Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
І так, останній цвях у дах гробу:

Ну, тут все слишком долго стеснялись, мне так кажется, а сложных текстов ты не понимаешь.
Поэтому...
А що вас вату розуміти - у вас лише один орган для мислення і зветься вінХуйлоПутін!

Тваринко, тобі, схоже, подобається, коли тебе посилають нахуй, ти від цього кайф отримуєш? Балаболище, а відповіси мені тут на єдине питання - не буду більше тебе заганяти: "Якого кольору автомобіль у голови Автомайдан Харків?"А що вас вату розуміти - у вас лише один орган для мислення і зветься він ХуйлоПутін!
"Якого кольору автомобіль у голови Автомайдан Харків?"
Добре, піди своїм босам поплачся, що твоє маскування провалилося, ваткаПісля яєць учора - тепер вже не знаю. Відмили чи ні?
Добре, піди своїм босам поплачся, що твоє маскування провалилося, ватка
Сепар, подивись на свою аватару та подумай ще раз про маскування.Хуйлопанчик, забийся під лавку :ржач:Сепар, подивись на свою аватару та подумай ще раз про маскування.
Та воно ж убоге, навіть трольнути не в змозіда он ватник шизонутый, не обращай на него внимание!

тут возникает вопрос... сколько нужно патрулек, чтобы задержать одну машину? от 10 и больше?
У-e-Ёёё!!!!погнали большой толпой патрулек отжимать у чуркобесов таз в конце клочковской.