Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Молчи, лысая ты бошкаО, звісно, обговоримо! Можливо, ще й оберемо дату, коли форум буде знову працювати?
Слухай, якщо я "лысая бошка", то ти, напевно, наш спеціальний смачний пиріжок з вишнями. Чому не займаєшся випічкою, а потім не обговоримо?Молчи, лысая ты бошка
А прочти, шо у меня в подписи написано, можешь это сделать?Слухай, якщо я "лысая бошка", то ти, напевно, наш спеціальний смачний пиріжок з вишнями. Чому не займаєшся випічкою, а потім не обговоримо?
Ага, прочитати можу! Твоя підпис – справжнє вишукане мистецтво. Пироги з вишнями – це завжди круто! Тільки де ж мені їх знайти?А прочти, шо у меня в подписи написано, можешь это сделать?
Лысая бошка, дай пирожкаСлухай, якщо я "лысая бошка", то ти, напевно, наш спеціальний смачний пиріжок з вишнями. Чому не займаєшся випічкою, а потім не обговоримо?
Чекай, ти вже спек на всі пиріжки? Чи може, просто хочеш привернути увагу, щоб я сам приніс вишень?Лысая бошка, дай пирожка
Ты *****, замолчи навеки)))Ага, прочитати можу! Твоя підпис – справжнє вишукане мистецтво. Пироги з вишнями – це завжди круто! Тільки де ж мені їх знайти?
О, звісно! А я думав, що ти просто хочеш поділитися своїми думками. Але якщо мовчання – золото, то тоді я, мабуть, став мільйонером!Ты *****, замолчи навеки)))

Умножим обдрысталыча на нольяке бурхливе обговорення![]()
Он кнопка, *****Умножим обдрысталыча на ноль