Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Samsung создает летающий планшет, управляемый глазами
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


на ХФ можно будет печатать даже в воздухе

надеюсь функции блокиратора матюков не будет
 
России не удалось выставить Украину как ненадежного транзитного партнера, - Госдеп США
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Мін'юст почав опис та арешт активів Газпрому в Україні

Кабінет міністрів України активізує свої дії щодо стягнення штрафів з російського газового монополіста «Газпром».

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і дав відповідне доручення Міністерству юстиції, повідомляється на Урядовому порталі.

«Позиція України у ситуації з Газпромом має бути жорсткою і послідовною. Газпром має виконувати вердикт Стокгольмського арбітражу і так само виконувати вимогу антимонопольного органу України та рішення українських судів. Сьогодні мав розмову про наші дії в зв'язку з цим з міністром юстиції України Павлом Петренком», - сказав Гройсман.

Він нагадав, що формування пакету позовів НАК «Нафтогаз України» проти Газпрому в суді Стокгольма 2014 року обумовила також цілу низку рішень антимонопольних органів Євросоюзу та України про порушення монопольного законодавства. Так, в січні 2016 року Антимонопольний комітет України наклав на Газпром штраф за зловживання монопольним становищем на ринку природного газу в Україні в розмірі майже 86 млрд грн. За рік – через пеню - сума подвоїлася. Газпром намагався оскаржити рішення АМКУ, проте суди всіх інстанцій визнали правомірність вимог України.

Виконавче впровадження у цій справі веде Департамент державної виконавчої служби Міністерства юстиції України на основі рішення суду про стягнення з публічного акціонерного товариства «Газпром» в дохід загального фонду державного бюджету України 171 931 854 000,00 грн.

По цій справі розпочався опис та арешт активів, які належать Газпрому в Україні, наголосив Гройсман.

В цей перелік потрапило майно компаній «Газпромзбут Україна» (код ЄДРПОУ 35829646) та «Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України» (код ЄДРПОУ 32349152), а також цінні папери ПАТ «Інститут ЮЖНІІГІПРОГАЗ» (код ЄДРПОУ 00158741) та АТ «Газтранзит». До оцінки вартості цінних паперів залучили українську компанію «Українська експертна група», яка оцінила вартість акцій АТ «Газтранзит» в 630 747 656,00 грн. Ці акції мають бути продані на відкритих аукціонах.

Як наголосив Гройсман, «в нинішній ситуації ми повинні об'єднати усі наші зусилля для того, щоб змусити Газпром виконувати усі свої зобов'язання. За невиконання зобов'язань російський монополіст має нести жорстку відповідальність».

Як повідомлялося, 28 лютого Стокгольмський арбітраж зобов'язав Газпром доплатити НАК "Нафтогазу України" 4,63 млрд дол. за недопостачання погоджених обсягів газу для транзиту. Проте з урахуванням раніше присудженої на користь Газпрому суми за контрактом на постачання арбітри зробили залік зустрічних вимог, за підсумками якого Газпром зобов'язаний заплатити Нафтогазу 2,56 млрд дол.

Газпром після програшу у Стокгольмському арбітражі за позовом Нафтогазу заявив про початок процедури розірвання контрактів з українською компанією на постачання і транзит газу.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
На всякий случай список тех кто голосовал против этой ветки и за каким-то хером продолжает тут тусить

ga0dce.png
 
Доброе утро. :)

Поздравляю дам с 8-м Марта. :) Желаю крепкого здоровья, счастья, благополучия и всего самого хорошего. :вітаю:

a3egaa.gif
 
На всякий случай список тех кто голосовал против этой ветки и за каким-то хером продолжает тут тусить

ga0dce.png

Неприятно был удивлен, что gemix голосовал против, первое что подумал, с пьяных глаз перепутал кнопку, а сейчас сидит в теме как ни в чем не бывало, что вы в этой теме забыли болезные, коль вам она не по душе?
 
я тут намагаюсь займатись дипломатією,
Поздравляю всех дам-с с праздником !!! Не , не всех. Только хороших, добрых и не подлых. Всего вам хорошего, милые пани!!!

я тут намагаюсь займатись дипломатією,
Я тоже в душе больше адвокат, чем прокурор.
Гитлера , в своё время , не приняли в малювальщики. Он обиделся и....
Не буду далеко ходить. Вчера жители нашего поселения подняли шум, по поводу того, что нас до сих пор не откопали. Бывший сiльголова( по факту и нынешний, мартышку вместо себя посадил, сам на денежное местечко переметнулся посреди каденции) , приватизировал агрокомплекс. Техника селян стала его собственностью. Помещик современный. Дюже обиделся и ... отключил свет по улице. :іржач: А Вы говорите дипломатия. Калённым пером... Вырывать с корнем надо этот "сорняк".
Всех своих :любов:.
 
Ай, молодець - не забув!
Знаю...:ги::D:D:D
А я тут по-стариковські буркочу щось
Так я тоже старикашка. :D:D:D
а воно ж дійсно - комусь же ж Свято(хто святкує, звісно)
Хотел бы посмотреть на ту даму , (без прикола) которая откажется от поздравлений в это день. :)
без возражений. :пиво:
 
Зараз буде не відповідь. Зараз візьмемо пива і розберемо цю тарань до кісточок. Тобто проаналізуємо цей допис, вибачте за "тугий гумор".
Перше речення - і вже образа. Провокуєте? Можна все, що не заборонено.
Друге речення - маніпулятивне приписування усім дописувачам теми якихось негативних якостей і навішування ярликів.
Продовження абзацу - оцінив із повагою. Гарна робота по розвінчуванню кремлебота Ослунда. Тільки за це просив би вас не покидати цю тему.
А от останній абзац - знову незрозумілі узагальнення, знову провокативні навішування ярликів на усіх скопом. Емоційна така розкачка - таке враження, що це не стільки для нас писалося, скільки для того, щоб перед кимось похизуватись, як ви тут гарно усіх "пріпісюнілі". Ну зрозуміло - "я і мая маладая команда..."
Так От, що я хотів пояснити: запостив один дописувач якійсь ресурс незрозумілий - і шо? Я сам очманів, як побачив посилання сьогодні вранці. Ну і шо решта теми? Кинулись радісно обсмоктувати оту "новину"? Ні, знизали плечима і пішли далі, тому шо нема чого обговорювати раша-ЗМІ. Нам цього дописувача тре було розіп'яти накинувшись скопом та забанити на тисячі годин? Так ви трохи теми поплутали. Тут за думки та погляди не розпинають та на банять. І сворою не накидуються, аби зжерти. Якщо людина поводить себе спокійно, не ображає чи не зневажає дописувачів, не провокує та на тролить. Якось так. Залиште із процитованого допису лише перший абзац зі слів Who is... - і вам тут будут завжди раді, повірте. А от решта допису - шлак, без якого можна обійтись. Ви ж вмієте спілкуватися адекватно, я ж бачив. :збентежений:
Ну а про обпльовування влади - ніхто ж не заважає вам приходити сюди і приносити гарні новини, перемоги - збалансувати тему від перекосу у сторону критики, так би мовити. Якщо тільки це не обіцянки та пропаганда. Тут дурних нема, тут здебільшого зібралися люди, які на це не ведуться. Здебільшого - це я додав, щоб уникнути вашої помилки - узагальнень, вибачте. Замість цього починається травля дописувачів, навішування ярликів. Чому? А може тому, що нічим крити? Є чим? Так докажіть. Важко? Неблагодарна праця, враховуючи дії нинішньої влади? Розумію. Легше поливати критично мислячих людей брудом і ховати у закуток, щоби не відсвідчували. Цілком із вами згоден - люди того не варті, щоб на них витрачати свій час та сили. Цьому ми добре навчилися у нашого поважного керівництва за останні чотири роки.
Разложили по полочкам, раздели до нага и даму и её молодую команду, я бы даже сказал вывернули наизнанку всех этих провокаторов среднего рода.
 
С праздником всех дам!

=====
А тут паранойя в полный рост
Сообщение от jaedong
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Правительство Германии должно стыдиться своей позиции по «газовой войне» между Россией и Украиной. Об этом заявил шведский экономист Андерс Ослунд в своем микроблоге в Twitter.
«"Газпром" отказывается признавать решение международного арбитража с "Нафтогазом", а немецкое правительство винит обе стороны», — написал экономист.
Официальный представитель немецкого правительства Штеффен Зайберт 5 марта заявил, что решение «Газпрома» перекрыть газ Украине раздражает европейский истеблишмент. Он призвал обе стороны соблюдать решения Стокгольмского арбитража и обеспечивать бесперебойность поставок в Европу.
Нельзя же быть таким дебилом:незнаю: Постить новости с ватного сайта, а других называть кремлеботами.
Похоже вам любая .уйня за сладость, лишь бы обсерать всех и вся. Разберём по полочкам. Who is Андерс Ослунд? Сраный пророссийский экономист, который работал дипломатом в Москве ещё в 1984-87гг, с бааальшим послужным списком. Если ближе к нашему времени, то был советником Кучмы при правительстве Лазаренко, а в данный момент занимает одну из ключевых должностей в банке Пинчука. Если сделать выборку по его экономическим прогнозам за всю его деятельность - ноль полный, не угадал ни разу.
А вы, такой патриот Украины, тащИте сюда яндексы, лайфньюзы, ...любое пророссийское говно, только бы обплевать Украину. Но вы же думаете, что делаете это на благо и обплевываете нынешнюю власть:рл:

1. Не надо мне указывть, где искать информацию.
2. Ты хоть по диагонали читай, что цитируешь. Особенно интересно понять, чем новость "обплевала Украину" :ганьба::браво:
3.Неадекватных провокаторов в бан, однозначно.
 
Внизу знаю только флакона. Остальные что за люди?
" Кто свидетель?? Я свидетель! А что случилось?" Это тот случай.

Я тоже не всех знаю, есть залётные, которые в теме не отписывались, но кнопку голосовалки жмут без зазрения совести.
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу