Допомагаємо ЗСУ!

100 курсантів Харківського університету внутрішніх справ стали офіцерами (відео)

🟢 05:14 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Статус: Offline
Повідом.: 206709
Адреса: Харків
  • 🟢 05:14 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
100 курсантів Харківського університету внутрішніх справ стали офіцерами (відео)

5.07.2019 15:31

Дипломи з відзнаками отримали одинадцять дівчат та двоє хлопців

The post
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
appeared first on
.

Дипломи з відзнаками отримали одинадцять дівчат та двоє хлопців.*

Роман Тищук закінчив слідчий факультет університету внутрішніх справ. Вже дуже скоро хлопець почне проходити службу в Московському відділі поліції. Каже: навчання було складним, але насиченим яскравими подіями та вірними друзями.

*Роман Тищук, випускник Харківського національного університету внутрішніх справ
*Я продовжую династію своєї сім’ї. У мене батько, дід, мій дядько всі працюють в цій системі. Я з дитинства на них дивився як на приклад. Тому з самого малого віку прагнув стати правоохоронцем.*

Підтримати Романа прийшли його наречена та родичі.

Вікторія Тищук, мати випускника
Единственный сын закончил такое серьезное учебное заведение. Сердце дрожит, руки тоже. Очень рада, что сын всё-таки свою мечту воплотил в жизнь.*

Близько ста курсантів вишу отримали звання офіцерів Національної поліції.* Одинадцять дівчат та двоє хлопців мають дипломи з відзнаками.

Дмитро Швець, ректор Харківського національного університету внутрішніх справ
Ми сьогодні випускаємо фахівців для підрозділів слідства факультету №1. Це вже сьогоднішні слідчі, які в понеділок приступят до виконання своїх функціональних обов’язків майже всіх регіонів нашої держави.

Валерій Сокуренко, начальник ГУ Нацполіції в Харківський області
Брак є завжди. Якби їх прийшло до нас не 40, а 140, можливо, ми з більшою вимогою відносились до тих слідчих, які сьогодні працюють.*

За традицією ректор університету посвятив випускників в захисники правопорядку, поклавши козацький пернач на плече.

Випускник магістратури вишу Олександр Стефановч приїхав з Чернігівської області, де працює слідчим, щоб освідчиться своїй коханій Аліні. Каже: познайомилися в університеті, саме тому вирішив зробити пропозицію тут.

Олександр Стефанович, випускник Харківського національного університету внутрішніх справ
Звичайно хвилювався. Це дуже відповідальний крок в житті. Я впевнений, що це єдиний крок такий в житті, більше таких не буде.*

*Аліна Даньшина, випускниця Харківського національного університету внутрішніх справ
Він дуже відповідальний, це найголовніша риса, яка мені в ньому дуже подобається. Він дуже охайний, дуже переживає за мене постійно. Допомагає мені, як у навчанні, так і в у всьому поведеному житті.*

Цьогоріч до університету вже надійшло близько 700 заяв від абітурієнтів.

The post
appeared first on
.

Назад
Зверху Знизу