Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Анонимные Деды Морозы - 2018/2019

• Автор теми Автор теми Geralt z Rivii
  • Дата створення Дата створення
на НП зря наговорила, сама лоханулась, в номере телефона ошибку сделала.

Такого *****унка, как у меня, ни у кого нет. :)
Но дети ещё не дома.

Ура!!!!! Я получила свою посылочку. Все очень понравилось. Ми-ми-ми прям !!!!
Настроение супер.

Вкладення

• 20181218_145107.webp
    20181218_145107.webp
    94.5 КБ · Перегляди: 233
  • 20181218_145128.webp
    20181218_145128.webp
    86.1 КБ · Перегляди: 234
  • 20181218_145351.webp
    20181218_145351.webp
    151.9 КБ · Перегляди: 232
  • 20181218_145357.webp
    20181218_145357.webp
    98.2 КБ · Перегляди: 219
  • 20181218_145415.webp
    20181218_145415.webp
    109.8 КБ · Перегляди: 218
  • 20181218_145429.webp
    20181218_145429.webp
    123.8 КБ · Перегляди: 157
  • 20181218_145133.webp
    20181218_145133.webp
    42.6 КБ · Перегляди: 150
Похвалюсь і я:браво: Перш ніж я завантажу фото (вони зроблені, але я тільки зняла взуття:) ) я хочу звернутись до своєї Снігурки.
Дорога Снігуронька,знай - ти КРУТА! Ні, не так. ТИ - МЕГАКРУТА:yahoo::оплески::прыгун::прыгун::прыгун:
Ти зробила мій навіть не день, а два тижні,сповнені біганиною,недосипом,купою мілких негараздів,шмарклів і потянутого коліна.
Ти НАДЗВИЧАЙНА, ти перетворила мій нетворчий wish-list в моє персональне свято:кручусь::кручусь::кручусь:

Перш ніж зважитись записатись у анонімні снігурки, я як новачок продивилась попередні теми.Не досконально,але історію з вібратором я точно читала))До речі, в цій ситуації є шось таке харківське:іржач:(без образ).Харків"яни ви "шальоні" в хорошому сенсі, і ця шальоність є вашою родзинкою.
Так от,я як людина малотворча(нетворча) склала невеличкий список потрібних мені речей.Він був розрахований як на діда мороза так і на снігурочку.
І я дуже рада що в мене була анонімна Снігуронька:браво:
Зараз переведу дух і презентую мій подаруночок:любов:

Настроение супер.
Теплий, гарний та чудовий подаруночок. Такий Святковий :)
Веселих та чудових тобі Свят, гарного Різдва та щастя у Новому Році :нр:

Подарок для мужчины)))))
А кот какой....:любов:
Кай мой, черно-белый :кручусь:

Настроение супер.

Свинка Пеппа!!! Моя любимица. Все классное.

Похвалюсь і я:браво: Перш ніж я завантажу фото (вони зроблені, але я тільки зняла взуття:) ) я хочу звернутись до своєї Снігурки.
Дорога Снігуронька,знай - ти КРУТА! Ні, не так. ТИ - МЕГАКРУТА:yahoo::оплески::прыгун::прыгун::прыгун:
Ти зробила мій навіть не день, а два тижні,сповнені біганиною,недосипом,купою мілких негараздів,шмарклів і потянутого коліна.
Ти НАДЗВИЧАЙНА, ти перетворила мій нетворчий wish-list в моє персональне свято:кручусь::кручусь::кручусь:

Перш ніж зважитись записатись у анонімні снігурки, я як новачок продивилась попередні теми.Не досконально,але історію з вібратором я точно читала))До речі, в цій ситуації є шось таке харківське:іржач:(без образ).Харків"яни ви "шальоні" в хорошому сенсі, і ця шальоність є вашою родзинкою.
Так от,я як людина малотворча(нетворча) склала невеличкий список потрібних мені речей.Він був розрахований як на діда мороза так і на снігурочку.
І я дуже рада що в мене була анонімна Снігуронька:браво:
Зараз переведу дух і презентую мій подаруночок:любов:
:пиво::D:D:D:D

Теж звернув увагу)))
Цікаво, що це? :)

Класний подарунок, дивишся та знаходиш в ньому, щось нове :кручусь:

Свинка Пеппа - заколочка ))))
В посылке много мелких деталей. Одна ручка чего стоит )))) пушистый фламинго.....

:кручусь:Я получила посылочку!Начнем с того, что я люблю сюрпризы и подарки,все эти мелочи новогодние начиная от игрушек до мишуры меня погружают в детство:)и в предыдущих Дедах морозах ничего конкретного не заказывала,но этот Новый год для моей семьи особенный,мы ждем сыночка аккурат на Новый год:)Посему снегурку попросила все для ляльки.И получила более чем.Качественные грызушки и жмакалки,все музыкальное и мигающее.Очень рада,спасибо!:збентежений::збентежений::любов:

Какая милота, класс, щасливих свят!

Назад
Зверху Знизу