Йобана русня

у багатьох в підорашці є ойфон. чи можна його досконало дослідити й виробити свій прототип, але набагато сучасний та ефективний, з набагато кращими ТТХ ніж у Ойфона14 про? :рл: :рл: :рл:
 
"Вже цього літа можна звільнити Крим, після цього все звалиться. Крим - це ключ", - генерал США Бен Ходжес...
.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
"Вже цього літа можна звільнити Крим, після цього все звалиться. Крим - це ключ", - генерал США Бен Ходжес...
.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Сенс есть .Крым это ловушка. Выход к перешейку захлопнет Крым .Все базы становятся под контроль артиллерии ЗСУ.А деоккупация Крыма ,делает бессмысленным удержание Донбасса .Хотя смысл искать у кацапов не приходиться
 
Переглянути вкладення 13221736

От кого треба притягти до відповідальності "за дискредитацию" (рус.)
Що вони собі дозволяють? Мало того що здихати не хочуть, так ще й критикують керівництво. Ач, які. Тьху.
 
8 лютого прокуратура Нідерландів заявила, що, ймовірно, президент осії володимир путін особисто підписав рішення про постачання зенітно-ракетних систем великої дальності проросійським сепаратистам на сході України до того, як вони збили рейс 17 Malaysia Airlines у липні 2014 року, що призвело до загибелі всіх 298 пасажирів та екіпажу.
Проте, хоча прокурори заявили, що вони задокументували “переконливі ознаки” особистої ролі путіна в цьому рішенні, проте зазначили, що їхні докази – “недостатньо конкретні” для нового судового переслідування.

На пресконференції в Гаазі Спільна слідча група заявила, що її висновки щодо особистої ролі путіна ґрунтуються на записах телефонних розмов, у яких російські офіційні особи кажуть, що рішення про надання військової підтримки може приймати лише російський президент.

Команда зазначила, що, попри вагомі ознаки, «високої планки повних і переконливих доказів не досягнуто», і що путін, як глава країни, користується імунітетом від судового переслідування. Прокуратура заявила, що кримінальних проваджень більше не буде.
 
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу