ГаМаФлуд

Іздіваюця! :D Ціна супер, як у Кіберпанк. Можливо буде щось неймовірне!

Знімок екрана (175).png

Хто доживе, той побачить! :кручусь:
 
Останнє редагування:
Трохи залип у Enshrouded. Непогано, але ще не вся карта доступна для гри.
 
Подивився, окулус наче небагато коштує. Чи купити, ХЛ Алікс пройти:кручусь:
 
Четвертий раз вже не заходить БГ3. 300 годин чистого геймплею. Це гра богів.
 
По ходу пиздець хоче бути моєму компуктеру, а саме материнці. Вирішив обслужити відяху, а заодно і проц. Після збірки назад, комп не стартував а дригався. Все що знав перевірив, лишне відключив і нічого не допомогає. Притискаю PCI той що відяха стирчить і стартує в звичайному режимі. По ходу на материнці щось відходить, сокет, PCI, ще яка херня. Вона в принципі дугою
 
Слухай, в мене така сама діч на початку війни була :) Почало дебело гепати неподалік. я побіг в тамбур ховатися, по дорозі в темряві перечепився через системник і повалив його. Після цього він почав або вмикатися через раз, або взагалі не стартував. Розібрав - все як слід, натиснув на відеокарту - завантаживася нормально, працював, поки не вимкнеш. Потім і цей метод перестав працювати. Підозра в мене впала на відеокарту. вона явно прогнулась під своє. вагою, тому подумав може яка тріщина пішла. Через пару місяців, коли місто потроху почало оживати, запрацювала фірма, яка ремонтує відеокарти, я передав відуху їм. Виявилось, що з відухою все ОК, сказали перевір материнку. З оказією був в Києві, друзі порекомендували там фірму, яка "ремонтує все", тіки плати гроші, припер материнку їм - материнка виявилася робочею! Поміняв БП і о диво! Все запрацювало! :) І так через ці дивні симптоми майже три місяці сидів без компа, хоча міг би його реанімувати досить швидко.
 
До речі БП старий дуже в мене, але хороший. Мультиметром заміри зробив, напруги в нормі. Поки що компик працює, дякую за підказку.

Судячи з твого випадку, то треба замінити пару банок електролітичних конденсаторів. Я міняв на своєму, вони коштують копійки, дві три баночки і все працює як нове. Їх видно одразу, верхня торцева сторона вибухає, лопає, тиобто не рівна.
 
Останнє редагування:
З 21.03 реліз Horizon Forbiden West. Гра дуже красива, на ПК повинна бути просто персик
 
нудна зато
довго бігав її - не вистачало на довго
 
З цим згодний. Пробіг тільки кампанію, додаткові квести майже не чіпав. І з тим залізним зоопарком уникав сутичок як міг))
 
По ходу здох БП мій класний. 11 років майже відбігав. Вчора цілий день рубав Батлу і ввечері компуктєр перезавантажився сам по собі без причини, а запускаться вже не хотів. Старт, перезавантаження, старт, перезавантаження. Вскритіє показало посадку по лінії 5 вольт та надутий електроліт. Заміна допомогла підняти 5 вольт, але не вирішила проблему запуска і роботи.

Приволік з гаража інший БП, дуже сильно китайський і старий, на ньому старт відбувся миттєво, але все одно комп вирубився.
 
Останнє редагування:
Запустив компуктєр от кітайца Logic Power, важить, як пір'їнка. Функціонал 50%, чисто інтернет. Чомусь не хоче стартувати з 4 планками ОЗУ, тільки дві. В пошуках хорошого БД тепер. Свій подивився і зрозумів, що сам не відремонтую. Саме цікаве, що на холостому ходу всі напруги є
 
Чекаю БЖ новою поштою, а поки копуктєр, як друкарська машинка працює, ігри навіть боюся заапускати
 
Без втрат не обійшлося, вилетіла одна планка з чотирьох ОЗУ. Бля! Замінив блок живлення, взяв б/в Chieftronic PowerPlay 650 Вт, типу голд. Заодно Риксу свою любімую 580ю замінив на Риксу 5600 ХТ.

З ОЗУ якийсь геморой, не працює на своїй рідній частоті 1866 мГц всі чотири модулі. Якщо знизити частоту до 1600 працює, але якщо і повисити до 2000 працюють всі чотири. Два роки відпрацювало норм до цього
 
Останнє редагування:
Через місяць реліз Привид Цусіми на ПК! Йохааний бабай, сенсу купувати playstation стає все менше. Гра охуєнна, навіть, якщо ви не любите японсько-самурайської тематики. А які там фен-шуйні пейзажі!
Ghost of Tsushima_20240408195653.jpg Ghost of Tsushima_20240314185645.jpg Ghost of Tsushima_20240316125215.jpg Ghost of Tsushima_20240323112047.jpg

А це я нарубав на вишці монголів
Ghost of Tsushima_20240323203429.jpg
 
Останнє редагування:
alan-wake-2.jpg



Це просто відрив стелі!!1 Гра ахуєнна, навіть пох на просадки фпс, потрібна потужна відеокарта. Ліси так відмальовані, що мабуть і 12 гб відеопам'яті буде замало. Графа справжній нехтген, сюжетік продовжує першу частину та починає переплітатися з Control, дуже багато пасхалок та згадок. А ще ж тут сам Макс Пейн і його голос, зараз момент в грі, що дуже нагадує його розмови з самим собою в оригінальній грі. Я залипло, спробую за два-три дні її грохнути, бо Батла 2042 не хоче чекати.

Це мінімальні налаштування в 1080

Знімок екрана (196).png
 
Останнє редагування:
Закінчився Алан. Зайняло 19 годин, грав не сильно поспішаючи, досліджував закутки. На початку другої половини гри здається, що почалася повна маячня, але пізніше прояснюється. Є сцени де, на мою думку, просто вирішили згадати про персонажів з першої частини і розвели шмарклі про родичів. Загалом більше схоже на Control, ніж перший Алан. Гра варта уваги, тепер чекати ДЛЦ.
 
Назад
Зверху Знизу