• 🎉 Форуму - 23 роки!
    З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
    Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
    Промокод діє до 1 вересня 2026 року.

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
20260521_204313.webp
"Вечером на лавочке парочка сидит,
Слышен звон тальяночки, вся деревня спит.
- Вань, о чём ты думаешь? - Мань, о чём и ты.
- Ох, какие пошлые у тебя мечты!"©

:D

а мені ця пісня згадалася -
Тополя, тополя все в пуху
Потерял я любовь, не найду

Потерял я любовь, и девчонку свою
Ви постойте, а я поищу.
Ви постойте, а я поищу.

а мені ця пісня згадалася -
Тополя, тополя все в пуху
Потерял я любовь, не найду

Ви постойте, а я поищу.
Ви постойте, а я поищу.
тополя. тополя
мы растем и старимся
но душою всегда
юными останемся
и как в юности вдруг
вы уроните пух
на ресницы и плечи подруг .

Не разу такого не видел,,а в видмедику покупал по20коп какие-то квадратные
Рот Фронт еще были. С Незнайкой, в магазинах не помню, но у приезжих и "блатных" часто попадалось. Но это так, до Дональдов и Турбо.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я завжди підозрював, що ця - пізжена пісня. але цей потяг в огні, дрєвнєруська тоска та старік козодоєв - пророцькі шедеври

• Це лайк!
Реакції: Sgt.
я завжди підозрював, що ця - пізжена пісня. але цей потяг в огні, дрєвнєруська тоска та старік козодоєв - пророцькі шедеври
Так БГ ніколи і не приховував, що це не його пісня, а навпаки, вказував авторів. Він тільки замінив пару слів

звичайно совок ціма закостенілими піснями про прєкрасноє дальоко та аблака назавжди себе поховав для молоді, яка у 80ті, попри всі заборони вже хотіла слухати джексона, чінгізхан, депешмод та сюзі кватро!... тому що рітми, блєдь! :yahoo:

Так БГ ніколи і не приховував, що це не його пісня, а навпаки, вказував авторів. Він тільки замінив пару слів
супер, я ніколи і не цікавився його відвертостями, а його творчість відкрив для себе лише у середині нульових.
але для групи кіно всі тексти писав держдеп - відомий факт :увага:

В 1975 году песня использовалась в спектакле «Сид» ленинградского театра-студии «Радуга», где её и услышал Борис Гребенщиков. Он впервые исполнил песню в марте 1984 года на концерте в Харьковском государственном университете, при этом извинившись за то, что даже не знает, кто написал это произведение

https://ru.wikipedia.org/wiki/Город_золотой

В 1975 году песня использовалась в спектакле «Сид» ленинградского театра-студии «Радуга», где её и услышал Борис Гребенщиков. Он впервые исполнил песню в марте 1984 года на концерте в Харьковском государственном университете, при этом извинившись за то, что даже не знает, кто написал это произведение

https://ru.wikipedia.org/wiki/Город_золотой
я не знав про всю цю історію... але визнаю, БГ співав її чудово. хоча мені більше подобалася елєктрічєскій пьос

Назад
Зверху Знизу