Відьма

Slavkora

Привіт!
Статус: Offline
Реєстрація: 31.07.2012
Повідом.: 1
Відьма

f80095461b3211b5e7ef6346be677757.jpg
 
а я себе хочу сапоги из крокодила, как у "крокодила данди"
 
%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C-%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%86%D1%83.jpg

240_F_98838739_hGwRiSC2b3huluF7tC6Bx0RxX5RoOR7v.jpg

roast-chicken.jpg

Все мы немножечко ведьмы и ведьмаки:D


Шо таке Місця Сили?
Місце Сили- це крапка в Просторі та на Землі,шо випромінює певний спектр енергій. Це можуть бути як позитивні енергії, гарно діючі на особу та оточуючий простір, так і негативні, діючі знищуюче на оточення..
Біль, острах, жах, зненависть - все це -негативні відчуття, які руйнують простір, наполнюють його мерзотами, плодять астральних сутностей, що харчуються цими низькими енергіями,а потім, коли егрегор розрощується, такі місця здібні притягати навіть демонічні істоти, для яких подібна енергія є харчем.
Одним з таких найкрупніших місць, даючих безпрервний викид енергій болю, страху, жаху - є м*ясобійні, скотобійні та м*ясокомбинати!
Складно навіть уявити собі весь невимовний жах царуючих там знущань і глуму, де збочене садистське знищення ЖИВИХ, поставлене на поток,що несе смерть всьому живому.
ЧК-ЧеКа,організовані більшовиками,в перекладі означають-мясобійня для скота.
Мясобійні-це осередки викачки енергії через темних потвор,які постійно та безперервно отримуютьхарч від цих труп*ярень та концтаборів болю,страху та жаху.
Знущання над живими, не знають зупинок. Голови відрізуються, знімається шкіра ще з живих,. Потім, коли живі все-ж-таки вмирають, після СТРАШНИХ, по справжньому адських мук, на які їх приречують сплячі, зомбовані та просто недорозвинуті люди, живим вспорюють животи, дістають нутрощі та залипшуюь битися в конвульсіях безнадійного жаху .Таким чином добувають і червону ікру,коли консервною банкою вспорюють брюха живій риб та виривають ікру,а саму рибу викидають.Всі берега рік під час нересту закидані б*ющимися в муках рибинами зі вспоротими животами серед сморіду від гор розкладених трупів ,закатованих перед цим.
Ці злочини скоюються для отримання грошей через набивання шлунків тих, хто «спить» ачи повністю втратив мораль, перетворившися на потвору. Таким чином, місця сили адських легіонів, вибудовуються по всій планеті, блокуючи поля Світла та Любові, загажуючи астрал Землі, перетворюючи її в помийку з купою паразитів, шо стали можливі завдяки духовній деградації та вироджденню людей. Особливо чорноенергетичні перешкоди небезпечні весною-у Піст,коли ожива вся планета в прямому сенсі та закладається механіка Життя на поточний рік.
Як би це не було скорботно для багатьох усвідомити, але сувора Правда у тому, шо кожен мясоїд,як і мігрант, сьогодні є провідником цих руйнуючих енергій та магнітом для них, є диверсантом та прямим посібником демонічних впроваджень, окупувавших планету. Кожен з мясожерів є спонсором та утримувачем темних,забруднюючих та цілеспрямовано руйнуючих Землю, спочатку энергетично,економічно,а потім- фізично..
М*ясожери!Ви плодите біль,жах та страх спонсуючи бійню під прикриттям та назвою- м*ясоїдство,відкриваючи проходи до нашого Світу зграям жахливих утворень ,засмічуючи планету та тягнучи її до аду разом з собою!
Мясоїд! Задумайся, скільки ти ще будеш розповсюджувати жах на Землі та стягати потвор? Чому тебе не чіпають страждання живих істот,шо не можуть дати здачі?
Стаття підготована Жерцем Ра(Україна) з російськими та литовськими язичниками.
 
Блядь какая-то с силиконовыми губами в стартпосте
 
Назад
Зверху Знизу