Статус: Офлайн
Повідом.: 87895
Повідом.: 87895
Сатри шоп потом не плакал.скинь кантагты![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сатри шоп потом не плакал.скинь кантагты![]()
Льова, просто не выноси это сюда. Ну, ни к чему ****, ей-богу.Торь, я тебя по человечески прошу : отстань вместе с хоттабкой, аськой от меня. Я вас не трогаю! Сами с провокациями лезете, а потом я виноват.
Я тоже, так что говорить, что Аськин нехороша - реально передёргивать на людях.Я её знаю лично, так что не надо ля-ля...![]()
скинь кантагты![]()
Они во всех странах есть. Не парься.Я всего лишь хотел показать ,насколько подлыми бывают в нашей стране некоторые люди. Вот всё.
Я всего лишь хотел показать ,насколько подлыми бывают в нашей стране некоторые люди. Вот всё.
Ага, он воно куди карлючка закандзюбилась. Тоді інша річ!Тю на вас! Я ж у тій темі маю назвисько "вертухай". Де ви бачили вертухая, що розводить політеси із тими, кому дає копняків під сраку? Це ж не вертухайський метод. Наш метод - копняка під сраку, прикладом у харю чи багнетом у печінку. І все це з доброю триповерхової лайкою.Треба ж тримати марку, а то якесь інше назвисько вигадають.![]()
Та отож.Да пошли они на хер.
Могу сменять. На парабелум.А от кобилу?
Лев, породистые кони тоже клячами бывают. От недокорму.І на цьому "щиро дякую".
А чому клячу?Можно і породистого коня знайти.
![]()
А то уже на выбор. Могу пукавку из бузины изделать, могу сикавку из разрыв-травы...А чем же я врагов отсреливать буду?![]()
Ну чого ви навалилися? Аська молодець. Працює. Дай їй бог здоровья і усіляких гараздів.
Тільки одна помилочка - не треба за інших розписуватись. Бо береш на себе їхні гріхи. Це я про сьогоднішній захід в тему, єсі шо. Нехай та, хто образила, розбирається із тим, хто грубо відповів на образу. Самі розберуться. Кидатись на амбразуру, захищаючи того, хто сам не ангел - не треба. З повагою. ФЖ.
Незашо. Обращайтесь.Ну спасибо, Дед.Умеешь ты успокоить.
![]()
Оооо! Нумизматы напряглись!В "ДНР" готовятся к введению собственной валюты - новороссийского рубля.
Как информирует Цензор.НЕТ, об этом говорится в сообщении "Центрального республиканского банка" "ДНР", опубликованного в Facebook.
"В связи с недружественными действиями Российской Федерации Донецкая Народная Республика выходит из рублевой зоны и готовится к введению собственной валюты - новоросского рубля", - говорится в сообщении "ЦРБ" "ДНР".⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Оооо! Нумизматы напряглись!
Ну дык... Металл на мандальки пошел...Не-а, думаю, что сборщики макулатуры.
Та шо завгодно можна знайти, тіки ж треба побігать, пошукать...А поєбєнь трава на вашому хуторі росте? Це я для чого питаю? Висилайте Львові тої трави, щоби йому було ******ь на всі підколи та підначки від будь кого на форумі. І нерви збережемо людині і срача менше у темі.