Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Знову ні з кого вибирати мера Харкова?

• Автор теми Автор теми Allaryh
  • Дата створення Дата створення
Re: Знову ні з кого вибирати мера Харкова?

Але якщо знайдеться 50 тисяч харків'ян, що будуть мали одну мрію, та пообіцяють голосувати тільки за тих кандидатів, що візьмуться здійснити цю мрію , то мабудь не знайдеться кандидатів, що не помітять цього.
Ну хоть что нибудь своё, не плагиат москальский, можно?
Б. Ельцин: "Голосуй сердцем!"
90-е.

А вообще конечно селюковщина как она есть.
В плане агитации.

Откуда взялись на территории Украины "кандидаты", которые будут делать то что хочет народ Украины?
За последние 30 лет таких не замечено.
Обещать.
Так они ж и так мониторят. И обещают.

Есть 2 проблемы у нас, украинцев.
1. Деньги "не бедных" на американских и европейских счетах, с другими активами в тех же координатах.
2. Отсутствие гидности. Без кавычек. Гордости и достоинства.

Ну хоть что нибудь своё, не плагиат москальский, можно?
Б. Ельцин: "Голосуй сердцем!"
90-е.

А вообще конечно селюковщина как она есть.
В плане агитации.

Откуда взялись на территории Украины "кандидаты", которые будут делать то что хочет народ Украины?
За последние 30 лет таких не замечено.
Обещать.
Так они ж и так мониторят. И обещают.

Есть 2 проблемы у нас, украинцев.
1. Деньги "не бедных" на американских и европейских счетах, с другими активами в тех же координатах.
2. Отсутствие гидности. Без кавычек. Гордости и достоинства.

Хлопе, в той час, коли Єльцин це казав, мені було приблизно стільки років, як тобі зараз. :збентежений: А суть моєї пропозиції якраз протилежна, не шукати ідеальних кандидатів, а спробувати тих що є, спрямувати в напрямку потрібному тим, хто зміг би так об'єднатись..

Хлопе, в той час, коли Єльцин це казав, мені було приблизно стільки років, як тобі зараз.
Дай Бог прожить тебе ещё очень много.
Без иронии и сарказма.
И не важно сколько мне зараз.
Тебе желаю х 5 +.

Стартап-инкубатор в Хельсинки займется продвижением экологичных и устойчивых городских решений
ГОРОД ХЕЛЬСИНКИ И УНИВЕРСИТЕТ ААЛТО СОЗДАЮТ НОВЫЙ ИНКУБАТОР ДЛЯ СТАРТАПОВ С УПОРОМ НА УСТОЙЧИВЫЕ РЕШЕНИЯ ГОРОДСКИХ ПРОБЛЕМ С ПОМОЩЬЮ ТЕХНОЛОГИЙ.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я - за Світличну :yahoo::yahoo::yahoo:

Суть моєї пропозициї не просто підтримати ту, чи іншу кандидатуру, а написати свою програму.

Ого !? Кому вона з кандидатів буде потрібна ?А може краще кандидат хай пише програму, а ми будемо її обговорювати ?

Ого !? Кому вона з кандидатів буде потрібна ?А може краще кандидат хай пише програму, а ми будемо її обговорювати ?

Хай пишуть, але що робити тим, хто не бачить "своїх" кандидатів, або своїх програм у них?

Назад
Зверху Знизу