Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Мені співробітниця, яку я обізвала грьобаною сепаратистикою, на сьогодні "набила стрілку" :-) Так в чаті і написала, що ми будемо розбиратися, але не в чаті, щоб я її сьогодні чекала на роботі :іржач: Я готувалася. Чекала. А вона пробігла мимо, тільки зиркнула. А потім я чула як вона іншій сказала, що мусить вже бігти, бо транспорт. А я ж навіть на мордобій налаштувалася. Так і не знаю чи ми перенесли чи на тому все :незнаю:
А ти пройшла тренування у тренера з кікбоксингу?
Хай скаже дякую що ти не дала їй добрячої прочуханки.
 
А ти пройшла тренування у тренера з кікбоксингу?
Хай скаже дякую що ти не дала їй добрячої прочуханки.
Тренування не пройшла. Але останні роки з нервами погано, тож буває, що можу впасти в таку лють, що мабуть можу й побити :угу: Взагалі-то я себе контролюю, але якщо вирішу, що вона заслуговує того, щоб не контролювати... але то мене треба дуже з себе вивести. Хоча їй дуже старатися й не треба, вона мене і так бісить :-)
 
bada200f9e372ed04009ec03821f9087.jpg

Ранку.
 
Доброго! З добром :кава:

OIG4.jpg
 
Хоча їй дуже старатися й не треба, вона мене і так бісить :-)
Син привів трьох дівчат додому, і каже мамі:
- Мамо, вгадай, яка з них моя наречена.
Мама:
- Он та, з краю.
- Як ти здогадалась?
- Вона як зайшла, одразу бісити мене почала.
 
Що там? Магнітні бурі чи коридори? А то я заснула днем та ніяк прокинутися не можу:D
 
Що там? Магнітні бурі чи коридори? А то я заснула днем та ніяк прокинутися не можу:D
Багато незрозумілої інфи, ясно одне: скоро або все буде дуже добре, або дуже погано :-) Парад планет. Перезавантаження. Прощання зі старим і шлях до нового, якщо ти до цього готовий.
У мене вчора і сьогодні гарні дні, легко вирішуються якісь питання, але я і намагаюся філософськи ставитися до них. Взагалі потроху розгрібаю справи, як ви навіть могли побачити на прикладі з браслетом :-)
Думаю, що у квітні довирішую увесь пакунок. Я особисто для себе бачу позивне перезавантаження.
 
я родом не з ції планети
у мене інший гороскоп
та залишаюся у шоці
від ретроградної землі
 
Треба і собі щось таке зняти, назбирати лайків і заробити грошей :-)
 
Ти вже продала козенят і все, нічого знімати.
Як це нічого? А дві кози? Та такі кози, що одна одну варті! Щоправда Рощу ми ж плануємо продавати. Але ж ще не продали. Та для зйомок і однієї Манюні вистачить. А ще ж собачка є. Його можна втягнути у процес :-)
 
Я сьогодні знову взялася набирати нових учасників. В інший пиріжковій групі запостили вірш українською. А я пішла з акку групи по усіх, хто лайкнув :-) Не писала (лише тим, в кого профіль закритий, тим дружити запропонувала), а зайшла до усіх на сторінку і лайкнула по три дописи. Гадаю, що люди мають побачити у сповіщеннях, що їх лайкнули Віршики-пиріжки і зацікавитися хто це. Так же? :)
 
Останнє редагування:
Красивий гердан. Я взагалі-то цікавлюся ними лише як поробками, а носити не маю бажання, але такий мабуть і наділа б колись. Хоча не маю уявлення який має бути одяг під нього. На мій смак гердани зазвичай занадто - занадто барвисті (не в цьому випадку), занадто великі. Не дуже подабається як прикраса, лише як витвір.

Screenshot_20240413-194654.jpg
 
Назад
Зверху Знизу