Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Голосуем за ВО Свобода?

• Автор теми Автор теми Egorko
  • Дата створення Дата створення
Нехай ці шарікови і швондєри хоча б 1 книжку прочитають у свому житті.
Або Нюрнберзький Процес (42 томи) - там нема жодних матеріалів, де бодай згадується УПА.

Ну а нюрнберг над цією большевицькою сектою - уже не за горами.

Щодо схронів, криївок і таке інше…
Тут багато хто бігає по форумах з аватарами Че Гевари…
Так от Че Гевара був одним із тих, хто вивчав і взяв собі на озброєння методи партизанської війни УПА.
Ви поклоняєтесь чужим героям, а своїх - не знаєте навіть. Стерилізоване постгеноцидне покоління.

Останнє редагування:
Здесь нет клуба вегетарианцев. Здесь есть люди с не убитой надеждой, искажающей восприятие действительности. Но гораздо больше тех, кто просто выплескивает своё подсознательное, не замечая его содержимое в упор. По идеи, надо бы было найти другое место для общения, а не пытаться общаться в чужом бреду. Так нет же других харьковчан, куда деться? Остаётся только по возможности сохранять трезвость и спокойствие.
Схоже у ваш зараз каша в голові, безсоння вдається взнаки. Надобраніч.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Мені на все життя запам'ятались слова Романа Шухевича до своєї дружини:
Тебе я люблю, але Україну я люблю БІЛЬШЕ…

Останнє редагування:
Свою свободу потрібно виборювати.
А ты сейчас не личность??? Раб наверно???

p.s. Мені на все життя запам'ятались слова Романа Шухевича до своєї дружини:
Тебе я люблю, але Україну я люблю БІЛЬШЕ
И что в этих словах хорошего???

хто вивчав і взяв собі на озброєння методи партизанської війни УПА
:іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач:

Не пересмикуйте.
Я вже відповів детально тут: www.kharkovforum.com/showpost.php?p=31491574&postcount=8515
Я передергиваю?!!!

Это ты передергиваешь. А точнее не тем нас кормишь
Вот чем надо кормить
Лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок підтримав свою соратницю Ірину Фаріон, яка порадила малюкам у львівському дитсадку, що представилися "російськими" іменами, виїжджати з України.

Депутат Львівської облради від ВО "Свобода", філолог Ірина Фаріон є представником "Свободи", відповідно, її дії та заяви підтримують всі члени об’єднання, заявив Тягнибок, коментуючи проведений його соратницею в дитсадку №67 "урок грамотності".

Нагадаємо, Ірина Фаріон в дитсадку відчитала малюків, які представилися "російськими" іменами. "Якщо станеш Альоною, то потрібно пакувати валізи і виїжджати до Московії", - погрозила Фаріон дошкільниці, яка назвалася Оленкою. Дісталося хлопчикові Міші, який, на думку депутата, повинен бути не інакше як Михайликом.

Присоромила Фаріон і дівчинку Лізу, мовляв, це ім'я від інфінітива "лизати". "Маша - форма не наша. Нехай їде туди, де Маші живуть. У нас вона повинна бути Марічкою. Петя теж повинний звідси виїхати, якщо не стане Петриком. Миколку ніколи не обзивайте Колею, Ганнусю Аннушкой, а Наталочку - Наташею. Чи можна представити, щоб Степана Бандеру удома звали: "Стьопа, йди їсти борщ?" – запитала в дітей депутат.

"Ірина Фаріон не є приватною особою, вона є представником Всеукраїнського об’єднання "Свобода", відповідно, вона є ****** політради Всеукраїнського об’єднання "Свобода" і ті дії, і ті заяви, які вона робить, вона робить як один з керівників організації. Ірину Фаріон повністю підтримує весь склад Всеукраїнського об’єднання "Свобода" від першого до останнього члена", - прокоментував дії своєї колеги Тягнибок.

И еще
Одна з лідерів Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Фаріон назвала "дегенератами" українців, які розмовляють російською мовою, та запропонувала саджати їх до в'язниці.

На переконання політика, таких людей треба саджати у в'язницю хоча б на півроку, як це, за її словами, роблять французи за застосування англіцизмів.

"У нас є близько 14% людей, які вважають, що їхня рідна мова - російська. Це говорить про страшну мутації їхньої свідомості. Це - 5 мільйонів українців-дегенератів. І їх потрібно врятувати" - наголосила Фаріон.

За її словами, більшість людей в Україні, які вважають себе російськомовними, стали такими через складні історичні репресії та Голодомор. А обов'язок справжніх українців - навернути цих людей на правильний шлях, нехай навіть методом примусу.

"Тих, хто не володіє українською мовою, обов'язково посадять", - пригрозила Фаріон.

Пропорційне представництво національних меншин реалізовано у тому ж самому Ізраїлі, який так полюбляють у Харкові, судячи з того, кому тут делегується влада місцева.
Спєцом цей приклад даю.
А взагалі - вивчайте виборчі системи різних країн Світу. Я не проводжу тут політологічні майстер-класи.
Дякую.
Это ты снова передергиваешь.
В нормальных странах борются, чтоб в органах власти были представлены нацменьшины, и язык этих нацменьшин не угнетался.
А ваша «Свобода» борется, чтоб в органах власти наоборот было не меньше чем 78 % «правильных» украинцев.

Вашим лидерам не нужна Украина для людей. Им нужно из людей сделать правильно думающую, правильно разговаривающую, марширующую, на все готовую биомассу :молись:
Которая отгрохает им Великую Украину.
Мы уже это проходили, хватит :(
Жаль только, что ваша молодежь, живущая в самом географическом центре Европы, ведется на вашу ахинею.
ВО «Свобода» этого недостаточно. Она еще нашу молодежь (юго-востока Украины) пытается кормить своим наци-коричневым утопизмом :***:

Студентам УКУ читатимуть спецкурс про тактику УПА

В Українському католицькому університеті прочитають спеціальний навчальний курс про особливості повстанської війни.

Як повідомив його автор, історик Руслан Забілий, курс буде цікавий для українських студентів, адже тактику УПА вивчають навіть у американській армії, – повідомляє прес-центр Центру досліджень визвольного руху.

На запрошення Українського католицького університету директор Національного музею-меморіалу «Тюрма на Лонцького» Руслан Забілий читатиме для студентів курс під назвою «Особливості повстанської війни. Дії УПА в 1942–1949 роках».

Метою спецкурсу є спростувати міфи, ідеологічні нашарування та спонукати до дискусії в академічному середовищі.

Протягом одного семестру студентам розкажуть про характер і сутність повстанської війни як явища, фактори впливу на стратегію і тактику УПА; форми, види і способи ведення бойових дій УПА, бої повстанців на «три фронти», перехід повстанською армією німецько-радянського фронту в 1944 році, особливості боротьби в умовах радянської окупації на Закерзонні та на завершальному етапі війни УПА.

Історик вважає: «Навчання буде цікавим та корисним для українських студентів, адже військові досвід Української повстанської армії використовують й інші країни. Тактику УПА увів до навчання загонів партизанський ватажок Ернесто Че Гевара. Досвід боротьби УПА внесено до програм навчальних дисциплін сучасної американської армії».

До курсу також увійдуть практичні заняття, головним завданням яких буде навчити студентів працювати із джерелами, зіставляти і аналізувати їх. У підсумку кожний слухач має написати есе на обрану ним тему. Для візуалізації матеріалу будуть використані копії документів, світлин, картосхем, мультимедійні презентації та документальне кіно. Частину курсу студенти прослухають в Національному музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького», розміщеному в колишній в’язниці НКВД і гестапо.

Останнє редагування:
Namer PRO
Еще и к войне нас призываете?
Совсем шарики за ролики заехали :hollering:

Допризываетесь, что ваши же западэнци, вашим же свободовцам намылят ******ы, и языки туда засунут :срака:

За іншими даними Ковпак був командиром диверсійного загону НКВС і одним з найбільш відомих агентів НКВС, що діяв проти «ворогів народу», «куркулів» та заможних селян. Загони Ковпака окрім операцій проти ******ів проводили напади на українські селянські родини — і до, і після Карпатського рейду. Партизани Ковпака звинувачуються у зухвалих пограбуваннях селян, насиллі та навіть вбивствах. Ця діяльність була відома Сталіну, однак у 1944 році той віддав наказ не переслідувати Ковпака, а навпаки, зробити з нього героїчну постать, образ хороброго партизанського командира, комуніста. Після цього Сидору Ковпаку було присуджене генеральське звання та друга зірка Героя Радянського Союзу.

Останнє редагування:
uk.wikipedia.org/wiki/Ковпак_Сидір_Артемович
Скоро, вже скоро розсекретять дані, що Ковпак був людожером і харчувався виключно м'ясом смажених українських немовлят. От укросвідоміти допишуть в укропедевіію і розсекретять. То є так. Слава хероям!!!

Тыгнибок "хоче поцарювати"!
Это пипец! Олежек не хочет учитывать горький опыт своего предшественника-Бандеры!
Бандера тоже хотел стать царём на Галичине! Но не было денег,оружия,да и ума не хватало,образования.Поэтому Бандера подался в холуи-прислужники к ******ам,думая,что фрицы дадут ему в управление Галичину,а то и всю Украину.Но ******ы тоже не любят предателей и к Бандере относились с брезгливостью и презрением,используя его формирования для убийства украинского народа!Когда Бандера заартачился-фрицы его отстранили от дел-он был всё время под присмотром.Использовали и выкинули,как ***********!
Та же история и с Тягныбоком!
Он думает,что у олигархов получит "добро" на взятие трона Галичины!
Олигархи используют Тягныбока ,как пугало для жителей ВУ.Когда он им перестанет быть нужен-его тоже выкинут ,как испольщованный ***********! Пусть рогули и не мечтают!Они на Украине "царювати" не будут никогда!Будут выполнять только самую грязную работу и жить в нищете,если не хотят учиться и жить в мире с русскоязычной половиной Украины,кстати более грамотной и продвинутой!:D:yahoo:

Скоро, вже скоро розсекретять дані, що Ковпак був людожером і харчувався виключно м'ясом смажених українських немовлят. От укросвідоміти допишуть в укропедевіію і розсекретять. То є так. Слава хероям!!!
Такі як ви багато критикуюєте, багато кого ненавидіте і багато помиляєтесь. Що доброго ви робите України окрім цього прискання ядом на українських націоналістів?
До речі, ви колись протиставляли Тараса "Бульбу" Боровця та Степана БЬЕндеру наче вони були ворогами. А вам відомо що Боровець був запрошений на похорон Бандери і навіть виступив із промовою?

Такі як ви багато критикуюєте, багато кого ненавидіте і багато помиляєтесь. Що доброго ви робите України окрім цього прискання ядом на українських націоналістів?
До речі, ви колись протиставляли Тараса "Бульбу" Боровця та Степана БЬЕндеру наче вони були ворогами. А вам відомо що Боровець був запрошений на похорон Бандери і навіть виступив із промовою?
А ему на это плевать. Партия скажет, он вообще все отрицать будет, даже собственное появление на свет.

Товаришу Малишев, де будемо Великую Русскую Стену будувати? По Дніпру? Чи все ж таки за Закарпаттям та Львівщиною? У людей другого сорту є шанс потрапити у ваш рай?

А що робити з людьми у Східній Україні, що мислять та розмовляють українською?

Ще питаннячко. А чи будемо робити революцію в усьому світі? Чи весь світ сам побачить переваги 'русского способа жизни' і сам перейде на ваш бік?

Я там ніколи навіть не був. Я тутешній. Просто хочу, щоб в українців була гідність національна. Щоб кожен з гордістю казав- я- Українець! Як це роблять чехи чи поляки.

А то выходит мы вроде как без корней. Хуже цыган. Вечные недо-. Надо бы уже и определиться.

...Просто хочу, щоб в українців була гідність національна. Щоб кожен з гордістю казав- я- Українець!...
Поддерживаю. Хочу, чтобы гражданин Украины ЛЮБОЙ национальности с гордостью говорил о своей принадлежности к Украине.
При этом, под гордостью понимается радость от осознания того, что гражданин принадлежит к Украине, а не связывается с ненавистью к русским людям.
...А то выходит мы вроде как без корней. Хуже цыган. Вечные недо-. Надо бы уже и определиться.
Не знаю. Я никогда не считал себя недо-. Этот комплекс неполноценности выдумали себе всякие укронацистские быдлобестолочи и придумали себе образ врага в виде России, на которой отыгрываются.

Делай в Галичине,шо хочешь,хоть раком становись, а к нам на ВУ не лезьте со своим рогулизмом!:іржач:
Прекращай тролить из пятнашки.:D

Поддерживаю. Хочу, чтобы гражданин Украины ЛЮБОЙ национальности с гордостью говорил о своей принадлежности к Украине.
При этом, под гордостью понимается радость от осознания того, что гражданин принадлежит к Украине, а не связывается с ненавистью к русским людям.
Золотые слова.С одной оговоркой.Ненависть к русским шовинистам,отрицающим право на существование и независимость Украины -нормальная реакция ЛЮБОГО гражданина Украины,невзирая на национальность.

Они никогда не страдали из-за мовы -****ашек мовных у нас нет-это не ущербная Галичина!.В сёлах -мовный суржик,в городах-русский.
Это точно :)
У нас работает один украиночзычный из села на границе с Белгородской областью.
Он на украинском разговаривает, а мы на русском
Всех всё устраивает.
Более того, он ярый сторонник объединения с Россией. И ярый противник Тягнибока.

А работал (правда, недолго), один из прозревших :чукча:
Устроился к нам руководителем на один из участков.
И весь такой подчеркнуто украиноязычный.
Думали западэнец или с области. Отвечает – потомственный наш, городской :eek:
Есть у нас старая традиция. Новичок с первой зарплаты накрывает стол, как бы прописывается.
Пригласил он нас к себе домой, отмечать это дело.
Каково было наше удивление, когда оказалось, что его жена и дочь (лет двадцати) – подчеркнуто русскоязычные.
После нескольких рюмок, хозяин пошел в магазин за добавкой.
Ну а мы начали у хозяек интересоваться: «Обычно семьи со стажем, в конце концов, приходят к одному языку общения внутри семьи. А у вас почему-то не так?».
Они отвечают: «Та достал он нас уже этой мовой. Обычный он русскоязычный. Всю жизнь на нём говорил. И родители его – русскоязычные. Но, несколько лет назад, нашло на него прозрения. Набрал словарей, и начал усердно учить мову. Когда освоил, то полностью на неё перешел. И их пытается заставить перейти на мову. Постоянные скандалы. Угрожает – разводом.»
Короче, конкретно у мужика крыша потекла на почве национальной свидомости :збентежений:
Этот точно за ВО «Свобода» будет голосовать :кручусь:

Назад
Зверху Знизу