Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Звільнення з військової служби за контрактом у звʼязку з його знищенням

Андрій Бахус

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 1
Вітаю шановне панство. В січні 2020 я проходив строкову службу, потім в кінці місяця було укладено контракт з військовою частиною, мені копія контракту не видавалася, вона разом з другим екземпляром знаходилась в особистій справі. Під час початку збройної агресії мою особову справу, разом з цими екземплярами контракту було знищено, на даний час в особовій справі контракту немає. Скажіть чи може це мені дозволити звільнитися зі служби, та чи буде це нести для мене якісь негативні наслідки, дякую.

Вітаю шановне панство. В січні 2020 я проходив строкову службу, потім в кінці місяця було укладено контракт з військовою частиною, мені копія контракту не видавалася, вона разом з другим екземпляром знаходилась в особистій справі. Під час початку збройної агресії мою особову справу, разом з цими екземплярами контракту було знищено, на даний час в особовій справі контракту немає. Скажіть чи може це мені дозволити звільнитися зі служби, та чи буде це нести для мене якісь негативні наслідки, дякую.
негатитивних наслідків не має, але вам виплачують грошове забезпечення з 01.01.2020 по сьогодня в значно меншому розмірі ніж це передбачено законодавством. Це питання вирішується в судовому порядку. Поки служать хопці бояться судитись, бо можуть опинитись там де особливо важко. Але коли переводяться в іншу в/частину, то починають судитись. Як що потрібно дітальніше +38 050 40 10 766.

Назад
Зверху Знизу