Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

13 лютого на 86-му році життя помер Юрій Власов

• Автор теми Автор теми Chesmen
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 8988
13 лютого на 86-му році життя помер Юрій Власов

13 лютого на 86-му році життя помер Чемпіон Олімпійських ігор 1960 року, шестиразовий чемпіон Європи, чотириразовий чемпіон світу і п'ятиразовий чемпіон СРСР Юрій Власов.

Юрій Власов народився в Макіївці, Донецької області у 1935 році. За свою кар'єру він встановив 31 світовий рекорд, чотири рази ставав чемпіоном світу.

Був кумиром Арнольда Шварцнеггера. "Він був просто монстром! I тоді я сказав собі – це саме те, що мені потрібно. Саме таким я хочу стати", – сказав в 2010 році Термінатор

У 1960 році здобув золоту медаль на Олімпійських іграх в Римі, а за чотири роки, на Олімпіаді в Токіо, посів друге місце після ще одного важкоатлета з України - Леоніда Жаботинського.

Власов став першою людиною в світі, яка підняла вагу в 200 кг.

Re: 13 лютого на 86-му році життя помер Юрій Власов

RIP,крутой мужик был.

посів друге місце після ще одного важкоатлета з України - Леоніда Жаботинського.
А Леня Власова нажухал. После чего Власов из спорта ушел. Хотя еще мог бороться. Финал же жулика Жаботинского был просто позорным.

А Леня Власова нажухал. После чего Власов из спорта ушел. Хотя еще мог бороться. Финал же жулика Жаботинского был просто позорным.

Расскажи.

Меня в гугле забанили

Жаботинский когда то по соседству жил

RIP

Назад
Зверху Знизу