів Київської міської ради, Київського міського голови в цілому".

За підсумками голосування проект постанови було ухвалено за основу, а потім - в цілому 246-ма голосами "за".
Это по вашему был финальный доклад?...

Посилання видалено

Это по вашему был финальный доклад?...

рішення про дострокові вибори приймає ВР на основі доповіді депутатської слідчої комісії

Уточнюючі запитання надсилайте до Литвина та Симоненко

Посилання видалено

Назад
Зверху Знизу