- 🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
скажи Белорус ты что первый раз наблюдаешь за розыгрышем на хф ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
а что всегда так было, честно особо не заморачивался раньше над этим.скажи Белорус ты что первый раз наблюдаешь за розыгрышем на хф ?
Давай по порядку, когда за 7 лет не было сообщений это вызывает вопросы, потому что клоноводство запрещено на ХФ.Не розумію, яка різниця скільки у людини повідомлень, та за який проміжок часу. Що було у правилах конкурсу - перше повідомлення у 2023 році. Все. Там здається, ні слова не було про те, скільки повинно бути повідомлень у учасників. 3, 300 чи 30 000. Людина виконала умови конкурсу - результат оголошено, які ще питання. Взагалі, ніколи не розумів, коли починають звертати увагу, скільки у когось повідомлень, та за скільки років. Це ж не конкурс - у кого більше повідомлень, той і переміг. Хтось мабуть вважає, що чим більше повідомлень - тим крутіше😂 Особисто мені наприклад, взагалі начхати, скільки там у мене повідомлень, за скільки часу, репутація, всякі банани, буряки та сало. Доречі, це дуже смачно. Я обожнюю буряк, банани, та сало на чорний хліб. Окремо, звісно. На власні рейтинги, мені наприклад взагалі начхати. Я свій аккаунт використовую просто як засіб щось запитати, або комусь відовісти. А не як своє життя, або якісь досягнення. Лайки, дизлайки, повіг взагалі. Мені тільки не начхати, що про мене говорять і думають люди, які мені дорогі. В реальному житті. А не в аккаунті. Не «гоняюся» за всякими репами, і байдуже скільки там повідомлень, чи як часто я тут буваю. Для мене - це просто як інформаційний майданчик. Не більше того. Можу як читач тут бути, можу з аккаунту. У когось скільки там 3 повідомлення, я так розумію всього. І що з того?)) Значить у людини не було необхідності писати більше. Хоч одне повідомлення. Яка різниця.
всегда не всегда , а вот когда я наблюдаю всегдаа что всегда так было, честно особо не заморачивался раньше над этим.
Де написано, що повинні бути обов'язково повідомлення? Викликає питання - це виключно проблема тих, у кого вони виникають. Що, обов'язково потрібно щоб були повідомлення, і по більше? Тоді покажіть будь ласка, де таке написано. Людина може створити аккаунт, щось запитати, а потім наприклад 5 років просто як читач. Потім знов, є необхідність щось запитати. Де написано, що це заборонено? А якщо не заборонено, то чого ви причипілися до людини. Не всі пишуть по 500 (наприклад) повідомлень в день. Та й навіщо? Щоб комусь не дай боже не здатися підозрілим? А вам не здається, що на «шукачів подвохів, і підозр», просто не треба звертати увагу. Правила форуму не порушує людина - от і все. А хто бажаєте - хай підозрює кого завгодно хоч щодня.Давай по порядку, когда за 7 лет не было сообщений это вызывает вопросы,
Я не пропоную робити те, що заборонено на форумі. Навпаки - я за виконання правил. Мало повідомлень - це клоноводство?потому что клоноводство запрещено на ХФ.
Ось за це - Алексу уважуха👍 Достойний вчинок. Поважаю.Первое сообщение было у Алекса, но он отказался, сказал что ему неудобно, так как он все таки админ и есть неписанные правила.
Я так ніколи в житті не робив, і не збираються. Чесно кажучи. Я - проти такого.потому что было отправлено с трех разных тем одинаковые сообщения, меньше чем за секунду, сможешь повторить?
Вибачте, здається пункт 27, правил форуму. Внизу є правила, можна почитати.та вы шо?Де таке написано?
Єто ж надо так деньги любить. (с)
Ноль повідомлень за сім років, це рідко чи ні? В том то і діло що повідомлень нема. Є тільки три, та всі вони на цей новий рік, зроблені вони всі менш за одну секунду., в трьох разних темах.Одна справа - створення клону, більше того, з метою наживи (1000 грн. на дорозі не валяються), це вже вибачте - шахрайство якесь. Я навіть не виключаю - що це навіть не просто порушення правил форуму, а взагалі - кримінальний злочин. Інша справа - коли у людини просто мало повідомлень. Це - різні речі. Рідко щось пише - аж ніяк не каже про щось погане. Хтось взагалі пише дуже рідко. Є порушення - який саме пункт правил, нема порушення - перестаньте цькувати людину. Краще дивіться за своїми аккаунтами, повідомленнями і поведінкою.
Человек серьёзно готовился.Ноль повідомлень за сім років, це рідко чи ні? В том то і діло що повідомлень нема. Є тільки три, та всі вони на цей новий рік, зроблені вони всі менш за одну секунду., в трьох разних темах.
Якщо б мало повідомлень ніхто б не заперечував.
там еще привед есть, и при этом вроде не один,так что там готовились.Человек серьёзно готовился.
Человек серьёзно готовился.
Если нормальные будут правила то участвовать почти некому будет. Отсев будет всех кроме тех кто имеет много постов и уже премелькался. От наличия же простого количества постов как ты хочешь ничего не изменитсятам еще привед есть, и при этом вроде не один,так что там готовились.
Димоксу надо правила написать, потому что испоганили конкурс, а это все таки традиция.
за это тебя falcon и любитне люблю хитросделанных, почему одни играют по правилам, а кто то достает заготовленный семь лет назад аккаунт, и пишет в разных темах одинаковое предложение, и отправляет его в одно время с разных устройств.
много не нужно, но при этом не три за 7 лет, и все три на этот новый год.Если нормальные будут правила то участвовать почти некому будет. Отсев будет всех кроме тех кто имеет много постов и уже премелькался. От наличия же простого количества постов как ты хочешь ничего не изменится
Не просто много ,а люди должны быть известными на форумемного не нужно, но при этом не три за 7 лет, и все три на этот новый год.
Странно - этих всех вопросов должны бы волновать Димокса, хоть и не сильно, -- там же не баксов тыща.много не нужно, но при этом не три за 7 лет, и все три на этот новый год.