Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

1000 гривень для кожного українця

• Автор теми Автор теми stas_69
  • Дата створення Дата створення
Проверяют, чтобы был в Украине в последнее время. В т.ч. по транзакциям, на которые нужно было давать добро.
Так сказали же, шо это фейк, шо нужно давать доступ к транзакциям.

по телевізору сказали
що максимум за десять днів
а я вже тюльки на дві тищі
поїв
Від риби мозок росте, багато знань з'являється. А у книзі Екклезіаст попереджували: від багатьох знань багато смутку, хто примножує знання - примножує й смуток.

Так сказали же, шо это фейк, шо нужно давать доступ к транзакциям.
Не знаю, кто сказал, но при подписании договора на открытие карты Нацкэшбэка, на которую тыща заходит, там буквами по фону написано, что, открывая эту карту, пользователь соглашается с полным мониторингом всех транзакций. А в форме подачи заявки на нее нужно птичкой пометить поле "Я в Украине". Остается сложить один и один.

Не знаю, кто сказал, но при подписании договора на открытие карты Нацкэшбэка, на которую тыща заходит, там буквами по фону написано, что, открывая эту карту, пользователь соглашается с полным мониторингом всех транзакций. А в форме подачи заявки на нее нужно птичкой пометить поле "Я в Украине". Остается сложить один и один.
Значит про фейк - это фейк, *******!

А я вчера на 357 гривен Пэтровых канфэт Монблан купила.
Кто ж меня одобрил бы с такой транзакцией.
:)
Я одобряю, например. Ну и, конечно, еще минимум один человек тоже радуется:

671787a876f6d-Poroshenko_1200x670.jpg.webp

А при чем здесь трудодни?
А подумай. И перечитай "1984". На всех парАх туда несёмся. Следом за расеюшкой. С лагом 3...4 года. "Абсолютная власть развращает абсолютно". А, если она оказалась у патологического нарцисса...

Шо цікаво, експеримент з періодичним переоформленням ВПО виплат у них видно провалився. Коли ото в березні держава змусила переселенців нести їм купу паперів, зі шкіл, з своїх робіт, з робіт чоловіків, з ОСББ і від сусідів і заявляли, шо таке тепер буде через кожні 6 місяців. Але шось пішло не так, 6 місяців пройшло ніхто ні гугу, платять автоматично. Мабуть самі охрініли від польоту своєї фантазії і досі не вихрініли назад.)
Не всiм платять, з серпня багато з кого познiмали виплати. А пенсiонерам подовжують автоматично, наприклад, так.

куди цікавіше кожному перевірити геолокацію
Угу, особенно если учесть, что эту самую геолокацию очень настоятельно просили отключить, особенно для таких районов , как наш.

Міністерство внутрішніх справ України
закликає усіх громадян вимкнути геолокацію
у власних мобільних телефонах та на пристроях у близьких.

Назад
Зверху Знизу