Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
ХУНТА Василькова ‏ @SergeiVasylkiv 47 сек.48 секунд назад
Еще
24 канал, це пздц,якої країни це ТВ? Цитують Аксьонова ,що укр.влада ***ова що непускає українців в Крим відпочивати

jjf9aa.webp

хочешь я сфоткаю машины на которых ездит мой кладовщик, за 10000 грн?

Ні не хочу.Я надивився і дивлюсь,особливо коли їдеш в заді димлять як ****.
Ви не плутайте свої дороги і дороги Європи,де люди дивляться не на спідометр, а на тахометр шоб не запороти двигун тримають десь 4000-4500,масло міняють 2 рази в рік,а то і 3 рази,думайте самі.Більше на цю тему я балакати не хочу,вашу мрію розвалювати не хочу.Більше чи 2500-3000 ви на своїх дорогах не поїздите і то хвилин 10,а не годинами.

Светлана Самборска
1 ч ·
О, солнечный джигит еще не сошел со сцены, а бедным идолопоклонникам уже мозг больной свело по поводу следующего кумира. Такими темпами скоро не будем успевать отслеживать смену картинок в этом калейдоскопе.
jc6jab.webp

У Молдові ініціюють референдум про посилення влади Додона24.09.2017 18:27 696
Партія соціалістів Республіки Молдова розпочала збір підписів під петицією про проведення національного референдуму щодо переходу країни від парламентської до президентської форми правління.
Про це йдеться в Декларації, ухваленый учасниками акцій протесту, які пройшли в неділю, 24 вересня, у багатьох містах Молдови, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

"Народний референдум, з ініціативою якого виступив президент Ігор Додон, буде проведено в будь-якому випадку. Починаючи з сьогоднішнього дня, 24 вересня 2017 року, Партія соціалістів оголошує про старт Національної кампанії зі збору підписів за перехід до президентської форми правління і наділення президента країни функцією глави виконавчої влади в Республіці Молдова. Наше завдання зібрати як мінімум 70% підписів громадян країни, що мають виборче право", - йдеться в резолюції.

Учасники акцій протесту заявляють, що "в разі спроб відсторонення президента від посади або силового вирішення придністровської проблеми, якщо президент скликатиме народ на Велике національне зібрання, соціалісти підуть на його заклик і прибудуть в центр Кишинева заради остаточного визволення країни від антинародного і антидержавного режиму".

Читайте також: Додон не підкориться рішенню Конституційного суду
Соціалісти аргументують свою позицію тим, що "дії уряду призвели до погіршення політичної та соціально-економічної ситуації в Молдові, триває зубожіння народу, закриваються школи, ліцеї, медичні установи, дорожчають продукти харчування, зростають комунальні тарифи, а населення залишає країну".

Значне місце в резолюції мітингувальників приділено "зусиллям президента щодо нормалізації відносин з нашим головним стратегічним партнером – Російською Федерацією, прагненню домогтися повернення молдавських підприємств на російський ринок, що покращить умови життя сотень тисяч трудових мігрантів та їхніх сімей".

Під час акцій протесту, які проходили у Кагулі, Бельцях, Каушанах, Нових Аненнах та інших містах Молдови, мітингувальники вимагали зміни Конституції та розширення повноважень президента з наданням йому права розпуску парламенту і оголошення дострокових парламентських виборів, скорочення кількості депутатів парламенту з 101 до 71, а також заміни у молдавських школах предмету "Історія румунів" на "Історію Молдови".

Раніше президент Ігор Додон заявив, що мітинги протесту, заплановані на 24 вересня, пройдуть у всіх містах Молдови, за винятком столиці Кишинева.

old gopher и все, кого этот вопрос интересовал
Приношу свои извинения, но фото грамоты от 54 ОМБр не будет. Заезжал, как и обещал, но у ребят - грамоты от 41 ОМПБ.

Я извиняюсь, но не понял.

Miroslav Oleshko находится с Mir Oleshko и Мир Олешко.
3 ч ·
Люблю этих молодых депутатов, они так сильно отличаются от старых своей деликатностью.
Этот ответ, послать человека на х.. за острый вопрос о сотрудничестве с олигархом - достойный депутата.
jegb3e.webp

Ви не плутайте свої дороги і дороги Європи,де люди дивляться не на спідометр, а на тахометр шоб не запороти двигун тримають десь 4000-4500,масло міняють 2 рази в рік,а то і 3 рази,думайте самі.
интересно, откуда у вас такая инфа? как вы выразились ЛЮДИ здесь тоже слыхали об авто. И более 3000 стараются не крутить. И ваще человеку 55 лет, тот о котором я писал. Откуда у вас мысли, что здесь живут папуасы, которые не понимают в авто?

покажи, где здесь тахометр?
cdg1hf.webp

Ігор Чернобаєв
14 мин ·
В 22.15 по СТБ будет трансляция «Ігри Нескорених». Вболюваємо за наших

Соціалісти аргументують свою позицію тим, що "дії уряду призвели до погіршення політичної та соціально-економічної ситуації в Молдові, триває зубожіння народу, закриваються школи, ліцеї, медичні установи, дорожчають продукти харчування, зростають комунальні тарифи, а населення залишає країну".
***_где то я уже слышал такое:confused:

Alex Golobuckij з Алексеєм Голобуцким.
3 год. · Kyiv, Kiev ·
Сегодняшний NewsWeek-Polska выйдет вечером с большой статьёй о главе ПиС ("Право и Справедливость", ортодоксальная партия с большинством в Сейме) Ярославе Качиньськом и его усилиях максимально испортить отношения с "последним союзником Польши" - Германией и "сильнейшим политиком Европы" - Меркель.
Качиньський публично разбрасывался скандальными претензиями, указаниями и требованиями к украинцам и Украине, к президенту Порошенко и КМ, теперь - к Германии и канцлерин. Мол, Качиньському виднее, кому какую политику проводить, что делать и на что расходовать деньги. Кто у кого должен быть героем и кто в чём виноват.
То, что это вредит экономическим и политическим перспективам Польши, бьёт по её внутренней и международной безопасности - его вообще не волнует, он не считает это проблемой и нигде не упоминает о возможных последствиях.
У него камингаут, он так самовыражается. Хотя лучше бы просто выражался под пиво с голёнкой где-нибудь в тихом дворике. Никакого вреда, а кто-нибудь, может, и помоями плеснул из окна, чтоб заткнуть фонтан.

Давай я в тебя камень кину. Я вырос на Донбассе. Здесь мой дом. И что? Меня что, надо отколоть? За что?

Донбасс, это Украина. И если ты хочешь меня отколоть от Украины, значит ты враг.

Гофер-Гофер... Ну что за привычка бросаться в атаку не дочитав до конца? Это был 2004 год. Тогда на волне романтизма многие так думали.Не потому что считали что на Донбассе враги,а потому что думали что так будет лучше,для всех. На Крещутике колонну шахтёров тогда приветствовали апплодисментами,это то что я своими глазами видел.Гофер-Гофер,извини,но дурья ты башка,тогда думалось что ты сам,понимаешь,сам этого хочешь.Сейчас 2017,а не 2004,история многому научила.

**** я в рот Вакарчука с его видением мира. Пусть приедет на нулевой и посидит в окопе. Миротворец ***.
Ти даремно так,він сього на всього співак, так знаменитий но не більше.
Це не політик і паплюжити не треба.

Igor Zubkov ㋡‏ @IgorZ_ua 2 мин.2 минуты назад
Еще
Ничего личного, просто немного информации о сайте
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(зарегистрирован в Москве #рф)
Да, это реально ДНО, Карл!
7jfchb.webp

fcahc8.webp

Юрий Алексеевич‏ @Fob_Ruso 2 мин.2 минуты назад
Еще
бачу Безсмертний активно скаче по каналах-вчора на зік,сьогодні на 112 .
ща вот дивився цей цирк
чому людина згодна стати посьміховиськом?
dcfg5j.webp

Назад
Зверху Знизу