Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
на НП зря наговорила, сама лоханулась, в номере телефона ошибку сделала.
Такого *****унка, как у меня, ни у кого нет.
Но дети ещё не дома.
Нееее, просто ужасно хочу похвастаться - и не могу. Нэтэрплячка у меня.Издеваетесь?)))
Нэтэрплячка у меня
Ура!!!!! Я получила свою посылочку. Все очень понравилось. Ми-ми-ми прям !!!!
Настроение супер.
Настроение супер.
Настроение супер.
Теплий, гарний та чудовий подаруночок. Такий СвятковийУра!!!!! Я получила свою посылочку. Все очень понравилось. Ми-ми-ми прям !!!!
Настроение супер.
Подарок для мужчины)))))
А кот какой....
Кай мой, черно-белый![]()
Настроение супер.
Похвалюсь і яПерш ніж я завантажу фото (вони зроблені, але я тільки зняла взуття
) я хочу звернутись до своєї Снігурки.
Дорога Снігуронька,знай - ти КРУТА! Ні, не так. ТИ - МЕГАКРУТА:прыгун::прыгун::прыгун:
Ти зробила мій навіть не день, а два тижні,сповнені біганиною,недосипом,купою мілких негараздів,шмарклів і потянутого коліна.
Ти НАДЗВИЧАЙНА, ти перетворила мій нетворчий wish-list в моє персональне свято
І я дуже рада що в мене була анонімна СнігуронькаПерш ніж зважитись записатись у анонімні снігурки, я як новачок продивилась попередні теми.Не досконально,але історію з вібратором я точно читала))До речі, в цій ситуації є шось таке харківське(без образ).Харків"яни ви "шальоні" в хорошому сенсі, і ця шальоність є вашою родзинкою.
Так от,я як людина малотворча(нетворча) склала невеличкий список потрібних мені речей.Він був розрахований як на діда мороза так і на снігурочку.
Зараз переведу дух і презентую мій подаруночок![]()
Теж звернув увагу)))Свинка Пеппа!!!
Настроение супер.
Теж звернув увагу)))
Цікаво, що це?
Класний подарунок, дивишся та знаходиш в ньому, щось нове![]()
Я получила посылочку!Начнем с того, что я люблю сюрпризы и подарки,все эти мелочи новогодние начиная от игрушек до мишуры меня погружают в детство
и в предыдущих Дедах морозах ничего конкретного не заказывала,но этот Новый год для моей семьи особенный,мы ждем сыночка аккурат на Новый год
Посему снегурку попросила все для ляльки.И получила более чем.Качественные грызушки и жмакалки,все музыкальное и мигающее.Очень рада,спасибо!
![]()
Теж звернув увагу)))
Цікаво, що це?
Класний подарунок, дивишся та знаходиш в ньому, щось нове![]()
Я чекаю на твій подарунокПохвалюсь і я