Іронія
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 53619
Повідом.: 53619
Re: Зазеркалье

Песенка была такая:
Ох, ох, ох! Ох, ситуация! Ох, ох, ох! Мы радостно твердим: "Эмансипация, эмансипация, Мы за неё благодарим!
Господи, спасибо тебе за эмансипацию!Та там такий треш и середньовіччя, що вода - дрібниці побуту. Аксіня, коли зустрілась с Григорієм була заміжня, ії чоловік, дізнавшись про зраду, побив ії ногами. А повз хати шов сусід, побачив, як той жінку б'є, зупинився, цікаво йому стало: вб'є чи ні. А взагалі чоловік жінку розуму навчає - чому дивуватися.
Та це було вже не раз. Перший раз він її побив на другий день після весілля, бо вона виявилась не незайма. І бив він ії по грудям та животу - щоб синців не було видно, щоб сусіди не прознали, як його гідність козацьку зганьбили.
А цноти Аксіню позбавив власний батько - він згвалтував ії в 15-16 років по п'яні. І тагдаліє.
А там ще жінку забили толпою, бо вона носила штані замість юбки. і багато цікавого ще

Песенка была такая:
Ох, ох, ох! Ох, ситуация! Ох, ох, ох! Мы радостно твердим: "Эмансипация, эмансипация, Мы за неё благодарим!

Это сейчас мне смешно, а тогда я распсиховалась. Я же вчера звонила и специально сказала, что провод мне не нужен, я купила.

Ты решила свою квартиру сдавать (топающие над головой соседи достали в конце концов), а сама будешь снимать в Танином районе?