- 🟠 00:00 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
-
Ну в нас свято якось не булоЖиття бентежне)
Вчора хеловін. Діти і молодь гуляють в хеловінських костюмах.
(а в мене настрою навіть вирізать гарбузика не було, і так чортівня кругом коїться).
Дають тривогу на каби. Кажу - погнали біля укриття потусим, бо шото мені на поверсі сидіти не хочеться.
Тусимо на вулиці, перший десь далеко, а потім два один за одним такі, шо мене як вітром в укриття здуло)
А укриття якраз для хеловін-паті - дохла криса лежить, павутина висить. Чекають на святкову паті.
Посиділи ми в цій компанії. Вилазимо. Біля підїзду зупиняється машина, з неї вивалюється купа дітей з ріжками і
хвостами.
Відбій тривоги.
(насправді відбій був пізніше, то я захотіла позитивно завершити оповіданнячко)
Это прекрасно - празднуй хэллоуин назло кацапам, которые решили его ненавидеть. Мне всё время было пофиг на него, но теперь для меня это второй по значимости праздник (после Валентина, который кацапы тоже ненавидят с недавних пор). Кстати, я надеюсь, пид@рское 23-е февраля в Украние никто не празднует?Життя бентежне)
Вчора хеловін. Діти і молодь гуляють в хеловінських костюмах.
(а в мене настрою навіть вирізать гарбузика не було, і так чортівня кругом коїться).
Дають тривогу на каби. Кажу - погнали біля укриття потусим, бо шото мені на поверсі сидіти не хочеться.
Тусимо на вулиці, перший десь далеко, а потім два один за одним такі, шо мене як вітром в укриття здуло)
А укриття якраз для хеловін-паті - дохла криса лежить, павутина висить. Чекають на святкову паті.
Посиділи ми в цій компанії. Вилазимо. Біля підїзду зупиняється машина, з неї вивалюється купа дітей з ріжками і хвостами.
Відбій тривоги.
(насправді відбій був пізніше, то я захотіла позитивно завершити оповіданнячко)
Всегда считал его дебильным "праздником непонятно чего" и терпеть не мог, когда меня с ним поздравляли.Ну, тут за провокацію з дассать третьим педраля и шеврон на стол можно покласти і борщем захлинутись
Читаю с низу страницы, Пока вслух не прочитала ,,дассать третьим ....? педраля,, вообще ничего на ум не пришло, шо это было.Ну, тут за провокацію з дассать третьим педраля и шеврон на стол можно покласти і борщем захлинутись
Некоторые празднуютЭто прекрасно - празднуй хэллоуин назло кацапам, которые решили его ненавидеть. Мне всё время было пофиг на него, но теперь для меня это второй по значимости праздник (после Валентина, который кацапы тоже ненавидят с недавних пор). Кстати, я надеюсь, пид@рское 23-е февраля в Украние никто не празднует?
Спочатку вирішила що це якась чоловіча грапрочитала ,,дассать третьим ....?
😁
У нас такЯк я можу залишити вас без ранковой краси.
У мене схід сонця був ще більш яскраво-рожевим.У нас так
А у меня в Тишках под Липцами. Разрушен ужеТа зрозуміло у мене будиночок був у Ст.Салтові від бабусі з дідусем дісталась