Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

11 февраля МПК ....

• Автор теми Автор теми Kira
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 395
11 февраля МПК ....

Посилання видалено
приходим, слушаем, сие мероприятие обещает быть интересным;)
Инфа о группе:
Посилання видалено

"Банальні фрази про те, що якісь-там музиканти так чи інакше вкладають в свою музику частину себе - це просто слова... Sтерео цього не говорить........... Відчуйте цей ковток свободи, підійміться на рівень вище набридливої дійсності, зрозумійте себе...себе справжніх, живих!

По наших венах тече звук, він витікає нестримним поривом емоцій і гітарних рифів, розбиваючи скелі стандартів. Він тече до вас, до справжніх особливостей, які відрізняють небезпеку втрати кожної хвилини свого життя, від небезпеки розчарування неспробованного."

Мазафака!!!!! 2дня еще живы? :апплодисм

Та тут не 2днях дело;)

да да да!!! :) все чтоб пришли смотреть на Стереометрию :yahoo: !!!! а кто не придет, тот попа с ручкой :-) :-) :-)

Фи какие вы! И спросить низзя...

Та можна:))

Та давно ниче не слышала о них, вот и спросила... :) славная была группа

Я оч-оч ЛЮ 2 Дня.. :) одна из моих любимых и самых *****тых групп Харькова!!! чесна наверно приду ради них.. а еще грят они в Каховке этим летом играли с 2мя дудками.. так что у меня теперь мего желание увидить их:)

Чесна - тока ради них бы и покатила на концерт - ну блээ, щазз за 250км от Х... сцуко, всегда так!

Кот, никада бы не подумала:) честное слово:)

Ты не знала что я фанат 2 Дня??? хе.. да я даже помню как всё у них начиналось.. :) та Коржу ваще огромный риспект!!! :))

Хе-хе, ну тады ждемссс Вас завтра в МПК;)

А в сикока начало? Как обычно в 19?

всё прошло ааатлична,
Котик, фотки лично для тебя, завтра выложу в ЖЖ;)

Назад
Зверху Знизу