Статус: Офлайн
Повідом.: 46582
Повідом.: 46582
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
*****ят.
Интуиция вас не подводит, ну хоть что-то....
Тогда да.
Сама не пойму![]()
А теперь доходчиво и по русскиНе треба використовувати такі слова. А то ж на підсвідомості відкладеться - страшная. А шо то було про красоту - підсвідомість відкине. І тоді у чоловіків буде з підсвідомості випливати - страшная. Воно вам треба? Краще вже замінити на "необорна сила". Чи хоча б "нестримна". Тоді чоловіки на підсвідомості будуть розуміти, що сперечатися з вами чи десь стримувати у чомусь - неможливо. Тоді ними можна буде крутити як заманеться. А не бути для них страшною.
П.С. Ща мене хлопці поб'ють, аби не вчив дівчат поганому.
Значит, можно.
Да піхуй, *****ки все равно не пАймут, а україночки..... це україночки!!!Не треба використовувати такі слова. А то ж на підсвідомості відкладеться - страшная. А шо то було про красоту - підсвідомість відкине. І тоді у чоловіків буде з підсвідомості випливати - страшная. Воно вам треба? Краще вже замінити на "необорна сила". Чи хоча б "нестримна". Тоді чоловіки на підсвідомості будуть розуміти, що сперечатися з вами чи десь стримувати у чомусь - неможливо. Тоді ними можна буде крутити як заманеться. А не бути для них страшною.
Что за предрассудки? свободные, молодые, образованные, не зацикленные на херне, и самолюбовании )))С ними чувствуете себя Аполлоном?)
Ну я комплиман пытался отпустить))) понятно шо в реальности 2-3 года будет, но ты все раскрыл))))
Ну, бывает.
А что?
) Дама, вы в лисе приходили, или без?
Шо-то я уже не припомню.
а Ромка-то старпер, оказывается, а по поведению я думала ему макс.27-30Натаха, сидим тихо. Тревожно шото.
Что за предрассудки? свободные, молодые, образованные, не зацикленные на херне, и самолюбовании )))
Какая может быть смыкуну скидка????тебе скидка на армейский йумар![]()
Уже завтра сказал будет закрывать)) видать писды дали кураторы))Феська довго. Сам закриє.
а Ромка-то старпер, оказывается, а по поведению я думала ему макс.27-30![]()
Не треба використовувати такі слова. А то ж на підсвідомості відкладеться - страшная. А шо то було про красоту - підсвідомість відкине. І тоді у чоловіків буде з підсвідомості випливати - страшная. Воно вам треба? Краще вже замінити на "необорна сила". Чи хоча б "нестримна". Тоді чоловіки на підсвідомості будуть розуміти, що сперечатися з вами чи десь стримувати у чомусь - неможливо. Тоді ними можна буде крутити як заманеться. А не бути для них страшною.
Надо уметь пользоваться.