27.08.14 вторжение войск РФ

в подтверждение слов Юлги

eg8bgc.jpg
 
19:00

Гордон Чей Крым?
Усик Божий Это по-настоящему
Г Будет ли Крым снова украинским?
У Все зависит от народа и от воли Господней.
 
Володя, а дай совет, как бывалый дилетанту.
на подарок ром.
1.
2.
3.
 
Українські снаряди "Квітник" позбулись російських деталей.
На міжнародній виставці оборонної промисловості ADEX-2018 презентували керований артилерійський снаряд з лазерним напівактивним самонаведенням "Квітник".
Він створений на українському державному підприємстві "НВК Прогрес" без російських комплектуючих, повідомляє Defense Express.
 
Iryna Gerashchenko
17 мин. ·

На погоджувальній раді сьогодні Юлія Тимошенко звинуватила мене...... в тому, що я привезла в Україну перший номер списку « Батьківщини « Надію Савченко з російської тюрми.
Змушена була прокоментувати на прохання журналістів цю огидну перепалку.
Команда Президента Порошенка відрізняється від опонентів і посіпак Кремля тим,що ми боремося за звільнення всіх українців з тюрем РФ і окупованих теритрій. Всіх. І героїв, і зрадників, і справжніх воїнів,і дезертирів, ми не зважаємо на їх політичні погляди чи позиції, а боремося за всіх. Це Кремль і його посіпаки своїх кидають. Ми ж українців не кидаємо, ми за них боремося , якими б вони не були. Я радію кожному звільненню, й далі продовжуватиму цю важку і невдячну роботу. А от всі, хто кого притяг в списки, нехай несуть за це політичну відповідальність.
Єдине , про що шкодую, то за те, що президент Порошенко тоді вів перемовини про передачу РФ двох ГРУшників - Єрофєєва і Александрова, в обмін на двох українців - Савченко і Сенцова . Але ви всі добре пам‘ятаєте,що тоді творилося в парламенті, як тиснула на нас одна фракція щодо одного прізвища, чим підіграла в цій істерії кремлівському сценарію.
Щодо Наді, то день її звільнення був важливий для всіх, хто боровся за її звільнення, а це мільйони людей в Україні і інших куточках світу, я щаслива, що вона тоді повернулася до своєї родини . Все , що було потім- точно не до нас.
Й вся ця історія значно ускладнила нашу дипломатичні роботу і міжнародні зусилля по звільненню інших політв‘язнів Кремля. В першу чергу через те, що вона була нардепом, членом ПАРЄ, й це все було рішення фракції , яка її включила першим номером свого списку.
Але ми роботу по звільненню заручників продовжимо і надалі боротимемося за звільнення всіх.
Щодо чуток в ЗМІ про начебто перемовини американців і росіян щодо звільнення Сенцова в обмін на російський кримінал, то під час візиту до США і перемовин з американськими високопосадовцями ми такої інформаціі не від кого не чули. Нагадаю, що подібні чутки росіяни запускали й в історії з Савченко, що начебто вони ведуть переговори про можливість її передачі американцям в обмін на Бута. Але це виявилося чутками.
Я не можу коментувати інформацію в НГ щодо Олега, бо мені про це нічого не відомо.
 
У него Био мутная, ему нельзя в министры. Лет через 10 а лучше 20 когда подзабудется. Лезет же мертветчук в политику несмотря на своё прошлое.

Кстати уверена что истории из адвокатской деятельности мертветчука кто-то вроде нойнеца ко времени и достал из сундучка.

Есть такая аксиома - честный политик продается только один раз.
Надо бы посмотреть био всех. Но пока чего-то не хочется...
 
Володя, а дай совет, как бывалый дилетанту.
на подарок ром.
1.
2.
3.

Я бы с удовольствием, но мои познания в видах рома самые примитивные. Я его раньше не пил, пока зять не принес бутылку Капитан Морган светлого (не белого) рома и угощал, смешав его с колой. Было необычно и вкусно. Потом я заинтересовался и купил того же Капитана Моргана темный ром. Мне он понравился в чистом виде. Недавно очень захотелось рома, дождался пенсии, купил Капитан Морган Ямайский ром темный 0,7 бутылку. Допиваю. Впечатления не очень. Хуже, чем в плоской бутылке. А других сортов я не пил. :незнаю:
Зато настоялся самогон на грибе чага, такой пряный аромат от него - я и сам не ожидал! Но пока не пробовал. Допью ром - попробую.
 
ок.
угощали самогоном на кедровых орешках.
тоже не плохо
 
транспарантики явно в типографии изготовлены. Качественно. Похоже, чекисты дали отмашку. Интересно, в Израиле вата откликнется? Хотя есть подозрение, что это баян. Если да, то пшепрашам )
 
Козацька воля-2018: повітряний і морський десант висадилися на острів в Херсонській області

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
А она что была засекречена? Я эту историю знал лет 10, те кто ближе к диссидентам был знали и раньше. И.Драч, Л.Лукяненко и другие знали ее всегда. Но кто их тогда слушал? Слушают того у кого есть возможность кричать громче всех. У них ее тогда не было.

Ну и с Нойнецом так же, никому сейчас не интересно кричать что он работал на рыгов.

Не, конечно деятельность "адвоката" медведчука и пиарщик на рыгов работал это мягко говоря разная степень прегрешений, но лет десять ему будут вспоминать.
 
Назад
Зверху Знизу