На кого работают порохоботы?

Ляшенко Олексій
17 мин. ·
Чи є у нас утиски свободи слова?
Впевнено, чітко, ясно, відповідально - ні немає!
А що у нас є?
У нас є внутрішній ворог і його мережа по всій Україні.
Цей ворог вже не ховає свою ворожість, своє лице, свої наміри, а тим більше свої дії.
Його спільники і його оточення також повністю почали працювати відкрито проти України, проти українського народу, проти дітей України, працювати на нашу поразку і на виграш Росії.
На чому базується цей висновок і хто ці люди?
Люди це Порошенко і його спільники, а також ті хто підтримує деякі їхні ворожі дії проти України.
Висновки, пройдемо по пунктах:
1.Організоване блокування на місцевих рівнях в січні - лютому 2020 році, (є всі документи) створення, формування і фінансування ТРО
2.Організоване блокування на місцевих рівнях перенаправлення військового ПДФО від крадії мерів до військових
3.Паралельне офіційне звернення Порошенка і Кличка до Європейського Союзу з проханням не вести з Україною перемовини про вступ нашої держави до Європейського Союзу
4.Заклик до Російської Федерації про знищення всіх телевізійних веж в усіх містах України, що означає заклик до Російської Федерації про обстріли наших мирних міст
5.Надання США негативної інформації про єдиний державний канал "Телемарафон". Знищення цього телевізійного каналу це програма Москви, як пріоритетне завдання у війни з Україною в інформаційному напрямку
4.І головне, що було контрольним і головним фактором закріплення і визначення, як його так і його посіпак ворогами нашої держави це не голосування фракції Петра Порошенка за закон про мобілізацію.
Все, це аут. Добавити нічого. Читайте, думайте, перевіряйте друзі і робіть висновки.
Добра Всім

ohc=zbnzzUApwcgQ7kNvgGP-PPS&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
 
Порошенко зі своїми ботами пробив чергове дно....

 
_nc_ohc=CV4eLLUUJlgAb7b9ALy&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
_nc_ohc=8AXZTiq32xAAb7ZPimI&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
_nc_ohc=-HcvI3qUNtEAb4Bt6yT&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
KOFrzHR3lA39_Q-76sgDcCaBLMM&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg
_nc_ohc=fqbEtdXat1oAb7nlA7O&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg


Відкрились нові факти. Ці двоє є агентами ФСБ які вбили копа, ще состоять в Вінницькому осередку Г.О. "Брати по Зброї". Хто ще не знає що це за Г.О. так ось. Це приватне військове формування, яке належить порошенку і їм фінансується. Він поробив такі осередки в деяких містах України. Мета цієї Г.О. відома, але всі вони під повним контролем. Насправді усе набагато складніше. Мова про те, що порошенко встиг зробити кишенькові збройні сили та ветеранські групи. Забагато розповідати не можу. Думайте самі, до кого звертався ху..ло у день вторгнення і на що розраховував, кажучи, "беріть владу у свої руки"? А тепер подивіться кількість зрадників і колоборантів з силових структур. І це тільки те, що встигли викрити і те, що мало розголос...
В кого є бажання більше взнати за це Г.О. в ГУГЛі вся інфа є.
 
лантух, не падай духом. cкоро тебя мобилизуют и поедешь на петином квадрике с буржуйкой наперевес мочить кацапских оккупантов по полной! :yahoo:
 
ohc=79XXhqWfR3gQ7kNvgFLu7xy&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg


Мар'яна Безугла
З Дмитро Разумков взагалі цікаво: він виступає за демобілізацію і водночас захищає ухилянтів, зокрема за кордоном. То хто його аудиторія?
1. Якщо зараз робити повну демобілізацію (що апріорі абсурд, питання стояло про термін служби), то треба наново набрати, ні, не 500 тис, а 700-800 тис людей замість тих, хто тримає фронт. При цьому крім часу для набору враховуйте мінімум 2 місяці на базове навчання та злагодження.
2. Водночас він був одним із самих активних затягувачів законопроєкту про мобілізацію, що унеможливило встановити термін мобілізації та знизило призов. Отже, другим пунктом він був проти першого.
3. Водночас він захищає ухилянтів, виторговуючи всякі відстрочки, виступаючи проти обмеження консульських послуг і т.д. Цим же він сприяє зниженню набору у військо та розвитку суспільної відомості, що війна за Україну не стосується кожного. Отже, суперечить і першому, і другому пункту.
У чому логіка? Чисто загублений у часі і просторі популіст. Ще й конкурент Юлії Володимирівни
👀

Не всі пройшли випробування владою, деякі зламалися. А який був потенціал!
Можливо, його ще й шантажують росіяни, дуже на те схоже. Це вже питання до Служба безпеки України. Адже всі вищезазначені дії, хоча й суперечливі в контексті, всі вони сприяють зниженню нашої сили боротися. Не забуваємо, що Разумков був єдиним на засіданні РНБО, хто голосував проти закриття каналів Медведчука, що й стало тоді "останньою краплею".
P.S. Такі фото зараз поприбирав переважно, повернувся до костюму, а от у 2022-2023 роках любив похизуватися, що він "військовий", при цьому з професійними зйомками та постановочними ракурсами.
 
ohc=Qj5NBEiz6MoQ7kNvgETvu-g&_nc_ht=scontent-iev1-1.jpg


⚡️
ПолітБавовні підказують, що Петро Олексійович готує чергову акцію "лідера не випускають".

На найближчі місяці Порошенко і ряд депутатів-єесівців уже подали заяви для виїзду за кордон. Пріоритет - країни Євросоюзу і США. Традиційна аргументація - участь у "надважливих" міжнародних заходах.

Дуже цікавий момент відзначили наші друзі, обізнані щодо процесів у штабі Євросолідарності. Топовою і знаковою поїздкою для Порошенка повинен стати візит у США у червні. Що у нас у червні у США ? Правильно! - на червень заплановано офіційне делегування Дональда Трампа як кандидата від Республіканської партії на президентські вибори 2024 року. І Петро Олексійович дуже хоче потрапити саме на цей з'їзд.

Петре Олексійовичу, щоби що ? Вкотре засвідчити особисту відданість Дональду Фредовичу чи власноручно завезти чергову кляузу на Україну ?

Петре Олексійовичу, інтуїція нам вказує на два важливих моменти: перший - не факт, що вас випустять (гарна традиція). І другий - якщо з якоїсь радості вас таки випустять, не факт, що республіканці пустять вас далі, аніж за найближчий туалет у приміщенні для партійного з'їзду.

Запитайте у Юлі, як правильно ловити політиків у таких місцях "на живця", може стане у пригоді. Хоча, варіант перший "сиди вдома" - більш прогнозований
😜


ПолітБавовна (https://t.me/+rdMjQwXD_Ps4NzFi)
 
Назад
Зверху Знизу