Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ну старые пердушки то таки да , сами ни хрена не делают кроме как набивать карманы и молодежь гнобятДа ладно... Люди просто хотят приносить пользу обществу и государству. Святые, можно сказать... В поте лица трудятся, недоедая и недосыпая... Мне как-то один втирал какой он герой, после того, как ночью в кабинете спит на столе - все бока болят утром... У козырных - в кабинетах диваны. Не замечали??? Отож... Служаки епрст...
да нууу, мы бум в проигрышеОдесса все. Миха уезжает в Грузию. Все в выигрыше ))
Люблю Европу
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Тю бля. А коли це митники та прикордонники перестали бути орками? В нас що, рехворма вiдбулася хоч яка?
А то не буква "Е", а вторая "Б" в начале позывного?Сэр, вы немного невнимательны. Позывной такой же, как и на прикладе автомата.
Людмила Зінчук
Пам'ятаєте, як на шустрому лайфу 20 травня 2016 року виступив пан Ігор Княжанський і сказав, що у них є інформація, що випадково призначений на посаду народного депутата Сажко Сергій Миколайович та його помічник на громадських засадах Сьомкін Ігор Володимирович дерибанять бюджет і відмивають вкрадені бюджетні кошти через харківські фірми-прокладки, а потім фінансують терористів з луганди? Так от, для нас то не є секрет. Ми це знали і раніше. От тільки це нікому не цікаво.
Про те, що сепаратисти-регіонали повернули собі повністю владу шляхом махінацій на жовтневих виборах 2016 року теж не є таємницею. І ні для кого не є секрет, що використовують цю владу на місцях сепарратисти-регіонали не для розбудови України, а для її дерибану.
Вчора на сесії районної ради було чергове підтвердження відродження тих, хто мав бути вже забутий назавжди.
Отож, 25 травня 2016 року проходила сесія районної ради. В кращих традиціях ригоаналів були задіяні місцеві тітушки. Для чого? Та для того, щоб не пускати на сесію людей. І команду дав не пускти на сесію людей, хто б ви думали? Правильно, яскравий представник ДТЕК, депутат міської ради Свердловська (саме того Свердловська, який в лунандонії), помічник-консультатнт на громадських засадах народного депутата Сажко Сергія (і це ще не всі його регалії) сумнозвісний Сьомкін Ігор Володимирович. А хто виконавець? Теж вгадали, заступник голови районної ради Бичик Віктор, який прямо заявив,що то його люди.
Ну то таке, тітушки тітушками, а саме головне і цікаве було попереду.
Примітила я, що до кабінету директриси ліцею (тієї самої директриси, що 10 травня 2014 року віддала приміщення ліцею для проведення фейкового рехверендуму) постійно і почергово ходять депутати районної ради від сумно звісних ригоаналів. Чого б це, подумала я. І все стало на свої місця, коли я побачила в кабінеті директриси Сьомкіна Ігоря в оточенні заступника міського голови Романця Романа, директора комунального ринку Максименка, Токарєва В'ячеслава та ще якоїсь тітушки. А депутати ходили до кабінету для отримання вказівок від Сьомкіна Ігоря.
І я вирішила, що потрібно людям знати, як у нас ведуть себе недолюстровані свого часу тітухани і представники ригоаналів та підконтрольні депутати. Треба зняти, вирішила я. Відкрила двері, встигла привітатись, отримала удар від директора комунального підприємства Максименка. Все.
Далі була швидка допомога.
Острый разговор был посвящен выяснению причин сложившегося кризиса между россией и Западом, правде и вымыслу о присоединении Москвой Крыма, реалиях и мифах в российской внешней политике.
Круто, очень круто. Не хочу обидеть наших журналистов, но такого уровня у нас я не видел. Рашика разбили просто в хлам. Это второй громкий разгром росс пропаганды, за последние недели. Первыми были французы, теперь не менее авторитетное DW. Совпадение ?
И да, Американцы высмеяли Кадырова. Кто не видел посмотрите, в политическом юмористическом Шоу.
Вблизи населенного пункта Старогнатовка в секторе «Мариуполь» на мине подорвался БТР с украинскими бойцами, сообщает ТСН.
В результате подрыва пострадали восемь бойцов.
Все они получили травмы тяжелой и средней степени. Сейчас солдаты находятся в госпитале.
СМИ: Под Мариуполем подорвался БТР с украинскими военными, 8 человек пострадали
...КАЖУТЬ ЩО,,
,Под Мариком 8 военных подорвались на противотанковой мине. 4 тяжелых. ждем уточнений
...Почему в Ха бросаются под поезд в метро, а под трамваи - нет?
Пушо в Ха такие трамваи, что объедут!
А что он хотел. Или думает, что можно уважаемых людей оскорблять и еще партии создавать. Вообще зажралсяПрес-конференція Михаіла Саакашвілі з приводу сьогоднішніх обшуків прокуратури в Одеській ОДА
СМИ: Под Мариуполем подорвался БТР с украинскими военными, 8 человек пострадали
Авиационная, друг моего папы с обслуги аэропорта красной авиа краской туалет покрасил, так когда у него дома бывали пьянки все к соседу в туалет ходили.да, и хде такую краску найти???
Как работает парамагнитная краска
воть интересно , а какой цвет напишут в техпаспортеи ваще у меня взрыв серых клеточек
да, и хде такую краску найти???![]()
А что он хотел. Или думает, что можно уважаемых людей оскорблять и еще партии создавать. Вообще зажрался![]()
PS: Ждем когда Ю. Марушевскую возьмут в оборот, думаю она следующая.
Авиационная, друг моего папы с обслуги аэропорта красной авиа краской туалет покрасил, так когда у него дома бывали пьянки все к соседу в туалет ходили.
А епт это видео )))))))))))0
Во еще и такое ксть
Развод...![]()
не , та краска круче, прикинь вот едешь за такой машиной а она цвет меняет постоянно , так мона сразу в дурку прямиком
неа, не хо шоб разводхо такую краску
![]()