Статус:
Повідом.: 86973
Повідом.: 86973
Ага... До первьіх джинсов...Перший парубок на селі?)))
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ага... До первьіх джинсов...Перший парубок на селі?)))
...блін,це майже так колись віз жінкину бабку на своїй газелькі на кладовище...🤦♂️😥На встречу счастью, 1970г.
загнивающий Запад все это имел в своем распоряжении . что в том журнале было напечатано . а мы только могли рассматривать те картинки .А ще три товстєнних рекламних журнала. Сука - скока там було ніштяков. от трусов до автомобілєй. І всьо загранічноє. Дядька мій трудівся дальнобоєм в СовТрансавто. Попривозив з вєнгрійов і Югославій.
Каталог ОТТО..Там в тих каталогах, шо я дивився - всі сторінки заляпано моїми слюнямі.
Ти бачив там які конфєти сфотані були? Ручка з годинником жидкокрісталлічєскім, всякі ролікові коньки, скейти, мафони і плєєри. А про тьоток взагалі нє обсуждаєцця.Каталог ОТТО..
От ток не пизді -те шо все,
кажи ведверто, шо ті де була дамська белізна..
Не..я на тьотках залипал..Ти бачив там які конфєти сфотані були? Ручка з годинником жидкокрісталлічєскім, всякі ролікові коньки, скейти, мафони і плєєри. А про тьоток взагалі нє обсуждаєцця.
Ті каталоги, сука, були товщиною в 5см. Я і не згадаю всього, шо там було.
Я пошукаю тиї каталогі. Десь мають буть. Нафотаю тобі тьоток з нього. По.......ностальгіруєш.Не..я на тьотках залипал..
..ти на календарь смотрел..Я пошукаю тиї каталогі. Десь мають буть. Нафотаю тобі тьоток з нього. По.......ностальгіруєш.
і ручку сфотаю. з годинником. хоть будеш знать, шо там і таке було в тих каталогах а не тіко тьоткі в трусіках...ти на календарь смотрел..
Ну добре.. тоди ще плеер соні и шарп 777..і ручку сфотаю. з годинником. хоть будеш знать, шо там і таке було в тих каталогах а не тіко тьоткі в трусіках.
в мене і зараз є. але вже з 90-х. валкман. з радіо. не викидаю, бо заю, шо через 50 років продам за півмільйона.тоди ще плеер соні
О, у мене був телепон сони 880 волкмен, самий ахуений их всех 5 шо були у мене з 97 року..в мене і зараз є. але вже з 90-х. валкман. з радіо. не викидаю, бо заю, шо через 50 років продам за півмільйона.