Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Знатоки моду подскажите!

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 21716
Оголошень: 1
Очнь переживаю, волнует вопрос. Нормально заправлять рубашку в труселя? Ща смотрю одного модного фешн блогера Magno Scavo он постоянно так делает, типа чтоб рубашка с брюками нормально смотрелась не вылазила. Но как по мне это фу-фу. Или я не прав и это норма? Просвятите?

О, який у тебе складний питання! Да, звісно, заправляти рубашку в труси - це те, чого нам не вистачало у цьому світі! Може, наступного разу ще й пояс утягнеш, щоб все в купі трималося? Якщо Magno Scavo так робить, можливо, пора тобі взяти кальсони в помічники! Тільки остережись, щоб не сталося модного фіаско!

Короче из ответов я понял что решение заправлять рубашку в трусы - удел избранных, нам наверно не стоит это делать? Просто сейчас собираюсь на улицу, думаю попробовать чтото новое или не нужны мне эти новые ощущения..

Рекомендую рясу. Заправлять.
В труселя, вестимо.
Ибо духовностьЪ !

Очнь переживаю, волнует вопрос. Нормально заправлять рубашку в труселя? Ща смотрю одного модного фешн блогера Magno Scavo он постоянно так делает, типа чтоб рубашка с брюками нормально смотрелась не вылазила. Но как по мне это фу-фу. Или я не прав и это норма? Просвятите?
Если за бортом температура 30 и выше, ты сильно не прав. И Magno Scavo тоже...

сейчас кто то носит ещё рубашки?

Труси ще підтяжками треба пристебнути.

Труси ще підтяжками треба пристебнути.
17.jpg

Нормалёк.
Самому не впадлу таким прикидом надавать пощёчин общественному вкусу.
(Ну, пока ещё не мейнстрим).

...якщо ви хочете, щоб вас не чіпали ТЦК,заправте штани у шкарпетки і ходіть так по вулицях,і вас взагалі ніхто не троне(с)

Там шо, є з чого вибірать?
Та варіанти завжди є. :)
Але я думала про інше.
Завжди заздрила чоловікам, що він як пес - задрав ногу і посцяв де завгодно.
А жінка?
Ще й в штанах на підтяжках. :(

Назад
Зверху Знизу