Петиция к президенту о помиловании Дронова

Понимаете ли... вот писал один товарищ из Чехии на эту тему. О том, чья вина больше. Писал он примерно следующее - я могу поехать на желтый свет торопясь, не очень аккуратный водитель. Раз в год, я могу затупить и даже проехать на красный, НО - я на 100% знаю, что в самом крайнем случае в меня влетит такой-же "проскакивающий" на скорости 50 км/ч и мы выйдем из машин, вызовем полицию, и будем звонить своим страховым агентом. Но я опять же на 100% знаю, что в меня не влетит тело на 140 км/ч превращая оба автомобиля в два неуправляемых куска металла летящего по хер знает какой траектории. За попытку стритрейсинга по городу в Чехии автомобиль участника забирают СРАЗУ на штрафплощадку до суда, и по суду банально могут его конфисковать вообще без всякой компенсации стоимости гонщику.

Вот с учетом вышенаписанного вы и дальше будете говорить об "одинаковой степени вины"?

1. Виноваты в ДТП - оба
2. Виноваты в ПОСЛЕДСТВИЯХ ДТП, т.е. гибели людей - исключительно Зайка.
Великолепно!
Прекрасны пример!
И вот именно поэтому я и моя семья стремимся направить развитие нашей страны туда. Туда, где работает закон и справедливость !
Ну и подальше от Совка и Московии....
 
Я и посчитал. Из 40 миллионного народа Украины, подписали петицию две тысячи. Это один из 20000, не согласных с петицией даже больше чем 99,99%. А с учетом того что большинство подписавших (как они пишут в этой теме) считают Дронова виновным, а несоласны токо с размером срока, то упоротых кто считает Дронова невиновным вообще единицы.

Велл, не гони беса, давай выйдем во двор и спросим у 10-20 прохожих, почему они НЕ ПОДПИСАЛИ данную петицию .
99% результат опроса - выпученные глаза "какая петиция? Дронов,это кто ?
Интернет, да не нужен нам энтот интернет...
 
2000

eedac9.png



Контрольный замер
2.03.2019 16:42 - 1000
3.03.2019 12:22 - 2000
+Тысяча менее, чем за сутки.
Осталось набрать 23 тысячи голосов за 85 дней.
 
В ходе судебного заседания скорость 100 км в час установлена не была, эксперты тоже установить скорость не смогли,
это ложь. скорость ебанутого лексуса прекрасно установлена днепровской экспертизой. Ну и вот, почитайте все, как велось дело.....

Що там Зайцева. Багато тексту.
Якось ми робили сюжет про колапс на дорогах. Була зима, затори, водії злі.
Питаю у пані з губами:
- Чому стоїте?
- А что не видите, пробка!
- А чому затор?
- Так паркуются, как мудаки.
- А чому так паркуються?
Ступор.
Розвити ланцюг "сніг нападав, комунальники не почистили, на узбіччях метри закам'янілого снігу, стати водіям ніде" - це вже складно.
Це надто довгий ланцюг.

Я почитала що пишуть про вчорашній вирок. Це дуже схоже на тьотку з губами. Я спробую розвити ланцюг, і пояснити - чому безглуздо радіти 10 рокам для Зайцевої і Дронова.

Прокурори і суддя могли увійти в історію, як перші, хто засадили мажорів.
Насправді, це не входило в їхні плани. Просто схема, яку змайстрували багато людей, викрита. Треба було щось робить.

Зайцева потрапляє в ДТП. Заперечувати її провину абсурд. Лишається перекласти все на Дронова і поступово відмазувати.

З'являються боти, задача яких - створити Дронову негативний образ. "Переховується, СБУшник, за кермом був не він, а жінка в манто, а потім що він, але за мить до ДТП жінка в манто робила йому непристойні речі".

Почалася робота з наркотиками. Зайцева віддала патрульній склянку сечі. В сечі знайшли опіати. Для повторного аналіу сеча зникає.
Зникне й кров, хоча саме аналіз крові - беззаперечний доказ по наркоті. Зайцева двічі здавала кров в день ДТП. Крові не вистачило для аналізу.

Єдина хто може підтвердити, що Зайцева була в наркотичному стані - нарколог Федірко. Федірко вже проходить по ще одній кримінальній справі (разом з сином мутили наркотичні аналізи). Що ж робить? Якщо вона підтвердить, що написане нею про хитку ходу, невиконану позу Ромберга, звужені зіниці - свідчить про наркотичний стан - все, Зайцева пропала. А давайте Федірко зникне і ніхто її не знайде. А давайте!

От, блін, знайшли Федірко! (Шкода, що не можу сказати вам як її знайшли, але повірте, це не заслуга прокурорів і слідчого Волкова) Що ж робить? Вона ж не може сказати, що написала брехню, тоді - стаття. А нехай все підтверджує, тільки не каже, що це наркотичні ознаки. Хай скаже, що це черепно-мозкова травма. Так у Зайцевої не було в діагнозі травми! Та яка різниця?

Є лабораторний аналіз з опіатами, є огляд Федірко, токсикологічне дослідження (кодеїн та фенобарбітал) і на основі них вже можна зробити висновок чи перебувала Зайцева під дією наркотиків. Що ж робить? А нехай слідчий Волков просто не передасть експертам існуючі документи.

Кажу Волкову:
- Як так?
- Я передав.
- Ні, ви не передали, в документі так і написано.
- Я передав.
- Ні!
-Передав.
-Ні!
-Передав!

Отак тупо, як в школі "Де домашка? - Я робив"
Вже два місяці триває внутрішнє розлідування по Волкову. І поліція не може сказати на якому воно етапі. Бо знаєте на якому воно етапі? Ні на якому.

І нікому нічого не буде. Ну хто буде розслідувати куди зникли сеча й кров? Хто буде розбиратися зі слідчим? Тоді ж треба і прокурорів тягти, кругова порука - все це бачили, не відреагували, а навіть використали в обвинувальному акті.

А тут Larysa Matveeva не заспокоюється. Поїхала до Супрун, вона дала Сергія Шума - директора центру моніторингу наркотиків, він вивчив документи, і сказав, що Зайцева була під дією наркотичних речовин. Що ж робить, що ж робить? А давайте скажемо, що він некомпетентний? А давайте!

Тепер Сергей Перепелица не заспокоюється, вимагає повторну експертизу по наркотиках. Суддя міг грюкнути молотком і призначити експертизу в іншому місті. Але він призначає її у Харкові. Тим самим експертам.

Експерти такі - що ж робить, що ж робить? А давайте скажемо, що ми не знаємо кількості опіатів? Так немає ж такої методології, яка б передбачала підрахування кількості опіатів. Та яка різниця?

Швидкість.
І дитині ясно, що в Лексуса було більше ста. Що ж робить?
А давайте експерти не порахують швидкість. Скажуть, що колесо розмите, і вони не впевнені, що це автомобіль.
Так це тупо? Ну, ладно, давайте.

А прокурори напишуть швидкість більше 80 км за годину. І скажемо, що не важливо на скільки Зайцева перевищила, головне, що перевищила. Так це тупо! Та яка різниця?

А швидкість важлива знаєте чому?

Бо якщо є точна швидкість, можна вирахувати можливий гальмівний шлях. А якщо є гальмівний шлях, то можна сказати чи могла Зайцева уникнути ДТП.
Харківські експерти написали "не могла". А це був прямий шлях до виправдального вироку Зайцевій. Ну, дівчинка дуже хотіла уникнути, навіть сигналила, навіть гальмувала, але не змогла. Це ж Дронов штовхув її і зробив авто некерованим. Пам'ятаєте цей грьобаний сором, коли прокурори показували стоп-сигнали, і говорили, що Зайцева гальмувала? Тільки то вона не гальмувала, а то спрацювала система курсової стійкості авто.

Перепелиця розуміє - Дронову труба, і їде в Дніпро і робить свою експертизу. Вони порахували швидкість - 106 км за годину, і заявили - загальмувати могла, зупинилася б поблизу світлофора. Якби почала гальмувати, коли побачила жовтий, а не навпаки натиснула газ до підлоги.

Що ж робить, що ж робить?
А давайте скажемо, що дніпровські експерти також не компетентні? А суддя експертизу долучить, ну щоб не було воні, але не всю, окрім швидкості.
А давайте.

Що ж робить, схему викрили, в пресі резонанс не вщухає, суспільство негодує - а давайте дамо Зайцевій і Дронову по 10, нехай подавляться.

І по х*й, що не знаємо як це пояснити. Все одно ніхто не буде розбиратися, всі зрадіють, ми отримаємо премії. І по х*й, що все розвалиться в апеляції. Головне зараз щоб забули про те, що ми намутили.

А в мене питання:
- Чому на місці опинилася патрульна, яка знала родину 15 років? Чому саме вона повезла на огляд Зайцеву разом з мамою і подругою? Чому немає звука в авто патрульних? І навіщо періодично патрульна вимикала боді-камеру в кабінеті нарколога? А якщо не вимикала - куди зникли шматки запису?
- Якщо ж це намонтував адвокат Зайцевої, то чи позбавлять його ліцензії за фальсифікації?
- Чи перевірять чому поліція так довго не могла знайти Федірко?
- Чи перевірять куди зникли сеча й кров?
- Чи буде справа по Федірко?
- Чи буде покарано слідчого Волкова?
- Чи буде надано оцінку діям експертів техніків?
- Чи буде надано оцінку експертам по наркотикам?
- Чи буде надано оцінку прокурорам, які бачили весь цей сором і брали в ньому участь?

Представниця потерпілих Лариса Матвєєва обіцяє ініціювати розлідування по наркотикам. Сергій Перепелиця - по технікам. То ж далі буде.

 
Так под таким предлогом и тупую зайцеву могут оштрафовать за проезд на красный и превышение скорости. Вы этого хотите?


Как по мне нормальное дрону наказание. Но очень маленькове зайцевой, надо лет так 25 без права на УДО. Но так как у нас максимально 10-ка за такое, ну не смягчять же дрону из-за этого срок?

Речь о том,что ПДД однозначно трактуют,кто,кого должен пропускать при
проезде перекрёстка,независимо с какой скоростью ехал и на какой сигнал и если из двух участников столкновения,средь бела дня,при массе свидетелей и видеофиксаций,не установлен один виновный,
то это полный беспредел.
 
Странные люди
там что,кто то десятку отсидит?
Договорняк самый обычный
Дали максимально что бы народ унялся
Года через три оба выйдут по удо
Ну зайка так точно
Полтавец же вышел,чем эти хуже

Как я помню Полтавец отказался от УДО и досижывал по полной.


Теперь снова бухой ездит.
 
Теперь снова бухой ездит.
без прав. В принципе, ибо лишён.
ездил - щас не ездит, ибо досиживает "условное недосиженное" и + 1 год. Но его вот точно ничему не научило... сел-то "по бухому", вышел - и всё равно бухой.. к стадиону металлист, перед матчем... под руки полицаям .
 
год назад, на одном из заседаний суда, мужчина с большим водительским стажем, давал интервью СМИ. Так вот он признал, что также не смог бы отреагировать на лексус, несущийся на скорости
У этого мужчины зрение проверяли? Вероятнее всего у этого мужчины с большим водительским стажем т.н. тоннельное зрение. Перефирийным зрением траектория движения Зайцевой полностью охватывается, если стоять перед светофором под градусником.

Кстати, у Дронова угол обхора зрения проверяли? Может у него реально особенности угла обзора и он реально не видел переферическим зрением несущуюся машину.

Добавлю, что эволюция человека устроила наше перефирическое зрение так, что нам доступен довольно большой ракурс фиксации ДВИЖУЩИХСЯ обьектов, это было важно для выживания вида в условиях дикой природы. Но у некоторых людей может быть свое специфическое строение правого глаза.

В деле есть заключение медицинской экспертизы по зрению Дронова?
 
Может у него реально особенности угла обзора и он реально не видел переферическим зрением несущуюся машину.
и не только туннельное зрение.. открытоугольная глаукома может давать резкое уменьшение углов обзора...
В деле есть заключение медицинской экспертизы по зрению Дронова?
насколько помню - нет.
 
а зачем? ебанян убил человека на дороге, папка заплатил - и мальчик снова на коне! Так получается никому те ПДР и нахрен не нужны, правда же?

сначала законодательство привести в порядок, а потом судей начать реально сажать за взятку в копейку и провоцировать постоянно эти взятки!

пока гнилая голова, хоть мульён самых умных законов понаписывай, порядка не будет!

шо там колядун щас? Дали колядуе, тока в роли посредника! А нужно было пожизненное влепить и возить по всем юркам в бочке с говном, первокурсникам показывать.
 
+Тысяча менее, чем за сутки.
Осталось набрать 23 тысячи голосов за 85 дней.
ну и хуй она наберет еще хотя-бы 500 голосов за 10 дней .
там ее подписали водилы упоротые с большим стажем гоняющие как этот гонщик дрон . вот он пусть посидит и подумает - а нах я так гонял ? . а куда блядь это я спешил ? .
 
ну и хуй она наберет еще хотя-бы 500 голосов за 10 дней .
там ее подписали водилы упоротые с большим стажем гоняющие как этот гонщик дрон . вот он пусть посидит и подумает - а нах я так гонял ? . а куда блядь это я спешил ? .

Тут ти правий.
Три тисячі вона набере максимум.

Та і сенсу в ній немає.
Просити помилування можна після того як вирок почали виконувати і після того як засуджений признав свою вину та розкаявся.

Дронов не признає свою вину.
Дронов не кається.
Дронов не відбуває покарання так як подає позов до апіляційного суду.


Мета цього заходу - формування захисниками Дронова у суспільстві чіткого ланцюжка "Дронов - незаконно звинувачений, такий як ми з вами, на його місці може бути кожен з нас".

Все це - підготовка суспільства до слухання апеляції. Коли під стіни апеляційного прийдуть "підігріті" люди з плакатами та кричалками.

Шоу тільки починається. Бабала влито в цю акцію буде не мало.
 
Все неравнодушные к судьбе человека, который попал "под каток" правосудия. Поддержите петицию к Президенту:

https://petition.president.gov.ua/petition/50922
да нахуй оно нам надо . пусть все эти мрази гонщики мажоры и не мажоры сидят . чтоб можно было спокойно ходить по тротуарам .
 
Назад
Зверху Знизу