4000 грн на місяць

11.11

Какой то разводняк от Алиэкспесс....скидки копеечные а то и вообще их нет. Хоть кто то, что то купил с хорошей скидкой?

я се светильник на кухню на 30$ дешевле купил. цену до этого спецом мониторил месяца 3 :D

Какой то разводняк от Алиэкспесс....скидки копеечные а то и вообще их нет. Хоть кто то, что то купил с хорошей скидкой?
Если сравнивать с обычными ценами Али,то небольшие скидки.Если с ценами в Украине,то значительно дешевле,не всё конечно,но то что я купил да.Например пауэрбанк-зарядка Найткор плюс аккумы панасоник вдвое дешевле.

Купил для работы маленький прибор, 690 без акции, с акцией и купоном на 2 бакса, 607 грн. Такое...

коротко про скидки в Украине.
Подыскиваю домой новую печку. Нашел на нескольких сайтах. Цена до 10 числа была 13.730грн. С 10 числа цена выросла до 16.999грн, но они любезно добавили скидку в 1580грн :)
Сижу, сука, ржу, с этих скидок. Вот теперь жду, когда закончится "сезон скидок".

Тільки но скупився, а потім згадав, що кешбек забув вімкнути. Але вирішив глянути - бекіт автоматом працює, 12 баксів нарахувало. А я завжди клацав "активувати кешбек".

Через какой впн? У меня на вебмани 4бакса телепаются уже пару лет:D

Я оперу юзаю для цього. Для вебмані та інколи велозапчастини в барижних групах в вк дивитись.
При чому вебмані лише щоб кешбек витратити, раз на пів року відповідно в кращому випадку. І то лише тому, що в опері пароль збережений. Я його не пам'ятаю, а відновлювати влом. Тому додаю в кошик стандартно, з хрому, а потім йду в оперу, щоб лише оплатити. І так вже років 5, коли там заблокували кацапів :D

В самого алі теж трабли, в мене половина замовлень пару годин після оплати лише "оплатились". Тобто оплата пройшла, алі сказав "все ок", але в замовленнях висіли неоплачені замовлення та алі навіть встиг мені на пошту нагадати, що треба оплатити.
Бекіт лежить теж, але так завжди було, з нарахуванням кешбеку проблем я не мав ніколи.
Воно й не дивно - на алі вже більше річного бюджету України напевно грошей злили.
Как ты решаешь с какого акка тебе писать сегодня, с
женского или мужского? Если утром одел лифчик, то с женского, если нет, то с мужского, так Александр? Не представляю японок, с 45 размером обуви как у тебя:D

Как ты решаешь с какого акка тебе писать сегодня, с женского или мужского? Если утром одел лифчик, то женского, если нет, то с мужского, так Александр? Не представляю японок, с 45 размером обуви как у тебя:D

Оригинально. Октавиус уже надел лифчик и клеит хлопчиков)))

Как ты решаешь с какого акка тебе писать сегодня, с
женского или мужского? Если утром одел лифчик, то с женского, если нет, то с мужского, так Александр? Не представляю японок, с 45 размером обуви как у тебя:D

46,5

А можно фото светильника ?

9d12512bcd78cb2b4e.webp

Прокинувся, а китайці підкинули купон 15/100. Прийшлось ще одну скоріш за все непотрібну шнягу купити :D

у меня тож пришел такой. и еще 2 есть на 2 бакса при покупке на 15

Да такого валом. Ще ж промокоди з такими ж знижками в районі 10%. Смачніші розібрали звичайно давно.
А тут 15% одразу, плюс ще майже стільки ж вийшло іншими знижками - чому б не взяти зі знижкою в третину.
Що мені треба - купую одразу, що ніби треба( думаю, що треба, але грошей шкода) - лежить в кошику до отаких от часів :)
Що не підійде - на олх за собівартістю улетить.

Назад
Зверху Знизу