пришло сообщение SMS от укринформ

опрос

  • я не тряпка

    Голосів: 0 0.0%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    5
на несколько частей по 140 байт каждая, и при получении телефоном собирается для отображения.
Сусіди-пенсіонери з кнопочними телефонами постійно просять почистити СМС бо забивається миттєво спамом від Freedom. В смартфонах воно хоч по групам розподілено, а в кнопочному суцільний потік, в якому губляться дійсно потрібні важливі повідомлення. А потім "пам'ять СМС переповнена". Такий важливий інформаційний канал мабуть не варто перетворювати на спам-смітник.
 
Почитав. З 2021 року черга на цю модель викуплена у виробника аж до 2025 року. Далі, по номеру показує, що авто зареєстровано на юридичну особу в 2023 році
юридичні особи тут ні до чого, це стандартна схема. тому йди в напрямку російського корабля.

сотні інших наддорогих авто зареєстровано протягом війни. більше ніж в роки без повномасштабного вторгнення. дохуя прикладів. Rolls-Royce KB0001KP зареєстровано на юридичну особу. фактично цим авто користується та володіє народний депутат України. цей же депутат використовує Rolls-Royce KB0001OI. діти цього депутата, двоє синів призовного віку з'їбали за кордони України як волонтери на авто Bentley AB0001IE та авто Lamborghini KB0001MB все це нібито "офіційно зареєстровано" на юридичні особи. і що з того?

повторюю в Україні маємо люксові авто, але не маємо забезпечення ЗСУ. в Польщі немає люксових авто, але поляки мають літаки, ракети, військове обладнання. все нормально?

rr.jpg


rolls-royce-ghost-2022-ukra%D1%97na-1200x800.jpg


12233059-1024x768-1.jpg


2_403749548022745_4583553738287250152_n-819x1024-1.jpg
 
повторюю в Україні маємо люксові авто, але не маємо забезпечення ЗСУ. в Польщі немає люксових авто, але поляки мають літаки, ракети, військове обладнання. все нормально?
Це демократія - коли більшість обирає як жити далі, поляки обирали своє, ми своє. яки у вас притензії до більшості населення України??
 
автомобиль Rolls-Royce Spectre является самым дорогим автомобилем в Мире, дороже автомобилей, которые выпускаются заводами автопроизводителями, не существует
Да как не существует, есть и подороже. Может правда он самый дорогой среди электричек.
 
на телемарафон деньги есть
на фридом (государственный) деньги есть
на укринформ (государственный) деньги есть
на всевозможную залупу, видосики, ролики, пиар... деньги есть

на ЗСУ денег нет

jFBFHBv.jpeg
 
прикупил прозапас 10 номеров 0001
 
With the increasing adoption of the embedded SIM (eSIM) or embedded Universal Integrated Circuit Card (eUICC), new connectivity opportunities and conveniences are emerging for users. However, with these advances emerge new potential vulnerabilities and security implications. This presentation will shed light on the yet unexplored attack surface of eSIM technology and highlight the potential risks and challenges of this now widely deployed technology. Support for eSIM is now available in modern mobile phones and also in popular desktop devices such as Lenovo Thinkpads running Microsoft Windows 10 and 11. By exploring the intricacies of eSIM security, we aim to raise awareness to the potential for offensive operations serving as technology but also in terms of post compromise situations
 
после обстрелов хуйла и его прихлебателей в Украине сегодня проблемы в энергетике и в инфраструктуре - сегодня с утра сидим и знакомому приходит SMS от этого государственного агенства укринформ, с текстом "потужна промова Зеленського, перемога за перемогою, дивитесь телемарафон, блабла".

как же эти талантливые администраторы заебали - бюджета нет, денег на ЗСУ нет, но деньги на хуету в телемарафоне есть, деньги на хуету в информационных помойках есть
 
Назад
Зверху Знизу