Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

🟠 23:37 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 23:37 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Мой друг женился как раз в таком хабе, и его избранница - точно не бабуля :)
:) Поздравления вашему другу, и счастливой семейной жизни :вітаю:

А хабов много, у нас - это не взагалі, а про те, что мне известны :)

• 🟠 23:37 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
:) Поздравления вашему другу, и счастливой семейной жизни :вітаю:

А хабов много, у нас - это не взагалі, а про те, что мне известны :)
Ну, да. Одна коллега по работе тоже этим занимается, на бабушку еще не тянет, но на тетеньку - вполне. И, кажется, еще кто-то из ее коллектива - там одни дамы работают, специфика профессии,похоже. Мужчины в ней редкость.

У нас сетки плетут тетеньки, практически все бабули :)
Мол.людей там не видела :незнаю:

+

Вы как к Жадану/его творчеству ?
Посл его композицию харьковскую видели ? Принести ?
То було в Змійові коли маму довелось вивозити, і там точно не тітоньки. Там багато до 30. Багато хто з тих хто в евакуацію уїхав.

Ну, да. Одна коллега по работе тоже этим занимается, на бабушку еще не тянет, но на тетеньку - вполне. И, кажется, еще кто-то из ее коллектива - там одни дамы работают, специфика профессии,похоже. Мужчины в ней редкость.
НУ, так більшість жіноча, але в нас було більше дюжини чоловіків на початку 22

НУ, так більшість жіноча, але в нас було більше дюжини чоловіків на початку 22
Перші 2 місяці повномасштабки я працював на самоті :(
Потім повернувся ще один дядько-пенсіонер, потім потроху й інші, остання трохи більше ніж півроку повернутися до Харкова жахалася.
Доречі, саме в цей час якраз доробив один лікарський засіб, яким рік назад довелося самому скористатися. :)

Останнє редагування:
То було в Змійові коли маму довелось вивозити, і там точно не тітоньки. Там багато до 30. Багато хто з тих хто в евакуацію уїхав.
:love: місто моєї душі. Теж батьків туди потарабанила у березні. Взагалі багато з Тракторів було людей в Зм.

Перші 2 місяці повномасштабки я працював на самоті :(
Потім повернувся ще один дядько-пенсіонер, потім потроху й інші, остання трохи більше ніж півроку повернутися до Харкова жахалася.
Доречі, саме в цей час якраз доробив один лікарський засіб, яким рік назад довелося самому скористатися. :)
Про засіб докладніше, будь ласка в приватні, цікаво.

:love: місто моєї душі. Теж батьків туди потарабанила у березні. Взагалі багато з Тракторів було людей в Зм.
Я дуже легко закохуюсь у міста, іноді не можу пригадати назву, але завжди пам'ятаю щось особливе. А зараз після майже року переїздів список став на багато більшим. І так Зміїв дуже люблю. Дуже значне місце сили.

Мешкав над міським пляжем.

Я дуже легко закохуюсь у міста, іноді не можу пригадати назву, але завжди пам'ятаю щось особливе. А зараз після майже року переїздів список став на багато більшим. І так Зміїв дуже люблю. Дуже значне місце сили.

Мешкав над міським пляжем.
Я й досі там базуюсь, коли в Харкові занадто гучно.
Фотолистівочка вам. :)
1000052821.jpg

Назад
Зверху Знизу