- 🟢 12:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Добрий день. Нещодавно замовив з Китаю паяльник з регулюванням, екранчиком, керамічним нагрівачем. Перевіряв колись - начебто деталі якось та й випаювалися. Але після повторної роботи з паяльником помітив дуже неприємну особливість: після першого використання жала перестають грітися. Тобто використавши нове, комплектне жало на температурі ~320 градусів, на другий раз (через ~20 хвилин простою) воно перестало плавити припой будь-яким чином (аналогічно і каніфоль замість бурного випаровування стала просто повільно розплавлятися).
Губкою регулярно протирав, з содою нагар від каніфолі відчищав - результату нуль.
Помітив, що між жалом та нагрівачем є простір в ~0,4 мм. Напильником сточив жало, як міг. Результату - нуль.
Пробував намотати на нагрівач трохи мідної фольги, та результату - нема.
Я вже ночами не сплю, а думаю "що ж із ним не так?". Можливо хтось стикався з таким, чи може розуміє, в чому проблема?
Будь ласка, прошу допомоги🥺
Губкою регулярно протирав, з содою нагар від каніфолі відчищав - результату нуль.
Помітив, що між жалом та нагрівачем є простір в ~0,4 мм. Напильником сточив жало, як міг. Результату - нуль.
Пробував намотати на нагрівач трохи мідної фольги, та результату - нема.
Я вже ночами не сплю, а думаю "що ж із ним не так?". Можливо хтось стикався з таким, чи може розуміє, в чому проблема?
Будь ласка, прошу допомоги🥺