27.08.14 вторжение войск РФ

теперь так всегда в теме будет-кормление зепидарасов? Сумно. Хотелось бы другого. Я, например, всю эту зелемойскую пиздоту не вижу, но ведь другие участники только и делают, что пытаются дискуссировать с этими тупыми ублюдками. Друзья, поставьте их в игнор, пусть резвятся друг с другом и своей козой. Одной на всех.
 
Ах, как у кацапов подгорает от того, что украинцы отстаивают у себя, в Украине , украинский язык.
=======
Заседание Совета Безопасности ООН, инициированное делегацией РФ для обсуждения украинского "языкового закона", назначено на 17:00 по киевскому времени.
 
теперь так всегда в теме будет-кормление зепидарасов? Сумно. Хотелось бы другого. Я, например, всю эту зелемойскую пиздоту не вижу, но ведь другие участники только и делают, что пытаются дискуссировать с этими тупыми ублюдками. Друзья, поставьте их в игнор, пусть резвятся друг с другом и своей козой. Одной на всех.


:клас:
 
теперь так всегда в теме будет-кормление зепидарасов?
всем доброго утра!
поморин, я полностью согласен.
я уже не раз писал, откройте спец тему для козо-зеле и прочих.
харе тему помоями заливать.
СВ редко заходит, новостей из-за линии не слыхать. канули Владимир и краматорец...
Фески правильной дорогой идёте...
 
Ну ведь обязательно найдутся " добрые " дяденьки, которые и процитируют и побеседуют и поспорят с быдлотой. А на вопрос зачем-говорят, типа чтоб не думали что мы с ними согласны. Грустно. Ничего людей не учит
 
Порохоскота в стране с гулькин хуй, полтора процента, и они пидоры трясут страну на раскол.
Неужели Зельц не может загнать этот крохотный гнойник под шконку?
Или договорняк?
Хведья, ты выбрал хуйню. Теперь жди, когда хуйня сделает тебе 3.14здато. Ви зробите це разом. :trollface:
 
Хуйло для Зели готовит "фишечки" .
======
Обе нитки морского газопровода "Северный поток" остановлены на две недели для проведения планового технического обслуживания. Об этом свидетельствуют данные газотранспортных компаний OPAL Gastransport и NEL Gastransport, сообщают росСМИ.

В РФ заявляют, что график работ по техническому обслуживанию трубопровода был заранее согласован с партнерами Nord Stream AG.

Как отмечается, в момент остановки одних газопроводов возрастает объем прокачки по другим маршрутам (ожидается рост поставок через Украину), возможно сокращение закачки газа в подземные хранилища и отбор газа из ПХГ.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


А ввиду того, что газовый контракт между Украиной и Рашей не подписан, чтобы успешно пройти зиму , Украине сейчас нужно максимально много закачать газа в хранилища.

Хуйло это дело просёк, и вот делает всё, для того, чтобы не дать возможность Украине обеспечить себя газом, а потом, зимой, будут выворачивать нам руки, требуя подписания невыгодных контрактов, или других уступок, в обмен на газ.

Зимовка будет проблемной.
 
Фески правильной дорогой идёте...

Ну ведь обязательно найдутся " добрые " дяденьки, которые и процитируют и побеседуют и поспорят с быдлотой.
Пацаны, хватит скиглить. Давайте обсуждение, и к нему подключатся все форумчане, и на фоне этих разговоров, вбросы федоса и Лонгина просто померкнут, потеряются в куче ваших интересных рассуждений.
 
Суд проти нацгвардійця Марківа був спецоперацією Росії — посол України в Італії
 
"Не сыпьте жемчуга перед свиньями — они растопчут его ногами." Библия
 
сегодня праздник.
поздравляю всех

В Украине вступил в силу закон о государственном языке
 
Закон про мову в Україні набрав чинності

Сьогодні, 16 липня, набув чинності закон "Про забезпечення функціонування української мови як державної", за винятком низки положень, які набудуть чинності дещо пізніше.

Закон закріплює, що єдиною державною мовою в Україні є українська – і вона обов’язкова для органів державної влади і публічних сфер на всій території держави.

Щодо положень, які набудуть чинності згодом: через два роки набуде чинності положення закону, згідно з якими складання іспиту на рівень володіння державною мовою є необхідною умовою для набуття громадянства України. Іспит складатимуть у порядку, встановленому Кабміном, а вимоги до рівня володіння державною мовою, необхідного для отримання громадянства України, визначає Національна комісія зі стандартів державної мови.

За публічне приниження чи зневажання української мови, а також навмисне спотворення української мови в офіційних документах і текстах або створення перешкод та обмежень у застосуванні мови передбачена адміністративна відповідальність. Максимальна сума штрафу становитиме 11 тисяч 900 грн. Ці норми почнуть діяти через три роки. Дія цього закону не поширюється на сферу приватного спілкування та здійснення релігійних обрядів.

Також пізніше набуде чинності положення закону про те, що проєкти нормативно-правових актів та актів індивідуальної дії органів державної влади, органів влади Криму і місцевого самоврядування складаються відповідно до стандартів української правничої термінології, встановлених Нацкомісією згідно зі стандартами української мови. Це положення діятиме, коли Нацкомісія затвердить стандарти державної мови для правової термінології.

З 1 січня 2030 року набуде чинності положення, яке передбачає, що мовою зовнішнього незалежного оцінювання за результатами отримання повної середньої освіти та вступних іспитів є державна мова, крім зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов.

Щиро дякуємо теперешній склад ВР за законотворчість.

Слава Україні!:україна:
 
Евпатория

Огромная очередь в детской поликлинике

 
Шо там с законом про мову относительно европейского законодательства?
Соответствукт или нарушает?:)

Ничего там с законом. Известно будет в конце года, соответствует или нет.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Журналістка DT.ua виявила, що Разумков та «РИА Новости Украина» разом «організовували новини»

Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков з 2014-го по травень 2018 року згадувався у 385 матеріялах видання «РИА Новости Украина». Тоді він ще був директором Української політконсалтингової групи.

Про це йдеться в статті Валентини Самар «"Справа Вишинського" як дзеркало війни» для DT.ua. Як відомо, керівника «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського судять за обвинуваченням у держзраді та розповсюдженні матеріалів антиукраїнської спрямованості.

Пані Самар у статті задається питанням, хто були автори 72 публікацій, кваліфікованих обвинуваченням у справі Вишинського як такі, що порушують закон, а також хто отримував гроші за створення «шкідливого контенту».

«Одне з відкриттів, отриманих при аналізі контенту сайту "РИА Новости Украина". 385 матеріялів із цитуванням або згадуванням директора Української політконсалтингової групи Дмитра Разумкова у період із 2014-го по травень 2018 року. Ні, "у Вишинського" не просто давали новини, де ньюсмейкером був нинішній лідер партії "Слуга народу" і потенційний кандидат на посаду голови Верховної Ради парламентсько-президентської Республіки Україна. Вони ці новини організовували, у тому числі, шляхом проведення пресконференцій і підбивання політичних підсумків тижня щоп'ятниці. За участи різних людей, але регулярно зустрічаються імена знакових політконсультантів, таких як Михайло Погребинський або Олег Волошин», - зазначила авторка.

Нагадаємо, що 15 травня 2018 року СБУ та прокуратура Криму затримали в Києві керівника організації «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 109; ч. 2 ст. 110; ч. 1 ст. 111; ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 32, ч. 1 ст. 161; ч. 1 ст. 263 КК України (державна зрада, розповсюдження матеріалів із закликами до насильницької зміни та повалення конституційного ладу, захоплення державної влади за попередньою змовою групою осіб, розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України поєднаному з розпалюванням національної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності, придбання та зберіганні вогнепальної зброї).

16 травня 2018 Вишинського етапували до Херсону. а 17 травня заарештували на два місяці без права внесення застави. Згодом суд неодноразово продовжував термін арешту для нього.

1 червня 2018 року під час судового засідання Вишинський заявив про відмову від українського громадянства. У Державній міграційній службі тоді зазначили, що заяви недостатньо для виходу з українського громадянства. Також вихід з громадянства не передбачено в разі, якщо особі повідомлено про підозру.

14 березня 2019 Вишинського перевели зі слідчого ізолятора Херсона до Києва, де розглядатиметься в суді його справа.

4 квітня суд розпочав розглядати по суті справу керівника «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського.

27 травня 2019-го Верховний Суд визнав законним арешт Вишинського.

15 липня у Подільському районному суді Києва мало відбутися засідання в справі Вишинського. Прокурор АР Крим та речниця генпрокурора Лариса Сарган висловлювали побоювання, що на цьому засіданні Вишинського можуть звільнити з-під варти. Засідання перенесли на 19 липня.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
:рл: О Боже, во что превратили тему. Ребята, ну зачем вы вступаете в срач? Пусть они сотрясают воздух. У них истерика от того, что ненавистного Пороха скинули, а выбрали "хуйню". Проходите мимо высеров. Нам надо думать что с этим всем делать, как не дать сдать Украину.
 
Як добре ви знаєте мовний закон у сфері медіа? Тест
Тест приурочено до набуття законом чинності.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Нам надо думать что с этим всем делать, как не дать сдать Украину.
А шо тут думати.Робити і надалі шо робили і до цього дня.
АРМІЯ МОВА ВІРА.:україна:

"Хай собі як знають, божеволіють, конають – нам своє робить"(c).
 
Назад
Зверху Знизу