ГаМаФлуд

Дотискаю Рєзік 4. По геймплею мені норм. Лабіринти, коридори норм, клаустрофобії не маю. А от сюжетно та у якості кіна, воно недолуге. Але хто я такий, звичайна людина. Менше з тим, японці вміють намозолити, як кіт на глині. Тут тобі і дочка американського президента, така собі сіра мишка, і часовні, і замки, і військова база, і підземелля з шахтами, і все це у невідомій іспанській глибинці. В цій глибинці є все, окрім комфортного життя. Будинки жителів схожі на середньовічні халабуди, туалет надворі, спалюють чужинців трохи далі від туалету, але там само - надворі. Електрики нема, є худоба з єгипетських кар. Є величний замок, із золотими каретами підземного і надземного сполучення між частинами цього замку. Якась припудрена секта, яка обжерлася лободи з цвинтаря на задньому дворі. При тому вони всіх нагодували нею, бо місцеві ходять на незганаючих колінах з червоними очима. Поголівно. Трапляються вже зовсім відбиті на голову збочинці, надягають на свою голову голову кабана, чи мішок з дірками для очей. Секта засіла собі в замках, від селюків відгородилася катапультами та арбалетами. Має у розпорядженні шахти, карьєр, бібліотеки, ліфти, усілякі замкові штуки накштал пасток з вовчими ямами та здоровенними шипастими шарами. Наче звикаєш до такого вінегрета і тут з'являється якійсь супер генерал в червоному береті з ножем, як основною зброєю. І починається театр акробатики. Після парочки Па замки та середньовічча змінюются на війсковий острів з фабрикою. Далі ще не пройшов. Ще забув парочку персонажів, які "гармонійно" вписуються у все це. Азіаточка у яскравій малиновій сукні з примочками бетмена, тільки із золотим оздобленням. Тореодор кучерявий, який веде себе, як альфа. Ну прям ловелас, мільйонер, вчений та філантроп. Такий собі іспанський (ні, не льотчік) Ілон Маск. Але його кінчають ганебно у спину. Той самий супер генерал, спецпризначинець. А потім, як лицар починає бійку з ГГ, тобто підходить впритул та викликає на дуель. Чисто бізнес, нічого особистого. Ще був такий собі карлик напудрений і також припудрений. Мабуть з місцевої божевільні, де він грав роль Наполеона. А різних потвор такий величезний вибір, що можна зглузду з'їхати поки зрозумієш, як вони помістилися у всьому цьому селі. Гра якась безглузда нарізка всього, чого тільки можна.

Окремо про ГГ. Помітно по його хлопчачому обличчю, що Льончик зовсім молоденький. Навіть моху немає на щоках та підборідді. Рочків одразу після академії. Типаж европейської наружності чисто по японському.

Ще є всюдисущий торгаш. Але він мені подобається. Цікаво розмовляє. Шарить чувак.


... от і все. Льоня та сіра мишка врятувалися. Азіаточка просто відпадна, озвучка її теж. Грав з субтитрами. Витратив майже 14 годин. Ніколи, ніколи і ще раз ніколи я не купив би це навіть зі знижкою. А грав тому, що взагалі нема що по сюжеткам.
 
Останнє редагування:
Епік роздає Death Stranding. Хто не грав, налітай
 
Залип у RE Village. Цікавіша за 4ту. Вони мені чимось схожі. У Capcom персонажі дуже колоритні виходять. Усі крім ГГ, він сумний та нудний. Особняк кукольниці полоскотав мені простату... великим пальцем :D. Впринципі, якщо в назві залишити одне слово Village, то вийде самостійна гра, типу хорор-екшн. Демітреску здоровенна єбабельна тьотка. Тільки про це і думав, коли бачив :іржач:
 
Закінчив RE Село, витратив 7 годин. Загалом нічого так, але є достатньо тупого кіна і нестиковок. Після замка Демітреску гра скоріше йде. Фабрика Гайзенберга взагалі на Дум 3 схожа або Квейк 4.
 
Я теж так думав, навіть пограв один день наплювався і видалив гру. Але потім зайшов ще один раз і залип на рік. Дуже сподобалось, що там не треба великого вміння, просто настрілюєш собі та й годі.
Теж раніше заходив туди, але як війна почалась перестав, дуже реалістично там зроблені постріли і т.д. Та і в цілому якось не по собі, ПТСР мабуть.
 
Як це в реалі 😈:
 
У Steam доступно пробних 90хв. гри Dead Space Remake
 
Поставив RE 7. Це там де пліснява і дід йобнутий бігає по хаті з лопатою. Поки що не можу вкурити всю цю маячню. Якось все дуже просто. ГГ питає "ват е фак" тільки при повному пиздеці, але все одно мовчки робить на що запрограмований. Типу все наче так і має бути, але коли приросла нога відрубана лопатою, лопата совкова, тоді він дивується. Перший труп в підвалі взагалі його не вразив. Ну таке. Приходиться абстрагуватися від багатьох речей тупорилих. Не впевнений, що закінчу гру.
 
Останнє редагування:
А коли він встиг нею стати?)) Бо в Селі йому сказала примарна мала, що він пліснява. А тут він тільки приїхав.

Стало дуже цікаво та пиздецьки моторошно.
У цій частині і став, потім розкажуть
 
Интересные детали про COD и другие игры активижн. В двух словах: чем выше твой скил в колде, тем меньше хитбоксы врагов и тем вероятнее тебя заспотят на карте, а также заспанят врагов у тебя за спиной. Также нубасу понадобится пара пулек, чтобы тебя убить, а тебе наоборот понадобится дофига. Вся эта система работает в реальном времени во время подрбора игроков. Самое смешное, что это сертифицированные технологии активижн, которые задокументированы и есть в открытом доступе.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Останнє редагування:
Хитрожопа Колда. На смартфонах мабуть щось подібне.

Ну що, панове, Алан Вейк 2 вже доступний до передзамовлення, а вийде ближче до Різдва
 
да трейлери як трейлери, нічого принципового нового нема
 
Після їх останньої гри Control, ця повинна бути вибухова. Бо Control від краю до краю + DLC просто вогонь. Кацапи навіть чисто для себе замутили професійну озвучку.
 
в Контроле сюжет крутой, но первый босс меня выморозил и я это удовольствие бесконечно бегать по кугу и стрелять дропнуд
 
в Контроле сюжет крутой, но первый босс меня выморозил и я это удовольствие бесконечно бегать по кугу и стрелять дропнуд
Гра прохолодно зустрічає гравця, одразу дає по щам. Далі там просто пушка і таких босів ще більше :D Цікавий артефакт (змінений предмет) був в грі. Холодильник наче, треба на нього постійно дивитися, бо хапає людей. Та й там чувак вже більше доби просидів і майже з глузду з'їхав... коротше холодильник його схавав, бо він почав крутитися. Не буду казати що всередині того холодильника, бо так не цікаво буде )
 
Назад
Зверху Знизу