Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

14 октября марш в Киеве бандитов или героев?

• Автор теми Автор теми Лужков
  • Дата створення Дата створення

14 октября марш в Киеве бандитов или героев?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    562
А вообще, по теме в целом, порой хочется, чтобы украинцев разбила амнезия, а все архивы сгорели бы к едрёной тёте, и забыли бы они все, что было до, скажем 1990 года, перестали ****ься и начали бы наконец думать о будущем, а не копаться палочкой в дерьме истории.

Тема УПА еще 20 лет назад должна была из политической стать исторической.Но какие ресурсы вбуханы чтобы этого не произошло.

Хлопці, які бандити? Вони воювали на своїй землі. Якщо, скажімо, я буду намагатися викинути зі свого будинку непроханого гостя (савецкую власть), я також буду бандитом?

Хто не фанат Кремля- той бандит? Цікаво...

Гениальная свидомая мысль!
Ублюдки воевали с советами, что бы выгнать их с польской земли и провозгласить украинскую власть.
И где тут "свое" ...

Закерзо́ння — науково-публіцистична назва українських етнічних територій, розташованих на захід від лінії Керзона, які входили до складу Польщі.

До цих земель належать Лемківщина, Підляшшя, Посяння, Сокальщина, Равщина і Холмщина. Загальна площа Закерзоння становить бл. 19,5 тис. км2, на якій проживало понад 1600 тисяч українців. За умовами радянсько-польського договору від 16.08.1945 (незначно змінені радянсько-польським договором 1951) ці споконвічні українські землі відійшли до Польщі.

В 1947 польський комуністичний режим вчинив один з своїх найкривавіших злочинів проти українського населення закерзоння, провівши операцію «Вісла», внаслідок якої бл. 160 тис. українців були насильно вивезені з батьківських земель на терени північної та західної Польщі. З антиукраїнським терором польського уряду рішуче боролося українське націоналістичне підпілля і Українська Повстанська Армія, яка вела бойові операції проти польських каральних частин у Закерзонні до кінця 1947.

От зараз Харків офіційно під регіонами. Але це абсолютно не значить, що вони мойо. І я буду з ними воювати. На виборах, звісно. І що, я буду бандитом?

Да тут один Ваш однодумец уже выкладывал карту Украины "от Дона до Сяну".
Тоже доставил...

Хто ж тебе виноват, шо она тебе не нравится. Но эти территории были населены преимущественно украинцами вплоть до Кракова.

Ну вы там пока поспорьте кто разбил Ковпака!
А я посмеюсь...
ну так якщо не знати матчасть то все життя можна сміятися.

Історія України - Пасічник М.С.
Однак згодом, виконуючи пряму вказівку Сталіна, С. Ковпак завдав УПА удару в спину. Ця авантюра закінчилася трагічно для ковпаківців, які були розбиті. Лише небагатьом із них вдалося врятуватися в Карпатах.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• Це лайк!
Реакції: brac
Вы бы такое не писали открыто!
Как бы на претензии от Израиля не нарваться...

"Моя мася" (с)

Не прячь голову, пол бетонный ...

RaYsbaVQ_FA

А цей фільм про дії сотні в Закерзон'ї

P0_O4wGjsn0

До речі ...

Галичина і її поділ на Східну і Західну Галичину в 20 столітті.
Galiz20.gif

УПА -конечно герои для свидомых ******ов,т.к. они вырезали народ Украины.Цели у них совпадают!

УПА -конечно герои для свидомых ******ов,т.к. они вырезали народ Украины.Цели у них совпадают!

а еще УПа виновники голодомора в Украине и по последним данным - ******** Кеннеди это тоже дело их рук.

Вот уж что мне точно не особенно нужно, так это уроки истории от таксистов и пчеловодов...
то виявляйте більше поваги до тих, хто шнобеля не задирає і відкритий до уроків людей, які мають відповідні знання.

Вам також варто послухати
послухав 10 секунд.
і що?

завдяки спротиву УПА та дій ОУН ми маємо свою державу.
а українці фактом здобуття держави отримали право більше нікому не звітувати з ким ми дружимо і проти кого.

тож якщо українці використали абвер чи абвер використав українців - яка вам різниця?))
головне що державу ми здобули.
і, наразі, треба провести деколонізацію.
це найголовніше.
бо це вже 21 рік як повинно бути зроблено.

Вам та подібним вам не набридло писати такі нісенітниці, скільки можна вперто повторювати агітки ЦК КПРС? Почитайте документи з відкритих архівів НКВС-КДБ.
Виникає питання, якщо бійці УПА вирізали народ, то чому ж цей народ стільки років їх підтримував та допомагав?

Слава Україні! Героям слава!

На підтримку taksist2000, якби 21 рік тому була проведена деколонізація та люстрація, в керівництві нашою краіною не було б тих, хто зараз вважає себе "елітою".

Останнє редагування:
якби 21 рік тому була проведена деколонізація та люстрація, в керівництві нашою краіною не було б тих, хто зараз вважає себе "елітою".
люстрація як і дерадянизація, дерегіоналізація та деросіянизація - це все складові частини деколонізації.

допоки не буде проведено деколонізацію двигун нашої держави не гарчить як треба.
бо суспільство нащадків окупантів та нащадків окупованих назло один одному не піде захищати вітчизну і ворог легко вкотре нашу державність може знищити.

Большевики вивели нову расу/породу людей: шарікових і швондєрів (або савєцкій чєловєк, у західній літературі отримало назву homo sovieticus), слухняну біомасу клонів-рабів-манкуртів… феєричних долбойобів…
Їхній гімн/ідеологія: Мой адрєс - нє дом і нє уліца, мой адрєс - Савєцкій Саюз!
Це абсолютний космополітизм, а націоналізм (вільна людина, власник і господар на своїй землі) - його найбільший ворог апріорі.

Коли тобі кажуть, що можна не шанувати батька свого чи матір, – ти нічого не доводь. А просто карай. (Аристотель)

І завершу словами Романа Шухевича до своєї дружини: Тебе я люблю, але Україну я люблю БІЛЬШЕ…

Слава Україні!
Героям Слава!

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: brac
завдяки спротиву УПА та дій ОУН ми маємо свою державу.
а українці фактом здобуття держави отримали право більше нікому не звітувати з ким ми дружимо і проти кого.

тож якщо українці використали абвер чи абвер використав українців - яка вам різниця?))
головне що державу ми здобули.
і, наразі, треба провести деколонізацію.
це найголовніше.
бо це вже 21 рік як повинно бути зроблено.
Вы-то свою Украину, к нашей не примазывайте.
Вот она ваша Украина :збентежений:
1034292.webp

Нам такой ненадо :неа:

Большевики вивели нову расу/породу людей: шарікових і швондєрів (або савєцкій чєловєк, у західній літературі отримало назву homo sovieticus), слухняну біомасу клонів-рабів-манкуртів… феєричних долбойобів…
Ну а вас и выводить то не нужно было-вши сами заводятся там где грязь не убирают.

какой бред - скажи спасибо Беловежкой пуще и 3 *****ам ;)

изучайте самостоятельно справку СБУ об УПА .... мож настанет чудо, хотя не уверен ;)

от то правильно .... место жительства некоторых жителей пограничья .... обозвали национальностью .... полнейший бред

так они не в состоянии отличить окраину от Малороссии ;) ... предмет в школе видимо назывался - "тУпоргафия"

Язык мой-враг мой... Когда тебя читаешь, всплывает вся твоя простота совковая и тупография..

Назад
Зверху Знизу