Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Подими, Боженька, вилупків та й гепні об землю, щоб земля розійшлася та поглинула їх, живих та померлих, разом з їх нащадками и проклятою страною
Тварюки прибирати на дають :угу:
 
IMG-4919687955f933b23cbc1f6c679219f0-V.jpg
 
Доброго ранку! Бути добру :кава:

OIG9876.jpg
Дуже подобається. Ніжки чудові, бобер сидить симпатично, тварини пливуть енергійно, і навіть ота гілка нагадує "і навіть пень в квітневий день.. " - здається живою.
 
з якого дива всі в піжамах
питає батюшка народ
та ви на себе подивіться
прихід завжди такий як піп

:D
 
Мені хочеться поспілкуватися, бо я розчарована цим автором письменницького проєкту. Хз чи там вийде розважитися. Зараз опишу.
 
Та щоб їх розірвало від сраки до горла, щоб їх переломало, щоб їм лівер свій бачити
 
Отже. Мені цей організатор від початку не дуже сподобався, коли його побачила. Буває що люди подобаються, а буває, що ні. От цей не дуже. Маю на увазі візуально, але не через риси обличчя, а просто загальний образ.
Але я це враження відіпхнула від себе як суб'єктивне. Далі - почитала про проект і зрозуміла, що він взагалі-то не для мене, бо то для тих, хто хоче почати писати, хто боїться викладати свої твори, кому треба покращити техніку, навчитися писати кожен день і редагувати. Це все не про мене :ги: Але Меланія сказала, що варто спробувати, бо їй сподобалося, то я й подумала: а чом би й ні. Мені ж цікаво писати, змагатися і почитати чуже.
Він приєднав мене до закритої групи і до чату, де написані усілякі подробиці, і продублював їх ще й у месенджер - щоб всі побачили.
Одна з учасниць спитала його про вартість курсу, і він не відповів! Сказав, що ви спочатку спробуйте перший етап, який безкоштовний, а потім я скажу ціну. Типовий маркетинговий хід. Це мені не сподобалося дуже. Але ж зрозуміло, що людина намагається заробити, тож цілком логічно.
Хоча в мене весь час було таке відчуття (можливо, я предвзята), що оті всі слова про допомогу людям, яким можливо хочеться і просто висловитися, а не тільки навчитися писати, і про знайти однодумців - що це все лише маніпуляція. Чомусь не відчуваю я там щирості.
Вчора була конференція в Зумі. Я не вмикала своє зображення, і він почав умовляти, щоб показалася. Оце мене роздратувало. Бо якби я хотіла, то одразу б це зробила. Ну, гаразд, люди різні, може хтось і хотів би, та соромиться, і його справді треба поумовляти.
Щодо конференції. Тривала вона годину. Чотири людини коротенько розповіли чого вони прийшли, а весь інший час він розповідав сам те, що я вже прочитала у нього на сторінці, потім в групі, потім у двох чатах. Це було взагалі нецікаво.
А! Я ж ще сказала, що прийшла туди, щоб погратися. Це його здивувало :-) Ну, я пояснила, що писати для мене - це розвага (думаю, він зрозумів, що я не його контингент).
А потім я роздумувала чи написати йому про свої враження. Я ж бачу як це зробити цікавим! Якщо вже та зустріч названа чаюванням і знайомством, то треба треба щоб люди спілкувалися між собою. Ну кому цікаво слухати ту ж саму інформацію! Він і сам казав, що любить розмовляти, зупиняє себе, але знову це робить... Але ж, вибачте, ти хочеш заробляти на людях, і при тому не розумієш, що треба зробити так, щоб цікаво було їм, а не тобі! А ще психолог! Треба було задавати нам питання - про перший твір, про улюблений жанр, і т.і., щоб була розмова, а не твій монолог.
Отож поки я роздумувала зранку чи треба мені таке писати, він запостив текст про те, що треба писати простими словами, і не мудрувати. Текст гарний, Стівен Кінг у своїй книзі Як стати письменником теж давав схожі рекомендації.
Я спитала його чи можу забрати текст в свою групу (бо поетам ті поради теж можуть згодитися). А він сказав, що він не хотів би. Ну, ок. В принципі, зрозуміло, бо він на навчанні хоче заробляти, а я його працю хотіла у безкоштовне використання. Хоча йому з того могла б бути користь, бо реклама ж. Скільки б людей побачило! Гадаю, що він вчинив нерозумно. А з іншого боку, не факт, що хтось би зацікавився його проектом, а текст вже у вільному доступі. І я вирішила бути милою до останнього і не зважати, бо то його право. А писати свої міркування я після цього передумала.
Сьогодні знову була зустріч у Зумі, з тими, хто вчора не зміг. Мені не вдавалося увімкнути звук (бо я в тому Зумі вчора була вперше в житті). І коли увімкнула мікрофон, тоді звук з'явився. Трошки послухала, він знову почав розповідати все як вчора. Людина каже кілька речень, він її перебиває, і давай своє розповідати.
Мені стало нудно, я пішла на кухню, прийшла, знов встала... А він каже: Ірина ...(прізвище), вимкніть мікрофон! І таким як мені здалося, трохи сердитим тоном. Ну може не сердитим, але однозначно не люб'язним. А в мене ж диван рипів :іржач: Я не знала, що там йому (чи їм) так чути. І не знала що там треба вмикати, а що вимикати. Ну, це мені вже прямо дуже не сподобалося. Я вимкнула, а тут інет пригальмував. Я зайшла заново, а звуку нема! Ну, то я вже зрозуміла, що залежить не від того, що я мікрофон вмикала, і то він мабуть має мене підключити. Посиділа кілька хвилин, він далі "віщає", звуку в мене нема... І я все закрила.
Писати я і далі маю намір. Хоча очікування цікавої взаємодії не справдилися. Ну, може хоч із самим текстами цікаво буде.
Але яка витримка, я прямо горжуся собою! Я зазвичай, коли мені щось не подобається, швидше реагую, а тут прямо така лояльна була :-)
А ще може бути, що і писати не дуже цікаво. Там текст треба десь на 1000 знаків. Та в мене лише в цьому дописі тисячі три! Тисяча - то нема де й розігнатися :-)
 
Останнє редагування:
:)

А вам не здалося, шо він на цій групі якісь свої "техніки" обкатує/застосовує ?
Може так статись, шо воно взагалі не про письменство :незнаю: мета організатора, маю на увазі
Техніки - ні. Гроші хоче заробляти. Сам схожий курс закінчив, і вирішив, що теж так зможе. Доповнив дечим своїм. Там у нього багато саме психологів приходить.
 
Мені вже так хочеться творити (а ту групу не дочекаєшся, поки роздупляться), що я вже сама свої тисячу знаків написала :-)
 
Назад
Зверху Знизу