Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В центре Харькова патрульные задержали мужчину, который отобрал гитару у уличного музыканта

• Автор теми Автор теми АТН
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 49097
Адреса: Харків
В центре Харькова патрульные задержали мужчину, который отобрал гитару у уличного музыканта

20.06.2021 18:00

В Харькове патрульные задержали мужчину, который отобрал гитару у уличного музыканта.

Об этом сообщили в пресс-службе патрульной полиции Харьковской области.

Событие произошло сегодня утром на выходе из станции метро Университет. Неизвестный мужчина подошел к музыканту, который в это время играл на гитаре. Обидчик провоцировал конфликт и приставал к играющему якобы из-за его нетипичного внешнего вида и плохой игры. Впоследствии он ударил музыканта, а затем открыто завладел музыкальным инструментом и ушел.

Полицейские опросили потерпевшего и начали поиск предполагаемого злоумышленника.

Вскоре на проспекте Независимости патрульные обнаружили похожего по описанию мужчину, который шел с гитарой в руках.

Для установления обстоятельств происшествия на место прибыла следственно-оперативная группа.

В деле будут разбираться правоохранители.

*

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Re: В центре Харькова патрульные задержали мужчину, который отобрал гитару у уличного музыканта

Обидчик провоцировал конфликт и приставал к играющему якобы из-за его нетипичного внешнего вида и плохой игры.
обидчику следует пройти тест на наличие слуха,СПециЭр тест

Re: В центре Харькова патрульные задержали мужчину, который отобрал гитару у уличного музыканта

обидчику следует пройти тест на наличие слуха,СПециЭр тест
Я боюсь, такой тест необходимо пройти множеству уличных "музыкантов".
И да, Музыка - это не просто чередование правильных нот (это может любой ребенок из первых классов детской музыкальной школы).
Музыка - это талантливое исполнение с нюансами, которые делают его Музыкой.
Наконец-то неравнодушный гражданин решил остановить этот беспредел бесталанщины на улицах, в парках, метро и переходах.
Это просто вариант попрошайничества. Работать не хотят...

Двоякое отношение

Наконец-то неравнодушный гражданин решил остановить этот беспредел бесталанщины на улицах, в парках, метро и переходах.
Это просто вариант попрошайничества. Работать не хотят...
Гра на музичних інструментах на вулиці не заборонена законом.Якщо тобі не подобається - проходь,платити тебе також ніхто не заставляє.Я по собі знаю,як задрочують такі "спеціалісти",як той,що відібрав гітару в пацана.Воно все знає,воно все вміє,воно воняє так,що хочеться взяти і торохнути по голові з усієї сили,щоб не гавкало над душею.Ти мабуть один з отих "воно",спеціаліст хрєнов,валєра-раша.

Гра на музичних інструментах на вулиці не заборонена законом
Событие произошло сегодня утром на выходе из станции метро Университет
4.2. Пасажирам заборонено:
4.2.25. Відтворювати звукозаписи через гучномовці, грати на музичних інструментах, співати на території станцій та у вагонах поїздів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Якщо ****и на тротуарі прямо не заборонено Законом, ти будеш це робити? Щось мені підказує, що будеш.
Я дуже полюбляю слухати гарну музику у різноманітних стилях, сам колись грав у групі (але ми ніколи не грали у парках, на вулицях або в переходах, для цього існують інші місця, куди приходять слухачі, яким подобається така музика. Ми, наприклад, грали у рок-клубі).
Слухати ж халтуру, яка розквіла на вулицях улюбленого рідного міста, просто огидно. Дуже багато вуличних "музикантів" просто не мають хисту до цього. Такі халтурщики засмічують навколишнє середовище шумом.
хочеться взяти і торохнути по голові з усієї сили
Це характеризує тебе як агресивного хулігана з низьким інтелектом та дуже поганим смаком.
Не треба спекулятивно перекручувати мій нік, який не має ніякого відношення до раші. Коли я його обирав, хотів назватись своїм ім'ям, але воно було вже зайняте. Тому я дописав незайняте закінчення.
І це не Валєра-раша, а Валєра-ша.

Событие произошло сегодня утром на выходе из станции метро
Здоровий глузд мені підказує,що вихід з метро це вже вулиця,а пасажир сидить в потязі або в автобусі.
Ну про тротуар і що на ньому робити тут якось не згадувалося.
Слухати ж халтуру, яка розквіла на вулицях улюбленого рідного міста, просто огидно. Дуже багато вуличних "музикантів" просто не мають хисту до цього. Такі халтурщики засмічують навколишнє середовище шумом.
Не слухай,проходь собі далі,визивай поліцію,якщо вважаєш,що тут є порушення закону.Та загалом у людей,які вчаться грати-співати іноді виникає такий собі страх перед публікою,коли людині потрібно виступати на сцені.Так от таким людям навідь рекомендують пограти на вулиці,перед публікою,що побороти в собі таку проблему.Ну це я так,по простому,по селянському.Як по научному не знаю.Ну а стояти над душею,щось підгавкувати та відбирати в дитини інструмент це вже занадто.
Це характеризує тебе як агресивного хулігана з низьким інтелектом та дуже поганим смаком.
Та ні,вроді нормальний,нікого з таких "цінителів"мистецтва не торохнув,на жаль,а ввічливо посилав на три веселі букви.
Не треба спекулятивно перекручувати мій нік
Та не збираюся я нічого перекручувати.Просто якось "созвучно" получаєцця.
Какось так виходить.

В нашей стране так и есть... Кто украл тот и молодец....народ так любит....

ест необходимо пройти множеству уличных "музыкантов".
Вот счастье, что духопера с сада Шевченко выгнали. Через колонки дудел так, что его визги аж до каскада долетали. Невозможно было в саду находиться.

Здоровий глузд мені підказує,що вихід з метро це вже вулиця
Звідки в тебе здоровий глузд?
Вулиця починається за дверима виходу зі станції.
Ці "музиканти" на "Стекляшці" завжди грають перед дверима на сходах, паралельних ескалатору, тобто ще на станції.
та відбирати в дитини інструмент
Де взагалі йшлося про дитину?
Ну а стояти над душею,щось підгавкувати
Я ніколи не стою біля таких і не розмовляю з ними, а намагаюсь якомога швидше проминути це місце, щоб не чути цієї "музики".
не торохнув,на жаль,а ввічливо посилав на три веселі букви.
Твоя ввічливість промовляє сама за себе.
Та не збираюся я нічого перекручувати.Просто якось "созвучно" получаєцця.
Какось так виходить.
Не збираєшся, але по факту перекрутив.
Я теж міг би легко щось таке вигадати щодо твого ніку, але утримаюся. Виховання не дозволяє.

Ці "музиканти" на "Стекляшці" завжди грають перед дверима на сходах, паралельних ескалатору, тобто ще на станції.
Можливо,я не "мєстный",такі "тонкощі" мені не відомі.Алеж-бо грають,нікому не заважають,"начальство" не ганяє - значить можна-ж.
Де взагалі йшлося про дитину?
Ну це я образно(від слова образ,не путати з образа).Якби не дитина,то хрєн би там хто шо відібрав.
Я ніколи не стою біля таких і не розмовляю з ними
Самозакоханий супермузикант?Постояти біля "таких" це "ніже вашего достоінства"?
Твоя ввічливість промовляє сама за себе.
А навіщо псувати людям свято через якогось ******ка?
але по факту перекрутив.
Ну зараз все,що созвучно "раша",у мене викликає почуття огиди і відрази.Якось так.Без образ(від слова ображатися(сердиться)).

Алеж-бо грають,нікому не заважають
Це ти так вважаєш, а не всі.
"начальство" не ганяє
Дуже прикро.
Якби не дитина,то хрєн би там хто шо відібрав.
Є ще справжні козаки. Вони можуть.
Самозакоханий супермузикант?Постояти біля "таких" це "ніже вашего достоінства"?
Зовсім ні. Вуха в'януть.
Хіба це свято? Це апогей поганого смаку.
Ну зараз все,що созвучно "раша",у мене викликає почуття огиди і відрази
Ти міг помітити, що нік я реєстрував у 2010 році, тоді ще раша не зчиняла агресії проти України. І як я вже писав, до неї нік не має жодного відношення, а римувати таке - це дитсадок.

И за это гражданину светит присесть на бутылочку на пару лет Это же просто джек-пот: лабух выгреб в бубен и остался без балалайки, хулиган повышает раскрываемость следователю и благосостояние судье. Отличная новость
Видимо, гражданин совершил это в состоянии аффекта от такой музыки, и его оправдают.
Максимум - небольшой штраф.
А новость действительно неплоха.

Дуже багато вуличних "музикантів" просто не мають хисту до цього.
Практически каждому успешному музыканту все вокруг говорили "это не твое".
Через время главные недовольные первыми скупают их альбомы.
Я не знаю что он исполнял, но если бы ему сделали замечаний так 10-20, любой бы сам ушел домой репетировать.
Я дуже полюбляю слухати гарну музику у різноманітних стилях
То что нравится вам, не факт, что нравится другим.
сам колись грав у групі (але ми ніколи не грали у парках, на вулицях або в переходах, для цього існують інші місця, куди приходять слухачі, яким подобається така музика. Ми, наприклад, грали у рок-клубі).
Если вас широко не знают даже в городе, то догадаетесь об оценке качества вашей группы? Даже только на каверах есть успешные местячковые кабацкие коллективы. Даже не зная названий, можно угадать по-типу: "о, этих ребят я видел/слышал, это круто (или не круто)".

Уличные музыканты создают позитивную атмосферу города.
Нашли, к кому придираться.

Практически каждому успешному музыканту все вокруг говорили "это не твое".
Через время главные недовольные первыми скупают их альбомы.
Неправда. Это исключения.
Я не знаю что он исполнял, но если бы ему сделали замечаний так 10-20, любой бы сам ушел домой репетировать.
Важно не что, а как. И репетиции в данном случае ничего не поправят.
То что нравится вам, не факт, что нравится другим.
И здесь Вы не правы. Нравится. Подавляющему большинству. Проверено.

Если вас широко не знают даже в городе, то догадаетесь об оценке качества вашей группы? Даже только на каверах есть успешные местячковые кабацкие коллективы. Даже не зная названий, можно угадать по-типу: "о, этих ребят я видел/слышал, это круто (или не круто)".
Я где-то писал, что моя группа - хорошая?
Хотя в те годы (конец 70-х - начало 80-х) ее знали в городе.
Но мы не заставляли слушать нас ни в чем неповинных случайных прохожих.
Мы играли для тех, кто приходил нас послушать в рок-клуб.
А этого парня с гитарой знают широко в городе?

Сообщение от Bazilo
Хіба це свято? Це апогей поганого смаку.
Діло в тому,що коли я озвучував людям свята(гулянки,концерти) то обовязково знаходився такий собі "спеціаліст" по музиці і гулянках,якого дуже хотілося придушити десь у вуглі,шоб не гавкав.Та свято є свято,тому обходилося все цивілізованими методами.Хоча може і грубо з якого-сь там боку.
Ти міг помітити, що нік я реєстрував у 2010 роц
Ну туди я не дивився,чесно признаюся,а так все "созвучне" для мене,що червона тряпка для бика.

Уличные музыканты создают позитивную атмосферу города.
Нашли, к кому придираться.
Только не халтурщики. А в Харькове их почему-то особенно много.
И они не забывают выставлять сумку (пакет, тазик) для денег.

Только не халтурщики.

Какие угодно.
Вокруг них собираются люди и со временем это становится точками притяжения в городе.

Діло в тому,що коли я озвучував людям свята(гулянки,концерти)
Можливо, тому, що на безриб'ї і рак - риба?
Якщо не було гарного альтернативного варіанту? А свята хочеться...

Назад
Зверху Знизу