Йобана русня

Теперь понятно, че москали так гугол не любят.

IMG_20240103_235058_295.jpg


Кстати, если набрать "сколько лет придурку" - тоже доставляет :)
Проверил- не врут😎
 
Депутат міськради Новосибірська повідомила про скандал, який стався у місцевій комісії з культури через фотографію. Вона розповіла ЗМІ, що голова комісії Олександр Тарасов побачив на знімку двох чоловіків, які їдять морозиво на морозі, "гей-пропаганду". :D
За словами Каверзіна, коли чиновникам днями показували презентацію нової муніципальної програми "Культура і туризм", до слайдів включили фото 2020 року, зроблене учасниками турклубу в центрі Новосибірська. На знімку двоє молодих людей, одягнених по-літньому, їдять морозиво на фоні табло з температурою: мінус 33 градуси. Таким чином учасники клубу хотіли порадувати новосибірців та показати, що їм не холодно.
Каверзіна повідомила, що голова комісії вважав, що фотографія "пов'язана з нетрадиційними відносинами". За її словами, він пояснив, що якщо чоловіки лижуть морозиво, це підозріло. :увага:
 

У Росії діють табори для "лікування" гомосексуальності – WP​

У Росії батьки платять бандитам, щоб ті викрадали їхніх синів та доньок з нетрадиційною сексуальною орієнтацією та утримували їх в закритих центрах для "лікування".

Джерело:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
із посиланням на людей, які перебували в цих установах, та російського адвоката, який займався справами ЛГБТ-спільноти

Деталі: Видання поговорило з людьми, які перебували в цих установах. За їхніми словами, умови за високими бетонними стінами нагадують маленькі "в'язниці", призначені для алкоголіків, наркоманів або людей, "чиї сім'ї бачать у них проблему"
Багатьох обдурили або викрали, а потім утримували місяцями. Вони розповідали, що їх били, принижували або змушували зачитувати зізнання в тому, що вони деструктивні та егоїстичні через свою "залежність" від гендерної ідентичності. При цьому застосовувалися методи, призначені для боротьби з наркотичною та алкогольною залежністю.
Зокрема, видання поговорило з 23-річною трансгендером Адою Блейквелл , яка пройшла дев'ять місяців конверсійного лікування в реабілітаційному центрі в Алтайському краї Сибіру.
До центру дівчину заманила мати, яка попросила підтримати її під час операції на серці в сільській місцевості. Мати вийшла з машини, кремезний чоловік притиснув дівчину до дверей, зачинив замки і забрав її телефон, годинник і рюкзак.
Дівчина розповіла, що її били, кидали в річку в якості покарання і змушували виконувати фізичні вправи неодноразово, "поки все, що я могла бачити, не стало білим, але вони змушували мене робити це знову і знову".
Їй давали нейролептичні препарати, призначені для людей, які страждають на психічні захворювання.
Дівчина втекла через місяць після викрадення, але її спіймали та вибили кілька зубів. Вона намагалася втекти ще двічі, і її знову били. Вона змогла додзвонитися до поліції і її звільнили.
 
выше пишут . что из-за задержки поезда многие опоздали на самолет - ну дак пусть благодарят бога что не полетели самолетом . они часто падают из-за отказа двигателей .
 
В ніч на 4 січня на аеродромі "Шагол" у російському Челябінську згорів винищувач-бомбардувальник Су-34.

Джерело: співрозмовник УП в спецслужбах

Пряма мова: "Констатуємо, що ворожий літак згорів".

Деталі: За словами джерела УП, за цим стоїть Головне управління розвідки МОУ.
 


Які вони йобнуті,два дорослих сина чекали в машині свого батька та знімали,як його били.
 
выше пишут . что из-за задержки поезда многие опоздали на самолет - ну дак пусть благодарят бога что не полетели самолетом . они часто падают из-за отказа двигателей .
Тебе кацапов жалко стало? Лучше бы часть замёрзли, часть ёбнулись из за отказа двигателей,
 
Назад
Зверху Знизу