Обсудим Тимошенко

Отличная тема про юльку-воровку, чего уж там...
А какая кононада взрывающихся пердаков юлеботов, судорожно отмазывающих старую кикимору :клас:
 
И да,тема ни о чем,видео нет,заказной пруф!
бу га га, на эту лицемерную мразь сотни компроматов.

Лидер «Батькивщины» Юлия Тимошенко остановилась в «Интерконтиненталь Виллард», одном из самых фешенебельных отелей США рядом с правительственным кварталом, где номер стоит более 200 000 гривен за ночь.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі




ну а перед лохами она будет на коляске катать:D
2bfbbe.jpg

cjcdh9.jpg
 
Хуй вам всем юлеботам а не пейсда с косой!:):D
 
Тимошенко не приховує, що готує проросійський сценарій у випадку перемоги: «дама без коси» зробила VIP-спікером колишнього соратника Януковича.

Ганна Герман в недавньому інтерв’ю телеканалу NewsOne зробила цілу низку заяв, які дають підстави вважати, що під вибори певні політичні сили, орієнтовані на Росію, запустили нову технологію, одним із виразників якої і буде колишня соратниця президента-втікача.

Та, яка казала, що Янукович як Африка. До речі, якби іноді вона не переходила на українську, можна було б подумати, що NewsOne запросив якогось експерта з Москви, настільки співбесідниця, родом із Галичини, копіювала московський прононс.

Отже, що заявила пані Герман.

Перше – вона розповіла, що перед зустріччю Дональда Трампа з Володимиром Путіним працювала група експертів, яка напрацьовувала стратегії вирішення конфлікту на Донбасі. Одна із таких стратегій – зробити Донбас автономним регіоном у складі України, провести там вибори і почати інтеграцію цих територій.

Але, пошкодувала Герман, після повернення до США Трамп почав заявляти інше. Причину цього вона бачить у тому, що господар Білого дому не зберіг команду, з якою йшов на вибори. Тут лише нагадаємо: дехто з членів тієї команди, зокрема, Пол Манафорт, перебувають під слідством у справі про втручання Росії в американські вибори.

Друге – Україна не бере участі у підготовці стратегій по Донбасу. Тобто, тут знову сумнозвісна теза про зовнішнє управління, яку намагаються експлуатувати багато політиків – і з «Опоблоку», і Юлія Тимошенко, і деякі провладні діячі.

Третє – якщо Україна не зупинить «Північний потік – 2», нам буде кінець. Тому Київ має повернути відносини з Москвою в «розумне русло». Нинішній парламент цього зробити не може, тому потрібні дочасні вибори, на яких виберуть «притомних людей». Хто вони? Ті, які шукатимуть компроміс з Росією.

Четверте – ми повинні повернутися до політики багатовекторності. Україну вирвали з орбіти Росії, але іншої не дали. П’яте – нинішній владі невигідно закінчувати війну, бо вона на ній заробляє. Нагадує нещодавній монолог Юлії Тимошенко в ефірі UA: Першого, чи не так?

Шосте – ситуацію може врятувати сильний політик, який налагодить стосунки як з американцями, так і з росіянами. Герман мріє про президента з однієї частини України, а прем’єра – з іншої. В цьому контексті вона високо оцінила фігуру Тимошенко.

Колишня «регіоналка» вважає, що за умови перемоги лідерки «Батьківщини» може бути реалізована формула – президент представляє прозахідну частину суспільства, а прем’єр – проросійську. Це нагадує проект «ширки», яку Тимошенко та Янукович безуспішно спробували провернути в 2009 році начебто при участі Віктора Медведчука.

Сьоме: Путін після зустрічі з Трампом відчув силу, звідси і заява про санкції проти України. Герман навіть здивувалася, чому Кремль досі цього не зробив. Восьме: Україна має почати жити з чистого листа, бо розвалиться на маленькі регіончики і їх роздеруть інші держави.

Дев’яте: без експропріації багатств нинішніх чиновників не обійдеться. Втікати їм нема куди, їхні гроші скрізь заберуть і повернуть в Україну. Розплата нинішньої влади буде дуже страшною і кривавою, пообіцяла екс-«регіоналка».

Тепер кілька висновків. Перший – Ганна Герман не вперше виступає на підтримку Тимошенко і поки ні сама Юлія Володимирівна, ні будь-хто з її соратників не засудили поведінку соратниці Януковича. Більш того, відомо про гарні стосунки двох жінок ще з часів їхньої участі у молитовному сніданку в Штатах в 2016 році.

Тобто, доти, доки у «Батьківщині» не засудять заяви Герман і не відцураються від неї, можна вважати, що ця особа виступає в ролі VIP-спікера Тимошенко. Її роль – говорити те, що Юлія Володимирівна поки сказати не може. Приміром, про політичний союз з командою «Опоблоку» чи про плани компромісу з Путіним.

Другий висновок – якщо Герман ретранслює певні елементи планів Тимошенко, або ці елементи в майбутньому потраплять в плани лідерки «Батьківщини», тоді можна передбачити, на що і на кого робитиметься ставка для перемоги на президентських виборів. Не лише на розчарований електорат, але й на виборців сходу.
 
Порошенко заснував стипендію імені Левка Лук'яненка для в'язнів Кремля.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


А шо ваша сука люля, зробила доброго для України?
 
А шо ваша сука люля зробила доброго для України?
1. Попыталась договорится с Коломойским, чтобы тот прекратил отгрузку хлора для очистки воды;
2. Объявила о "новом курсе Украины";
3. Успела "побывать" в Одессе и выложить фотоотчет;
4. Поздравила боксера Усыка;
5. Добавлено несколько билбордов с рекламой нового курса на Киевской трассе;
6. Запущена таргетированная реклама в facebook;
И это за неделю.
Как по мне, то очень много, для обычного оппозиционного политика;
 
О-о! И эта рыговская прошмандовка вылезла!.:браво:
Петро лексеич бросает в бой последние силы.
Хуевые видать дела.Как у Гитлера в апреле 45-го...

Помнится, эта рыговская миньетчица, также вовсю топила Юльку в 2009-2010-м.

Лишь бы пязнуть шонить. Богословская одинаково гонит шо на Тимошенко, шо на Порошенко. Ты невнимательно читал вашу зрадоёбскую методичку.
 
Для любителей говнокартинок.
1503847197_tymosh3.jpg
 
ТИМОШЕНКО РЕШИЛА СТАТЬ ПРЕЗИДЕНТОМ PORNHUB!

?list=PLZrNhYSPJFqvcYDmJM5AN5isxqrNvklq8
 
Эта фотка сделана на вечеринке по поводу юбилея 5-го канала, куда Юля приезжала клянчить у Пороха бабки на свою избирательную кампанию.

ну вы ж любите кидать фотки про джЮлю с Путиным? Когда это было?

Вот и вам аналог

любі доузі?:D
hqdefault-3.jpg
 
1. Попыталась договорится с Коломойским, чтобы тот прекратил отгрузку хлора для очистки воды;
2. Объявила о "новом курсе Украины";
3. Успела "побывать" в Одессе и выложить фотоотчет;
4. Поздравила боксера Усыка;
5. Добавлено несколько билбордов с рекламой нового курса на Киевской трассе;
6. Запущена таргетированная реклама в facebook;
И это за неделю.
Как по мне, то очень много, для обычного оппозиционного политика;
:іржач::іржач::іржач::клас::пиво:
 
ну вы ж любите кидать фотки про джЮлю с Путиным? Когда это было?
Зрозумій,ви всі вато дроченці не маєте достойного лідера.
От і займаєтесь,якби це сказати, шоб не було образливо,заливате в свої мізки помиї,до речі,ви добре знаєте шо воно так і є,ну шо дрочіть дальше.
Я навіть не буду захищати Пороха, бо ви його самі захищаєте цього не знаючи,бідні ви.
В вас нема лідера,ви в глибокій дупі і це факт.
 
Вот и вам аналог

любі доузі?:D
hqdefault-3.jpg

Какой ещё аналог, говноед? Это 2012 г. конференция в Ялте. Тогда было всего лишь совместное заявление хуйла и овоща о делимитации морских пространств в Азовском и Черном морях, а также в Керченском проливе.
 
Назад
Зверху Знизу