Збільшити обсяги мобілізації...

Коллега, Вы меня пугаете. Откуда Вам известна форма весла Дазера, чтобы утверждать, что оно у него не приплюснутое? :confused:
Коллега, я исходил лишь лишь из проекции достоинства данного индивидуума с изображения в вышеупомянутые реалии. А оно у него явно не приплюснутое:D
 
Коллега, я исходил лишь лишь из проекции достоинства данного индивидуума с изображения в вышеупомянутые реалии. А оно у него явно не приплюснутое:D
Вполне вероятно,что вы могли видеть защитный чехол...
 
Замес на Привозе...

 
Вот это мужик! Повезло! С ним точно меряться не будешь. Такая кабака! Настоящий мужик!
у меня глубоко в душе было подозрение, что ты неравнодушен к членам:D
если шо, то мне нравятся сиськи:D
Чему ж тут завидовать. Хотя конечно у Дазера может быть по этому поводу особое мнение.
уже
 
Ну у меня большой член. И я этим горжусь . Но когда понимаешь что твой член не самый большой испытываешь разачарование и то что ты номер два. Это заставляет меня грустить. Я понимаю что ты привык быть последним по жизни - но у других другие принципы.
бля Дазер родил целый трактак о членах!!!!!
я как то об них совсем не думаю. вот ты другое дело
 
:D

Співробітники військкомату у комендантську годину крали газ із труб на Харківщині​

Слідчі оголосили підозру чотирьом військовим, які викрадали газовий конденсат.
За даними слідства, схему придумав стрілець-помічник гранатометника відділення охорони районного територіального центру комплектування та соцпідтримки Харківщини. Він узяв у спільники військових цього ж ТЦК. Зловмисники їздили у комендантську годину та викрадали із магістральних трубопроводів газовий конденсат, який належить філії Управління з переробки газу та газового конденсату компанії "Укргазвидобування". Вони завдали збитків компанії на більше ніж 400 000 гривень.
"Протиправна діяльність їх полягала у викраденні нафтопродуктів, які перебувають у магістральних трубопроводах Харківської області. Користуючись можливістю вільно та безперешкодно пересуватися під час комендантської години, фігуранти за допомогою спеціального обладнання вчиняли крадіжки, — повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Східного регіону. — Дії зловмисників могли призвести до аварії, пожежі, значного забруднення довкілля, спричинити загибель людей чи інші тяжкі наслідки".
Підозру зловмисникам склали за ч. 5 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), у великих розмірах, вчинене організованою групою в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років тюрми та конфіскацію майна. Слідчі встановлюють можливих спільників зловмисників.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
так вот что значит ТЦК будут работать круглосуточно...
 
та оно шутить можно вечно... но 3.14зда внутри наступит быстрей, чем снаружи... а тцк-шники съебутся в Польшу...
очень сомневаюсь что в Польшу, скорее в рашу, они созданы для ГУЛАГА
 
Ну ты это не думай. Но забывать не надо. Потому что береги член с молоду!
Важен же не только член, но и стояк. Потому что член без стояка - это будет просто болтающийся аксессуар. Как у мужика с картинки скорей всего.
 
Також у міністерстві зазначили, що зміни до закону про мобілізацію дадуть можливість зрозуміти мобілізаційний потенціал в державі.
а если будет обнаружена импотенция?
 
1303221501.jpg

да в принципе можно даже не привязывать
764759_900.png
 
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу