Статус:
Offline
Реєстрація: 16.11.2010
Повідом.: 14577
Реєстрація: 16.11.2010
Повідом.: 14577
Она сколько градусов?Тре було самбУку взять.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Она сколько градусов?Тре було самбУку взять.
40+-.Она сколько градусов?
Нормально. 😁
Та слабоалкоголка це зло. І хімія. І воняє.Я о том, что можно было маленький коньячок взять, не так может дорого.
Если бы захотели, конечно.
Я вообще выбираю слабоалкоголку. Бренди-колу или Ром-колу, Оболонь.
Мне нормально, но дома не понимают.
Це я вам ще абсент нє пропонував. Дуже смачно, єслі водой не розбавлять. Чуствуєш, як жидкость тече по горлу в шлунок.Нормально. 😁
Мозги то хоть отключит, или как в сухую землю?Це я вам ще абсент нє пропонував. Дуже смачно, єслі водой не розбавлять. Чуствуєш, як жидкость тече по горлу в шлунок.
Оболонська - да. А єссі біфітер з шнапсом змішать. З швепсом.Та слабоалкоголка це зло. І хімія. І воняє.
Бифитер - это же джин?Оболонська - да. А єссі біфітер з шнапсом змішать. З швепсом.
Я так про пивной сидр подумала 😁Та слабоалкоголка це зло. І хімія. І воняє.
Ото й ми пошти шо так. 3 своїх та 2 сушідських , яйця свої канєш. Сушідські вкуснющі... пошти як у бабусі були...Нащот пасОк. Одну паску "тіснув" на роботі. Другу в гОстях. Ще дали по яйцю. Мені й малому. В хорошому смислі, канєшно.
Ну, єссі шваркнуть 0.5 то да. Тока я ще такого гєроя не бачив. В мене тока 200 грам вошло. Однажди. Вуха осталісь целиє.Мозги то хоть отключит, или как в сухую землю?
И я не художник, так что можно рискнуть , конечно...Ну, єссі шваркнуть 0.5 то да. Тока я ще такого гєроя не бачив. В мене тока 200 грам вошло. Однажди. Вуха осталісь целиє.
По настроению. Я даже не все паски попробовала. Сплю целый день.Гостей ждёте,или завтра в расход ?
Абаждіть... шо з його подпалюють а шо какавними зернами закусюють?Це я вам ще абсент нє пропонував. Дуже смачно, єслі водой не розбавлять. Чуствуєш, як жидкость тече по горлу в шлунок.
Єс. Я пару мєсяцов назад експєремєнтірував. Два пузиря уклали втрьох без закусі. Хорошо так пилось з швепсом. Льогонько. Врємєні правда було мало до комендантської години. Потому вклали за півгодини. Всьравно не вспів додому до півночі. Крався до хати чигірямі. Ножкі йшли, але виговорить шось було складно.Бифитер - это же джин?
Це оті з завітушкамі?Сушідські вкуснющі... пошти як у бабусі були...
Мы на работе, в своё время, джин не разбавляли. Он можевельником пахнет? Или то другое что было...Єс. Я пару мєсяцов назад експєремєнтірував. Два пузиря уклали втрьох без закусі. Хорошо так пилось з швепсом. Льогонько. Врємєні правда було мало до комендантської години. Потому вклали за півгодини. Всьравно не вспів додому до півночі. Крався до хати чигірямі. Ножкі йшли, але виговорить шось було складно.
Так шо - закусювать треба.
?? Вроде бы из натуралпродукта нельзя сделать говно...Но-но!В студенческие годы ХАТТ,я имел честь месяц работать в Глобовке Краснокут район на винзаводе.Сидр и жужку делали из натурал продукта -яблуе,Сейчас дешёвые вина скорее всего все порошковые
Та одін хрєн. Самбуку підпалюють і закусюють зернами. Абсен бадяжать з водою. Та вопше гємор. Тре дирява ложка, туда кладуть цукор. Потом на цукор ллють жижу. Да ну нахрєн. Я достав з морозілкі і по 30 грам в рюмочку.Абаждіть... шо з його подпалюють а шо какавними зернами закусюють?