4000 грн на місяць

11.11

у меня приват прошел. не с первого раза, но прошел. за 3 заказа. с укрсиба зашло с первого
кешбек пока молчит
Нихера,заказ завис,Али пишет с оплатой через примат проблемы,примат пишет проблемы решают и предлагают не делать повторные попытки оплаты,а дождаться завершения платежа.Примат обещал решить проблему до 14-00,теперь пишут до 15-00.:незнаю:

В самого алі теж трабли, в мене половина замовлень пару годин після оплати лише "оплатились". Тобто оплата пройшла, алі сказав "все ок", але в замовленнях висіли неоплачені замовлення та алі навіть встиг мені на пошту нагадати, що треба оплатити.
Бекіт лежить теж, але так завжди було, з нарахуванням кешбеку проблем я не мав ніколи.
Воно й не дивно - на алі вже більше річного бюджету України напевно грошей злили.

Нихера,заказ завис,Али пишет с оплатой через примат проблемы,примат пишет проблемы решают и предлагают не делать повторные попытки оплаты,а дождаться завершения платежа.Примат обещал решить проблему до 14-00,теперь пишут до 15-00.:незнаю:

Сегодня в 13-00 прошла проплата без проблем.

разводняк один, какие скидки

правильно, нех там робити.
Нам більше буде.
Особисто я баксів 150 з 500 зекономив десь. І це абсолютно без задротства. Тобто я не задрачувався з крутими купонами чи кодами, а заюзав загальнодоступні, з одного свого ака все.
Плюс ще біля двадцятки кешбеку буде.

Да знаю, продаван их не принимает,принимает купоны номиналом выше,продвигая на покупку нескольких вещей.
Вобщем купил куртку за $31.59 с мобильной версии. Скидка получилась 8 с 39, или 20%.

Ну все правильно. Вони ж не нахаляву тобі знижку пропонують, а щоб ти в них ще щось купив.

Їх можна об'єднувати на різних лотах та навіть у різних продавців.
Тобто два лота від різних продавців, у кожного є "6 з 65", загальна сума перевищує 65 - разом оформлюєш та отримуєш ті 6 знижки.

Не удивлюсь,если все завалиться спецом,чтоб там не покупали,а здесь брали по высоким ценам

Ну все правильно. Вони ж не нахаляву тобі знижку пропонують, а щоб ти в них ще щось купив.

Їх можна об'єднувати на різних лотах та навіть у різних продавців.
Тобто два лота від різних продавців, у кожного є "6 з 65", загальна сума перевищує 65 - разом оформлюєш та отримуєш ті 6 знижки.
Ты хоть на дату смотри,когда цитируешь,год назад это было.

все заказы в кешбеке появились

С 2011 года готовы , сухой , как лист , скуплю все ! :браво::іржач:
021cd6571f71de7e3630724.webp

Оплачивал через webmoney, проблем не возникло. Через карту не пробовал.

Какой то разводняк от Алиэкспесс....скидки копеечные а то и вообще их нет. Хоть кто то, что то купил с хорошей скидкой?

Назад
Зверху Знизу