Тут можна флудити

кстаи Дозору уже скоро предьявим пидозру ....за публикацию видла
1714835343555.png

7 лет с конфискацией
От під...озра
 
Зекономика.
Никто ещё термин не задекларировал?
Если шо, я первый буду.
 
Законный к приобретению гладкоствол всяко лучше лопаты от Кулебы, и не очень дорого. А неавтоматическое нарезное - от 25 лет, но в в областной разрешиловке делать.

Статья написана не для конкретного Феди с Валок, у которого проблемы с психикой, а вообще. Весной - в начале лета из всех охотмагов просто повымели все стреляющее.
 
Панорам!!!
 

Завелика висота стель. Стіни прямі, без ребер жорсткості. Відсутні арки, що знижує міцність конструкції.
Один вхід :рл: Відсутні "пневмобар'єри" по основних сходах - тупо 3 ппроліту величезна хуйня... ударна пройде її без особливих перешкод.
Двері - хуйово броньовані, рігелі - взагалі ржака... їх мало і то якась іржава хуйня, пластидом проб'ють дірку - потім рукой відкриють. Якщо трохи довше - виріжуть автогеном. І ще - вони не герметичні. Я не помітив там ущільнювачів.
Ідемо далі...

Зверху то що? Генератор? Я сподіваюсь - внизу є ще один...
Двері між приміщеннями не броньовані, де-не-де взагалі тупо проходи.
Вентиляція не прихована, навіть "грибочка" немає на трубах - там заселяться оси і замурують трубу сотами.
Верхній будинок - негерметичний. І не броньований. Тобто, перша преграда там - то оті вхідні двері на -3 поверсі.

Верхні конструкції всі залізні... Від нейтронного захвату увесь цей металобрухт буде некисло фонити навіть тоді, колии навкруги фон вже стухне. Краще було б ліпити верх з алюмінію. Як мінімум сходи і все, чого торкається людина.

Як на мене: чевак переплатив. 5 лямів за цю хуйню - дорого. Там плити й колони, а повинен бути монолітобетон і арочні підсилювачі. Замість здоровезних приміщень - купа обмежених невеликих відсіків і всі двери герметичні.
Подача повітря в нього десь в середині, а повинна бути з дальнього, глухого кінця, бо при середньому положенні - будь-яка аварія вентиляції відсікає частини сховища одна від одної, а у випадку аварії на дверях - тільки половина бункеру придатна для використання, бо відступаючи - доведеться відсікти поступово і кімнату воздухоподачі, а це вже гайки. Проміжних дверей же там нормальних нема.
 
Назад
Зверху Знизу