Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Оскільки я завжди пишу з компа або ноута, у мене взагалі не було ніяких страждань по функціоналу :). Все те ж саме, тільки дизайн інший трохи. Як почитаю страждання юзерів в темі у Главному, то якась смуга, то ави десь посередині - дивуюся :)

Щодо ріп. Якщо Дімокс зробить можливість відповісти одразу у приват з будь-якого поста - буде те ж саме (майже), що й ріпи. Але не буде "репутація" зростати, слава тобі господи :). Як мене це зростання репутації задовбує.

Ріпи, але без зростання репутації - це ж саме те, що я взагалі-то й хотіла :ги:. Так що, виходить, перехід на Ксенфоро це для мене плюс?? :eyecrazy: :-)
а если и + и _ то тоди как?
 
Щойно прочитала лист від Дімокса, де він пише, що зробив мене куратором теми. А якої, не написав. Полазила по темах, включаючи свою Муз. асоціації - ні, не там. (у Задзеркалля не дивилася, бо ти ж куратор :незрозумію:). А воно он що, виявляється. :D Може, забув, що тут вже є куратор? :)

Вчора писала йому з черговим проханням знести клона лінкдога. Зніс. Мабуть, це нове кураторство якось пов"язане з цим проханням. Хоча зовсім не тут були ті повідомлення. Тут треба давати кураторство над розділом, не менше :іржач:
Я з ним поспілкувалася. Він сказав, що лінкдог тут бешкетував. Так що мабуть переплутав теми. Але це чудово, тепер коли мене нема, ти зможеш наглядати :)
 
Але це чудово, тепер коли мене нема, ти зможеш наглядати :)
Це зручно, так. :угу: Але це не переважує абсурдності того, що в темі аж два куратори :D.

лінкдог тут бешкетував. Так що мабуть переплутав теми.
Не тут. Якби тут, я б тобі сказала, не чекаючи випилювання. :)
 
:кава:

image.jpg
 
чекаєм від х#йла перформанс
усіх народів і часів
щоб на георгіївській стрічці
висів
© Муля

беру до магазину торбу
і ти бери не забувай
пакети з поліетилену
давай залишимо р#сні
© ironichna_osoba

у всіх підручниках напишуть
про невиразне сіре чмо
яке на дріжджах "запабєду"
до чма виразного зросло
© Муля

там небо падає на землю
і зсуви тектонічних плит
в новинах просто заголовки
бійці звільнили місто ен
©Муля
 
Дімокс видалив оте опитування, нарешті очі перестало муляти :клас:
 
Слухайте, так тепер же тут не буде отих постів з одним смайлом (чи буде дуже рідко)))) Оооо, я вже люблю новий форум! :любов:
 
Назад
Зверху Знизу