27.08.14 вторжение войск РФ

Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

Байден встретился с Кулебой

648.jpg
 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

Рада національної безпеки та оборони вирішила запровадити надзвичайний стан на всій території України крім Донецької та Луганської областей, де вже діє надзвичайний правовий режим.

Верховна Рада має затвердити це рішення протягом 48 годин.

В областях, де діє режим надзвичайного стану, може бути запроваджена комендантська година у разі ухвалення відповідного рішення.

Секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу 23 лютого

«Колеги, в залежності від ситуації. Штаб, який буде знаходитись на тій чи іншій території, може приймати ті чи інші рішення… Ще раз наголошую: за необхідності. Ніхто не буде когось кошмарити. Але забезпечувати безпеку у разі необхідності – це наш обов’язок, наше завдання», - наголосив Данілов.

Надзвичайний стан в Україні може бути введено на строк не більш як 30 діб і не більш як 60 діб в окремих її місцевостях.

У разі необхідності НС може бути продовжений Президентом, але не більш як на 30 діб.
 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

До свиданья, Италия))

 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

Допизделся пидор, его ещё и международный трибунал ждёт гандона....
 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

Roman Burko
4 хв ·
Увага! Особливо це стосується українських захисників, які на передовій. Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm попереджають:
В зоні бойових дій зараз активно діють російські комплекси РЕБ/РЕР та фахівці інформаційно-психологічних операцій, які не тільки проводять SMS-залистування для впливу на українських військових, але і використовують спеціалізовані засоби та програми з надсиланням повідомлень з підміною номера телефону.
Наприклад, якщо вам надсилається SMS-повідомлення, в якому програмно підставили номер телефону на який ви дзвонили чи писали (командира підрозділу, бойового побратима, члена вашої родини, мами, дружини, і т.д.), то ваш смартфон чи звичайний стільниковий телефон буде показувати, нібито повідомлення надійшло від знайомої вам людини. Зміст повідомлення може бути маніпулятивний або такий, щоб спровокувати вас на певні дії.
При спробі передзвонити на вказаний номер (тобто людині, номер якої показує ваша телефонна книга на це SMS), можуть лунати гудки "зайнято" або "поза зоною досяжності", це щоб ви не одразу могли перевірити інформацію від відправника і почали ще більше нервувати. Будьте обережні, враховуйте, що російські окупанти діють дуже підступно та прагнуть вас дезорієнтувати.
 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

Borislav Bereza
25 хв ·
Внимание!!! В сети начали активно распространять фейк об эвакуации больниц. Это классический приём вброса информации от российских спецслужб. Распространяйте это сообщение о том, что это ложь и попытка спровоцировать панику!!!

b584fa1426d6349d23ee1d.jpg
 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

Анна Домбровская

❗ СРОЧНО ✅ МЕДИКАМ 🇺🇦
Доставила медикам на передовую необходимые средства спасения и медицинское тактическое снаряжение!
Друзья, благодарю вас за поддержку и донаты! Вы лучшие! 💖
⚡ 22 февраля российские оккупанты 96 раз атаковали украинские позиции в зоне ООС!
Противник вел огонь из установок залпового огня БМ-21 «Град», танков, БМП, артиллерии калибра 152 мм и 122 мм, минометов калибра 120 мм и 82 мм, гранатометов, крупнокалиберных пулеметов и стрелкового оружия.
В результате обстрелов 1 боец погиб, 1 боец получил ранения, еще 5 бойцов получили боевые травмы!
❗ Для спасения раненых необходимо:
1. Системы внутрикостного доступа NIO, 20 шт — 120000 гривен
2. Узловые турникеты SAM, 4 шт — 46000 гривен
3. Израильские бандажи, 100 шт — 35000 гривен
4. Противоожоговые бинты, 400 шт — 32000 гривен
5. Фиксаторы внутривенного катетера, 500 шт — 20000 гривен
6. Кушетки смотровые для медпунктов, 5 шт — 20000 гривен
7. Медицинские тактические рюкзаки Utactic, 5 шт — 18000 гривен
8. Носилки бескаркасные, 40 шт — 16000 гривен
9.
10.
Список дополняется!
Друзья, поддержите медиков на передовой!
Сделайте перевод с пометкой: МЕДИКАМ 🇺🇦
гривны:
Приват 5168 7520 0025 4782 Казаков В.
Mono 4441 1144 5186 9737 Олександр Н.
Пумб 5355 2802 0295 0158
рубли:
международный перевод Сбербанк Онлайн
на карту 5168 7520 0025 4782
Vyacheslav Kazakov
BTC:
1C62eBK4jjmUKHE9jrw8xHzYXLyovrjWSA
ETH:
0x34bc542700eED41A32a3cfABEBf0DbD33843Ca88
Перевод MoneyGram, Western Union:
Viacheslav Kazakov, Ukraine (пометку: МЕДИКАМ, делать не нужно)
TransferGo, Wise, Paysend, :
5168 7520 0025 4782, +380676972593
Vyacheslav Kazakov (пометку: МЕДИКАМ, делать не нужно)
PayPal - окончательн заблокирован.
Варианты перевода и реквизиты в личном сообщении.

 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

Велика Британія готова гарантувати кредити на суму до 500 мільйонів доларів для підтримки України та пом’якшення економічних наслідків російської агресії.

FMRtbN4XsAEzcxD?format=png&name=small.png
 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

Роман Доник

З приводу «малєнькай пабєданосной вайни». А не вийде. Буде боляче і криваво. В мене нема цілі лякати вас, але треба розуміти, що артилерійські дуелі та обстріли, то ще не наступ. То може бути просто демонстрація, може бути підготовкою. Може бути спробою викрити наші позиції перед наступом, або просто виснажувати людей обстрілами перед наступом. Таке було в 14 і 15. А деякі бригади в такому стані були місяцями. Так, це втрати, це виснажує. Але наступ, то зовсім інше. То піхота, та бронетехніка. І тут вже більш менш з'явилася інформація з різних джерел і вже можна трохи висновків виводить по стану саме бронетехніки у росіян, які зайшли.
В нас дуже багато людей на тій стороні, які інформують про те що відбувається. Багато кажуть серед людей, що шукають окупанти фахівців з ремонту важкої техніки, аби «мобілізувати». Я зараз розповім в чому там справа.
Я не хочу нікого «розслабляти», я хочу щоб ви розуміли картинку взагалі. Без шапкозакидання але і без зради. Бо зараз дуже важко всім.
За різними оцінками 40-50 відсотків бронетехніки російських військ потребує ремонту. Це з тих що вони притягнули. 20-40% складних ремонтних робіт. В різних підрозділах по різному. Самі боєздатні російські підрозділи «втратили» на заїзді до 25% техніки. Довгі марші, багато маневрування, нехватка тралів, екіпажі, які не мають досвіду. Важкі для пересування грунти. Техніка виходить з ладу. Ремонтних баз нема. Найманці всі ці роки робили на окупованих територіях не складні ремонтні роботи. У важких випадах, відправляли техніку до Росії. Двигуни, турбіни, зброю, місцеві не ремонтують. Зараз банально не справляються навіть з мілким ремонтом. По суті, ще до початку бойових дій, частина російських підрозділів на межі боєздатності. Це без єдиного джавеліну. Просто вбили об дорогу.
Ми з досвіду знаємо що є два цикли по великому відновленню техніки. Це коли бригади виходять з фронту в ППД, та там займаються ремонтами умовно планово, та коли після злагодження та навчань на полігонах заходять на фронт. Останнє це дуже тяжке навантаження. Під час кожної ротації, ми скирдуємо та веземо тонами, електроди, дріт для зварювання, диски для болгарок, гайкові ключи та електроінструмент. Це все витратні матеріали, які уходять як вода в пісок. Кожну ротацію одне і те ж. Це просто звичайний стан речей. Бо техніка, то купа заліза, яка ламається. Ну... от так. Нема техніки яка б не ламалася. Але наші рембати досвідчені, вони теж 8 років в такому режимі. Ну, ще не забувайте, що в нас, в кожної бригади, з ППД постійно курсують машини. Тому всі ці ремонтні роботи, вони майже стали регламентними. Хоча інколи з фронту тягнуть тралами техніку в ремонтні підрозділи в тил.
А в росіян такої можливості зараз нема. Так, це тимчасово. З часом, вони підтягнуть сюди ремонтні підрозділи, та налагодять постачання запчастин. Але на це потрібен час. Знаючи армійську специфіку та відстані — не мало часу.
Тому якщо рузькєфюрер віддасть наказ про наступ, то наступ буде відбуватися не дуже боєздатними частинами які не мають резервів. Про російську піхоту, про її морально психологічний стан, я поки не буду. Але вони не на висоті.
Я це до чого пишу. Війну нам оголосили. Це вже факт. Воювати нам прийдеться. Це теж факт. Але те що нас переможуть, от це зовсім не факт. ЗСУ не просто в стані заставити упріти «асвабадітєлєй». ЗСУ в стані дуже і дуже боляче дати по зубам окупантам.
Так, я розумію, що російські війська відновляться. Але на це треба час. А цей час ми ж теж не будемо втрачати.
Робимо свою справу, довіряємо ЗСУ, допомагаємо ЗСУ, тримаємо розум холодним та не вгоняємо себе в депресії та тривожні стани. Є чим, є як, є з ким, є за що битися. І звісно є проти кого. Так і переможемо.
Дякуємо всім хто має тверезу голову та довіру до ЗСУ.
Дякуємо всім, хто допомагає збройникам робити 200.
4731 2196 1942 3175
5168 7451 1010 5332
Донік Р
 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

Сухопутні війська ЗС України

Президент України видав Наказ про призов резервістів на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період.
Призову підлягатимуть резервісти від 18 до 60 років. Це будуть як офіцери так і рядовий, сержантський склад.
Призов розпочнеться від сьогодні. Максимальний термін служби 1 рік.
Резервісти оперативного резерву проходитимуть службу у тих військових частинах і за тим фахом, в яких вони проходили службу до цього та підписали контракт для проходження служби в оперативному резерві.
Для прикладу: під час попередньої служби військовослужбовець був водієм-механіком у військовій частині А0000, тому призиватимуть його в цю ж частину, на цю ж військово облікову спеціальність.
ВАЖЛИВО! За призваними резервістами, згідно Закону України зберігатиметься робоче місце та середньомісячна заробітня плата.
Які дії резервістів?
Відповідно до Наказу Президента України, резервісти оперативного резерву мають самостійно з’явитись у свої військові частини або ТЦК та СП, за телефонним дзвінком або ж отримавши повістку для явки у свій ТЦК.
Якщо резервіст з тих чи інших причин, передбачених Законом не може бути призваним, йому необхідно особисто надати підтверджуючі документи. За неявку чи ігнорування виклику передбачено адміністративну або кримінальну відповідальність.
Довідково :
- Резервісти оперативного резерву — це військовослужбовці, які звільняються зі строкової військової служби, військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, які за своїми професійно-психологічними характеристиками і станом здоров’я придатні до служби у військовому резерві та відповідають встановленим вимогам проходження служби у військовому резерві, та набули певної військової облікової спеціальності.
- Відповідно до Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов’язку та ведення військового обліку дозволяє протягом доби призвати резервістів на військову службу в особливий період без оголошення мобілізації. Право оголосити про такий призов має Президент України — Верховний Головнокомандувач ЗСУ.
Служба зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ ЗС України
 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

РНБО України під головуванням Володимира Зеленського ухвалила рішення про запровадження надзвичайного стану

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ради національної безпеки і оборони України, під час якого було ухвалено рішення про запровадження надзвичайного стану на всій території України, окрім Донецької та Луганської областей, де триває операція Об’єднаних сил.

Як повідомив секретар РНБО України Олексій Данілов, після підписання відповідного указу Президента про запровадження надзвичайного стану його має затвердити Верховна Рада України. За його словами, запрацюють обласні комісії, до складу яких входитимуть представники органів державної та місцевої влади, і, залежно від ситуації, вони ухвалюватимуть рішення про необхідні заходи безпеки, передбачені режимом надзвичайного стану.

“Що це може бути? Це буде посилення охорони громадського порядку та об’єктів, які забезпечують життєдіяльність населення та народного господарства. Це може бути обмеження й певний рух транспорту, може бути додатковий огляд транспорту, перевірка тих чи інших документів у фізичних осіб. Тобто це превентивні питання, щоб у країні зберігався спокій, працювала економіка”, – розповів секретар РНБО України, додавши, що головне завдання, яке ставить перед собою Російська Федерація, – досягти мети через внутрішню дестабілізацію.
 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ



2022-02-23-183347.png
 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

InformNapalm

Увага! Щойно волонтери InformNapalm отримали інформацію від інсайдерів з ОРДЛО, що на 20:40 (за московським часом) всі передові підрозділи 1-го та 2-го АК отримали команду повністю вимкнути телефони та рації, залишити тільки IP-телефонію для зв'язку. Їм суворо заборонили виходити на цей час в ефір, наказали навіть вийняти батареї з телефонів.

Як варіант, ймовірно росіяни будуть сканувати простір та всі доступні телефони на лінії зіткнення, щоб робити цілевказівки по координатах.
 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

 
Re: 27.08.14 вторжение войск РФ

 
Назад
Зверху Знизу