27.08.14 вторжение войск РФ

Но це моя думка і я не кажу шо вона правильна.
Наприклад; я б на місці Порошенка,на прес конференції виніс кулемет і хай задають питання,тому я електрик діагност а не президент.:пиво:

І чим ти кращий від сталініста? Навіть електорат хуйла більш поміркований.
 
Andriy KobolyevСтежити
27 хв ·
Українці - ви неймовірні!

Дякую за вашу допомогу і підтримку.

d8chbc.jpg
 
пздц.
утренний полуостровец с подводочкой "даже у Хуйла сосать вкуснее"
 
✧News UA✧ @politkyxnya
Все ж таки не дарма я перестав читати його. Таку ахінею навіть аналітег-алкоголік не напише .

Віталій Портников: Путін хоче повернути Януковича на Донбас.
Сам Янукович ніяких листів не пише. За нього їх складають кремлівські господарі

Кожна поява колишнього українського президента Віктора Януковича перед телевізійними камерами завжди викликає здивування у спостерігачів. Навіщо Кремлю знову і знову витягати з рукава цю відіграну карту з колоди своїх маріонеток - коли і без Януковича з його назавжди знищеної репутацією зрадника і диктатора у Росії чимало своїх людей в українській політичній та підприємницької еліті?
Іці люди, на відміну від Віктора Януковича, не в Москві і не під судом - а в Києві, у парламенті і в телевізійних ефірах.

Але у Москви може бути своє бачення майбутнього Януковича. Російські спецслужби, які могли спочатку планувати повернення "легітимного" президента до Києва за допомогою російських танків, зараз можуть бути готові використовувати Януковича в ролі потенційного гауляйтера Донбасу.

Головна ініціатива, про яку Янукович повідомив на своїй прес-конференції - це його готовність звернутися до президентів Росії і Сполучених Штатів із власними пропозиціями щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. Все інше - спогади, вірніше - свідчення. Але лист Януковича - це серйозно. Адже сам Янукович ніяких листів не пише. За нього їх складають кремлівські господарі.
 
Некрасиво с моей стороны Доника постить на ХФ, но хули мне стесняться.

Роман Донік

@donikroman
30 мин.30 минут назад
Еще
Эй, нищеброды! Когда за газ нам заплатите?
 
І чим ти кращий від сталініста? Навіть електорат хуйла більш поміркований.

Чим я кращий,я не їду в Крим і тим самим не вбиваю, як ти наших захисників.
І це тільки думки,яких я ніколи не зроблю.
 
о как!



Elbourne Ludmila
11 год ·
Трохи підзатрималась з постом.
Не знаю, що відбувається, але ЩОСЬ таки відбувається :)
У 2014 ми створили сторінку у Великобританії "Разом до перемоги!"
Я і моя добре знайома, родом з Дніпра, подавали новини про Україну та підлу війну з мордором.
З часом, в силу суб'єктивних причин, не стало часу постити і зрадофіли посіли першість. Ми відійшли.
Кілька днів тому телефонує мені приятелька: до неї приїхали 3 машини поліуейських, розпитували, звідки вона знає про збиття обдроченцями боїнгу.
Пояснила, що з Інтернету. Запропонувала зателефонувати їм мені теж.
Зателефонували. Я також дала інфу, якими ресурсами користувалась.
Так що розслідування продовжується, навіть якщо багато хто не в курсі.
Україна переможе!
 
И только Чернигову похер.
Полтаве похерее)))

А если честно - у меня батареи как были прикручены, так и остались. Потому что жарко просто. Никто сегодня ночью нихуя не прикрутил.
 
Некрасиво с моей стороны Доника постить на ХФ, но хули мне стесняться.

Роман Донік

@donikroman
30 мин.30 минут назад
Еще
Эй, нищеброды! Когда за газ нам заплатите?

:іржач::іржач: Нищеброды, они такие нищеброды. Ось мост достроють , ракеты дотовкають, выборы проведуть - и сразу заплатють. )
 
Олег Пономар
1 год ·

СТАЛІНГРАД. СПРУТ. ПЕРЕМОГА

Кілька місяців тому я писав, що Захід і Україна готують Москві "сталінград" на березень 2018. Я дуже радий, що мій прогноз справдився. Захід не хоче бачити Путіна у владі ще шість років. Бо це — кримінальний режим і він погано впливає на міжнародний клімат. Заходу більше до вподоби операція "Горбачов-Єльцин". Але...

І тоді довелося зробити Москві "сталінград". Ви лише гляньте:

• 13й пакет санкцій ("кремлівський список")
• 14й пакет санкцій (звинувачення Мюллера проти тринадцяти московитів)
• ухвала Україною "хорватського" закону
• розгром московитів американцями в Сирії
• зимова Олімпіада під прапором 404
• кокаїновий скадал в Аргентині
• ухвала США про продаж Україні Джавелінів
• вирок стокгольмського арбітражу у газовій справі
• пролонгація вчора Трампом чотирьох санкційних пакетів Обами від 2014 року.

Переконливо? Зрозуміло, що все це готувалось заздалегідь. Адже, наприклад, кокаїн літав тим маршрутом роками, з джавелінами теж розмов було кілька років. І ось в останні дні в Кремля здали нерви. Я дивився як Захарова обіцяла створити окрему зону для журналістів зі США. Вона була на межі зриву. Виступ Путіна був повним маразмом у стилі Кім Чен Ина, гірше пізнього Брєжнєва. А вчора з котушок злетів і Міллер. Адже його заява про розірвання контрактів Газпрому з Нафтогазом є вкрай емоційним і дурним вчинком (тим паче, що це не має юридичної сили, бо це можна робити лише через Стокгольм).

Мені дуже соромно, але я лише вчора переглянув фільм "Темні часи" про Черчілля. І коли я почув там фразу "мирний план", я відразу подумав ось про що.

"Мирний план" для Великої Британії тоді, за посередництва Муссоліні, був нічим іншим ніж капітуляцією перед гітлерівською Німеччиною. Та Колесо Історії тоді не дало йому здійснитися.

А тепер повернімось у наші дні, до сьогоднішнього кремлівського спрута і "мирних планів" для України.

Тут історія є такою. Була команда Трампа 2016 року. Багато з них уже у відставці (див. інфографіку) чи під слідством, чи дають покази про більшу рибу. У декого це ще попереду. Манафорт, Ґейтс, Беннон, Флінн, Іванка, Кушнер, Трамп-син, Пападопулос, Ґордон, Пейдж (через останніх двох з програми республіканців щез пункт про надання зброї Україні) і ще дюжина — це Спрут. Усі вони вони зараз під лупою Мюллера. Усі вони змовилися з московитами. Яким чином?

Вони пообіцяли скасувати санкції проти Московії, якщо переможе Трамп (під час різноманітних зустрічей з представниками Московії та її послом). Передавши їм компромат на Гілларі Клінтон (через Wikileaks), Кремль допоміг Трампові стати президентом. Потім український депутат XYZ повіз до США "мирний план" ніби-то від України. Донбасові — особливий статус, Кримові — оренду на сто років Московії. Це був план капітуляції України. І через те, що це був план ніби самої України, Трамп мав скасувати санкції проти Московії.

Але Колесо Історії перемололо цей "мирний план" разом зі Спрутом у дрібний пісок. Бо Україна йде зовсім в іншу сторону. На Захід, а не на Схід.

Я детально пишу про сковорідку Трампа відразу після листопада 2016 року. Ще детальніше можна буде написати напевно років через п'ять.

Але зараз важливо не це. Важливо, що Україна, як і Велика Британія у 1940, не здалася. І якщо перефразувати знамениту промову Черчілля, то

Україна боротиметься всюди:

І на Донбасі. І на Кримі. І в Стокгольмі. І в Гаадзі. І в Страсбурзі. І в Брюсселі. І на суші. І на морі. До ПЕРЕМОГИ.
da1jac.jpg
 
Выходит Киев потребляет больше, чем вся Украина вместе взятая?

Та ясно, что картинка левая.

А вот то, что там Днепропетровск и Кировоград, а не Дипро и Кропивницкий
говорит о том, что рисовали ее скорее всего "не совсем наши"©
 
Та ясно, что картинка левая.

А вот то, что там Днепропетровск и Кировоград, а не Дипро и Кропивницкий
говорит о том, что рисовали ее скорее всего "не совсем наши"©

Скрин листа выложил Коболев. А скорее всего лист ему принесли подчиненные, на основе данных, полученных из областей. Не похоже это на распечатку из базы - похоже на листик, набранный вручную в Экселе. А может это значит только одно - листик писали долбоебы, которые не могут никак выучить новые названия городов. Ладно Кировоград - Кропивницкий - тут надо IQ больше 70 иметь чтобы запомнить. Но то что Днепропетровск стал Днепром - тут вообще запомнить такие сложные вещи нереально
 
Під час проведення слідчих дій біля Верховної Ради поліція вилучила 9 гранат РГД-5, «коктейлі Молотова» та 5 димових мін

Сьогодні, 3 березня, на підставі ухвалу суду поліція проводить слідчі дії по вул. Грушевського біля будинку парламенту. Процесуальні дії тривають в рамках кримінальних проваджень, що їх розслідують слідчі столичної поліції. Саме на їх вимогу і був забезпечений доступ правоохоронців на територію наметового містечка.



Його мешканці вчинили непокору законним вимогам поліцейських та спричинили тілесні ушкодження правоохоронцям. У результаті до госпіталю МВС для надання медичної допомоги доставлені четверо працівників поліції.



Інформація про постраждалих уточнюється.

Крім того, під час проведення слідчих дій на території наметового містечка правоохоронці вилучили предмети, схожі на гранати. А саме: 9 гранат РГД-5, запали, «коктейлі Молотова» та 5 димових мін.
Всі вилучені речові докази направлені на експертизу.

На цей час до відділків поліції доставлено понад сотню осіб, які чинили спротив співробітниками поліції.
Розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


---------
Егорка и Насиння решили не светиться во время этого действия ? Русские своих не бросают ?

Как то буднично закончилась эпопея, затеянная Михуилом и Соболевым-Гришиным.

На цей час до відділків поліції доставлено понад сотню осіб, які чинили спротив співробітниками поліції.
Розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
 
Назад
Зверху Знизу