Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Змішування рас! Скандальна заява Орбана.

• Автор теми Автор теми zeslavik
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 2791
"Ми [угорці] не є змішаною расою... і ми не хочемо ставати змішаною расою", — сказав Орбан. Він додав, що країни, де змішуються європейці та неєвропейці, "більше не нації".

Я ось задумався... навіть ніколи не спадало на думки топити за "чистоту раси"...? Тобто людина буде вказувати хто з ким повинен спати/не спати, чия шкіра краща, хто нижче за статусом тільки по зовнішнім критеріям??! І до речі самі угорці дуже намішані етнічно бо бродяжничали через всю євразію. Взагалі, дуже дивно чути таке в 21 столітті від керівника ЄС- держави. А ви як вважаєте?

Венгры и дяде Адольфу вприпрыжку помогали.
Что ж тут удивительного.
Да, было дело. Хорти или как там его фамилясы были у главного фашвенгра

Но вот тот факт что при союзе венгры были более всех остальных злы на союз - а сейчас самые ярые облизыватели *****стана - приемницы союза в каком то смысле - удивительно

Но вот тот факт что при союзе венгры были более всех остальных злы на союз - а сейчас самые ярые облизыватели *****стана - приемницы союза в каком то смысле - удивительно
Они фашизм чуют нутром, ведь это в их натуре.
Моя двоюродная бабушка была замужем за венгром. Дикое было у него имечко - Дьордь Нодь, я его называла дед Дюри, ну так он сам хотел.
Так он, надергавшись сливянки, плакался всегда, как их унизили, обделили, и только дядя Адольф хорошо понимал потребности их великой нации.

Одноклассник был Матияш, венгр было написано в личном деле или как там оно называлось в школе. Многодетная семья была, дали им квартиру, две то есть на площадке одной, в 522

А вы правда считаете, что расы равны ? Может и люди равны ? )))
що значить "рівні"? В чому саме рівні? Ви дійсно рахуєте що є "тупіші раси", а є "розумніші"? ? На генетичному рівні???

Щось понамішував до купи... раси... нації... Зміст зрозумілий, але...

P.S.:
Доречі, майже дослівно Вітьок це казав востаннє у 2022-му. А тема про що? Це щось нове воно ляпнуло?

*****ы - это не раса, это вид.
И то, что он выведен селективно - не играет никой роли.
В принципе, пихуй.

Но эти унтерменши не годятся для нормальных людей. Ни в каком качестве.

В принципе, пихуй.

Но эти унтерменши не годятся для нормальных людей. Ни в каком качестве.
Они не "унтерменши", для этого нужно быть, пусть и дрянным, но человеком.

Они не "унтерменши", для этого нужно быть, пусть и дрянным, но человеком.
Оооо, котоугодный Крак, как высоко взлетела твоя евгеническая мысль!
Конечно.
Но их иной раз сравнивают с животными, и тут я принципиально не согласна, я очень позитивно отношусь ко всем животным, кроме плазунів (хотя и признаю их право на жизнь). И *****ня тут никаким боком, а орков Толкиен просто придумал...хотя совпадение полнейшее, безусловно.

• Це смішно!
Реакції: KRAK
Назад
Зверху Знизу