Что там с прикрытием лавочки по литовцам?

Автовладельцы на еврономерах

  • а

    Голосів: 35 36.8%
  • в

    Голосів: 18 18.9%
  • с

    Голосів: 42 44.2%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    95
Короче, если народ поедет в Киев, не факт что он вернётся на своих авто.
Рада не работает, закон вступает в силу.
Если не знаешь как общаться с копами, лучше дома оставил авто.

У меня под за домом ночует постоянно три бляхи.Одна иногда ездит.Две мертвые.Никуда они не поедут:незнаю:
 
У меня под за домом ночует постоянно три бляхи.Одна иногда ездит.Две мертвые.Никуда они не поедут:незнаю:
К меня много знакомых которые по разным причинам до сих пор на литовской реге
И этим терять нечего.
Правда я их предупредил что их поимеют эти же вожди (типа ролика выше) и что копы могут все забрать
 
К меня много знакомых которые по разным причинам до сих пор на литовской реге
И этим терять нечего.

Нихуёво бляхеры себя чухают - 170К грн штрафа с конфискацией брички это терять нечего?:незнаю:
 
Эти два клоуна уже на нормальной регистрации ездят, но работа есть работа :D
Эти 2 клоуна уже на лету переобулись и сегодня ничего не будет :)
Наверное никто не захотел ехать, массы не могу собрать.
Самое прикольное что народ до сих пор им верит (Я знаю таких кто хотел ехать !) . Нет слов


Код:
 [URL]https://www.youtube.com/watch?v=OPkl1KHk2T0[/URL]
 
Ровненские таможенники уже предупредили:


21.08.2019 року закінчується термін здійснення митного оформлення транспортних засобів, що класифікуються за кодом товарної позиції 8703 згідно з УКТ ЗЕД (легкові транспортні засоби) та щодо яких не дотримані строки та умови (вимоги) митних режимів тимчасового ввезення або транзиту, зі сплатою належних митних платежів та добровільної сплати до державного бюджету фізичною особою, яка є власником такого транспортного засобу або уповноважена розпоряджатися ним та декларує такий транспортний засіб для вільного обігу на митній території України, коштів у сумі, що дорівнює розміру п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8500грн).

Здійснення митного оформлення транспортного засобу з дотриманням вказаних умов, звільняло осіб, відповідальних за дотримання строків та умов (вимог) митних режимів тимчасового ввезення або транзиту, від адміністративної відповідальності, передбаченої статтями 470, 481 Митного кодексу України (далі –Кодексу) за порушення митних правил стосовно транспортного засобу, щодо якого не дотримані строки та умови (вимоги) митних режимів тимчасового ввезення або транзиту.

Поряд з цим з 22.08.2019 року особи, відповідальні за дотримання строків та умов (вимог) митних режимів тимчасового ввезення або транзиту, будуть притягуватися до адміністративної відповідальності, передбаченої статтями 470, 481 Кодексу (в новій редакції), за порушення митних правил стосовно транспортного засобу, щодо якого не дотримані строки та умови (вимоги) митних режимів тимчасового ввезення або транзиту.

Статтею 470 передбачено, що перевищення встановленого статтею 95 Кодексу строку доставки товарів, у тому числі транспортних засобів особистого користування, транспортних засобів комерційного призначення, що перебувають під митним контролем, до органу доходів і зборів призначення (а при переміщенні в межах зони діяльності однієї митниці - від одного підрозділу цієї митниці до іншого), митних або інших документів на ці товари, транспортні засоби:

1. не більше ніж на одну добу - тягне за собою попередження або накладення штрафу в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн).

2. .......більше ніж на одну добу, але не більше ніж на десять діб - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400грн).

3. ..... більше ніж на десять діб, але не більше ніж на двадцять діб, митних або інших документів на ці товари більше ніж на десять діб, а так само втрата цих документів -

тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8500 грн).

4. ...... крім транспортних засобів особистого користування, більше ніж на двадцять діб, а так само втрата цих товарів чи видача їх без дозволу органу доходів і зборів - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000грн).

5. ...... транспортних засобів особистого користування та транспортних засобів комерційного призначення, більше ніж на двадцять діб, але не більше ніж на тридцять діб, а так само видача їх без дозволу органу доходів і зборів - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85000грн).

6. ..... транспортних засобів особистого користування та транспортних засобів комерційного призначення, більше ніж на тридцять діб, а так само втрата цих транспортних засобів, у тому числі їх розкомплектування, - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або конфіскацію таких транспортних засобів (170000 грн);

Статтею 481 передбачено, що перевищення встановленого відповідно до цього Кодексу строку тимчасового ввезення товарів, у тому числі транспортних засобів особистого користування, транспортних засобів комерційного призначення на митну територію України або строку тимчасового вивезення товарів, крім транспортних засобів особистого користування, за межі митної території України :

1. не більше ніж на три доби - тягне за собою попередження або накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850грн).

2. ......більше ніж на три доби, але не більше ніж на десять діб - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (5100грн).

3. ..... більше ніж на десять діб, але не більше ніж на двадцять діб - тягне за собою накладення штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000 грн).

4. ..... крім транспортних засобів особистого користування, більше ніж на двадцять діб -

тягне за собою накладення штрафу в розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34000грн).

5. . ..... транспортних засобів особистого користування та транспортних засобів комерційного призначення, більше ніж на двадцять діб, але не більше ніж на тридцять діб -

тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85000 грн).

6. ..... транспортних засобів особистого користування та транспортних засобів комерційного призначення, більше ніж на тридцять діб, а так само втрата цих транспортних засобів, у тому числі їх розкомплектування, -

тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або конфіскацію таких транспортних засобів (170000грн).
 
Что-то не особо верится, что бляхеров нагнут в этот раз...
 
Всё! Бляхерам можно расслабить булки... До декабря.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Всё! Бляхерам можно расслабить булки... До декабря.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Расписали по пунктам которые как раз позволили кататься и не париться.
Но, по факту у копов есть список просрочки. Как они его получили это вопрос, но он есть.
А дальше зависит только тот того как ты можешь с ними общаться
 
Расписали по пунктам которые как раз позволили кататься и не париться.
Но, по факту у копов есть список просрочки. Как они его получили это вопрос, но он есть.
А дальше зависит только тот того как ты можешь с ними общаться
Вроде начали шевелить булками, чтобы не злить пролетариат

Создана рабочая группа для подготовки законопроекта о новых правилах растаможки автомобилей на иностранных номерах.
Об этом сообщает пресс-служба Министерства инфраструктуры по итогам совещания по вопросам растаможки автомобилей на иностранной регистрации под председательством заместителя министра Юрия Лавренюка, передает БизнесЦензор.

В совещании также приняли участие заместитель руководителя Офиса президента Руслан Рябошапка, председатель Государственной таможенной службы Максим Нефьодов, начальник Главного сервисного центра МВД Украины Владислав Криклий, который избран народным депутатом по списку партии "Слуга народа".

Как отмечается в сообщении, с 22 августа вступают в силу штрафы для водителей и владельцев автомобилей на иностранном регистрации за их использование с нарушением таможенного режима. Однако ранее президент Владимир Зеленский заявил о планах отсрочить введение штрафных санкций.

"По результатам совещания принято решение создать рабочую группу, которая за время отсрочки санкций должен разработать новый законопроект, который урегулирует порядок растаможивания автомобилей. Рабочую группу будет возглавлять Владислав Криклий", – сказано в сообщении.

Заместитель министра инфраструктуры Юрий Лавренюк отметил, что Мининфраструктуры поддерживает указанные инициативы и способствовать их реализации.

В свою очередь Рябошапка в ходе совещания пообещал, что президент Владимир Зеленский внесет законопроект об отсрочке штрафов для водителей евроблях на первом заседнии Врховной Рады, передает пресс-служба главы государства.

"Сейчас этот законопроект является приоритетным и он будет вновь внесен для рассмотрения на первом же заседании парламента нового созыва. Верховная Рада должна поддержать законопроект, и штрафные санкции будут отсрочены", – пообещал Рябошапка.

По словам замглавы ОП, применение штрафных санкций планируют отложить на три месяца. За это время будут наработаны законодательные инициативы для урегулирования проблем, возникающих при растаможивании автомобилей, и установления пропорциональных штрафных санкций в случае нарушения законодательства.

"Действующее законодательство несовершенно. Во многих случаях его невозможно реализовать. Сегодня на совещании была достигнута договоренность о создании рабочей группы на базе парламента, которая наработает необходимые изменения с учетом предложений, которые поступят от представителей автомобилистов", – добавил Рябошапка. Источник:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Всё! Бляхерам можно расслабить булки... До декабря.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Пусть зедупутаты сначала видстрочат. У них
в приоретете на первом заседании своего премьера назначить. А с завтрашнего дня этих дятлов на евробляхах будут иметь по полной программе
 
Расписали по пунктам которые как раз позволили кататься и не париться.
Но, по факту у копов есть список просрочки. Как они его получили это вопрос, но он есть.
А дальше зависит только тот того как ты можешь с ними общаться

Если не договариваются на месте, то их задерживают и сопровождают на Клочковскую 370. А там все хитросделанные пусть ссылаются на ссылки с ХФ :D
 
Евробляхи ездють :незнаю:
 
Евробляхи ездють :незнаю:
Да, никто не парится.
И думаю копы не будут трогать, якобы не могут пробивать по ввозу.
Короче бла бла бла в очередной раз, оттягивание решения и так по кругу :)

надо брать себе видимо чет :іржач:
 
Назад
Зверху Знизу